- 20 Temmuz 2014
- 5.259
- 14.715
- 498
- Konu Sahibi yoldefteri
-
Doğru söylüyorsun fakat insanlar hata yapabilir. Sonra keşke dememek için bir şansı hak eder herkes.Bu kadar sakin kalabilmenizi cidden tebrik ettim,eleştiri değil ama ben bu kadar Soğukkanlı kalamaz anında söylerdim heralde ,gizli gizli hala yapıp yapmadığını kontrol etmek evliliğimi koruma PAHASINA da olsa içimi daha çok acıtırdı.nihayetinde güven olgusu yerle bir oluyo e Evliliğin temel taşlarından biri sarsıldı mı bilemiyorum korunması ne kadar samimi olur ?
Onun garantisini kimse veremez. Sözüne güvenmek istiyor olacağım kesin. Eski günlere dönmeyi umut ediyorum
Erkeklere hayranım. O yüzden erkekleri kadınlardan üstün görüyorum. Sırf bunun için. i
Katiliyorumaçıkça söyle bence..o yaparken utanmadıysa sende söylemekten çekinme...
Ben katiliyorum.
Lakin bence erkekler ustun degil, kadinlar salak. Herifler kadinlarin ne olursa olsun kocisim de kocisim diyip kendilerine yapisacaklarini bildikleri icin her halti yiyorlar. Erkeklere bu alti bos ozguveni kadinlar pompaliyor.
En guzel, cekici, meslek sahibi kadinda bile, killi, kara cirkin kekonun ozguveni ve kendine verdigi deger yok. Erkekler insan olarak kendi degerlerinin farkindalar(bir degerleri olmasa bile) Kadinlar her zaman iliski icin kendilerini ezip gecen taraf, kadinlar bireyselliklerinin de kendi degerlerinin de farkinda degiller, surekli paspas modundalar.
Aldatan taraf erkek kabahatli oldugu halde, kadin ozur beklemek yerine aman bosanmasin aman diger kadina gitmesin diye turlu turlu atraksiyona giriyor. Gercekten zavallilik.
Bosuna toplum kadinlarimizin cogu aptal demiyorum, bir ahmaklik almis basini gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?