Esimin mesaj aciklamasi

Bu olayın üstüne eşinizin arkadaşı o istediği kişiye mesaj attıysa, mesajlar silinmemişse ve mesaj atılan numara vs silinmediyse altında bir şey aramayın. dürüstse silmez çünkü korkmaz.

ama akşam o numara da, arkdaşının mesajları da yoksa, mesajlar silinmişse çok fena şüphelenebilirsiniz.

ben pek inanmadım
altına ismini yazmadan neden göndersin ki
rehberden göndermiş belli ki ablana gittiğine göre ortak arkadaşları mı bu şahıs
ayrıca ablana hemen mi geri dönüş yapmış yanlış oldu diye
ama güveniyorum diyosan birşey diyemem yine de takipte ol bu aralar
hatta döküm çıkarın bence içiniz rahat etsin
ama ben şüphelendim
koskoca adam neden kocanın telefonundan böyle bi mesaj çeksin ki saçma geldi
lise öğrencisi mi bu canım bi sms ne kadar tutacak ki

Son düzenleme:
bir arkadaşımın basına geldi
erkek arkadaşı bir numaraya bıcı bıcı yapmak gibi bişiler yazıp yollamış
arkadaşım sevgilisine yazdı demiş, kokusu çıktı tabi
bence bu devirde kimse kimsenin telefonundan mesaj çekmez
ancak şarjı biter eşimin, merak etme diye arkadaşından msj çeker bana, o da 1 kerelik , öyle defalarca uzatılmaz
çeken varsa söylesin
bir de maalesef hep yanlışlıkla çekilen mesajlar hep falsolu oluyor
ablanızın adı ne, o kızın adı aynı harfle başlıyor muhtemelen
üzgünüm

Son düzenleme:

Kaç kuruşluk şeyki bir SMS dediğin? Bedavası falan mı düşünülür onun? İsim yazmamasıda tuhaf, haklısın. Neyse, gözlemle, ama elinde bir kanıt olmadan ithamda bırakma eşini sakın.

İnşallah mantıklı bir açıklaması vardır; sizi üzecek bir durum yoktur.

Esinize guvenmeniz iyi hos ..
Ama yabanci biri benim , Telefonumdan mesaj yazsa
bir adini yazar altina ..
iki telefon defterine girmez..
arastirin bence ..

Kimseye sonsuz güvenme.. Sonra büyük hayal kırıklığı yaşarsın benden söylemesi :)

Ve gizlice olayı araştırın, ona hissettirmeden.. Aslında ben olsam sessiz duramazdım sanırım bi düşündümde, kafasını şişirirdim neydi o mesaj? diye..

Umarim ilk fırsatta mantıklı bi açıklaması olur
Ama size söylediği hic inandırıcı degil
Birde rehberine çaktırmadan girip bir bakın, ablanızın isminin altında üstünde kimler var kayıtlı. Yakınından birisine atacakmişta eli degmis , yanlışlıkla ablana atmış sanki(tabi aksi biseyler varsa,duzenlemeler yapar gelir aksam.silecegini siler vs)

Son düzenleme:
Sessiz ve derinden takıp et bakalım. Güvendiğini herzamankı gıbı belırt yada hissettir. Ama inceden inceye bi araştır bakalım.bunların ipini ne bırakıcan nede sıkıcan. Orta karar devam edıcen.

Arkadaşım nasıl ogreniliyor kimlerle mesajlastigi filan? Goruluyorsa karşı tarafa msj filan gidiyor mu ayrıntı dökümü bakılıyor diye?

Avea online işlemlerden yapılıyor numarayı ve şifreyi giriyorsun son 2/3 ay içinde yaptığı konuşmalar msjlar numaraları saati kaç dk görüştüğü çıkıyor. Sadece giriş yapıldığında msj geliyor giriş yapıldı diye ama onu da kapatabilirsin internetten ayrıntı dökümü bakılıyor diye gitmiyor webonline dan giriş yapıldı diye gidiyor msj ama avea filan yazmıyordu msjda şimdi ne oldu bilmiyorum

İlla o ada tıklamak gerekir dimi?

evet sen tıklamadigin müddetçe gönderemez.
mesela akıllı tlfnlarin bir diğer ozelligide.

ben 9333ü arıyorum.9 yaziyorum rehberim de ilk yasemin arkadaşım çıkıyor
çünkü 9'da y harfi var.sonra 3e basinca 93 yazmış oluyorum zeynep çıkıyor çünku 9da z 3te de e harfi var
sonra üçüncü tuşa basinca 933 oluyor esra çıkıyor çünkü esrarın numarası xxx 933 xx xx ortada ki numara uyuşuyor.

en sonunda dördüncü tuşa basinca yani 9333ü tam yazınca
hiç birşey cikmiyor demekki uyuşan harf yada rakam yok.

msjj gönderirken de aynı şekilde oluyor.
yani ben 93 yazdım diyelim .o zaman otomatikmen zeynebi arasın.olumu öyle şey.

haa konu sahibi:belki eşiniz yalan söylemiyordur.arkadaşi numarayi çevirirken sizin ablanizin numarasiyla yada ismiyle uyuşuyorsa ve tlf dokunmatikse yanlışlıkla dokunmuş olabilir.eşiniz gelince bir anlatip dinleyin sonra tepkinizi verirsiniz.

Son düzenleme:
Arkadaşım nasıl ogreniliyor kimlerle mesajlastigi filan? Goruluyorsa karşı tarafa msj filan gidiyor mu ayrıntı dökümü bakılıyor diye?
arkadaş cevabını vermiş

buda web onlineden bana gelen msjin kopyasi.

Web Online Islem Merkezine giris yaptiniz. Bu guvenlik SMS'lerini almak istemiyorsaniz, WebOnline "Guvenlik Secenekleri"nden SMS uyarisini kapatabilirsiniz

Ne alaka arkadasi esine onun telinden msj atsin.acil bi durumsa arar konusur.yada bu arkadasin teli ben ....yim kendi telimden atamadim falan der ki bu uzak bi ihtimal.hem tek tek numara girmesi gerekmez mi msji yollarken.neden kayitlilardan birine yollasin da yanlislikla ablana gitsin.yani arkadasinin esi yada sevgilisinin teli de mi senin esinde kayitli..aman cok paranoyakca oldu ama ben suphe duyardim herhalde

bence suphelensen iyi olur. arkadasi yazmis da yazdigi kisi nerden bilecek arkadasi oldugunu.

bensen nikinin yanındaki 99 doğum tarihin değildir inşallah

Banada en klasik erkek yalani gibi geldi... Erkeklerin yakalaninca ilk uydurdugu sey, ben masumum arkadasim yapti... İnsallah yaniliyoruzdur... Önemli bi detayda aksam gelince o numara ve mesaj silinmismi yoksa duruyormu... Allah hakkinizda hayirlisini cikartsin imsallah... Ama gözünüz kapali güvenmeyin bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…