- 19 Ocak 2021
- 292
- 107
- 53
- 35
- Konu Sahibi MuaLLime Rana
Merhaba hanımlar, eşimle 9 yıldır evliyiz. İki bebeğimiz var. Kısa süre önce evde ben sıvı madde gördüm tiner gibi bi kokusu vardı. Onu çok sıkıştırdığımda ise saçma sapan açıklamalar yaptı ve aşırı öfkelendi, ona güvenmemi söyledi ama bir daha aynı maddeden bir pet şişe içinde görünce yine ne olduğunu söylemedi. Ben de ne olduğunu anlamadım. İçki olabileceğini düşündüm ama daha da kötüsüymüş, met denilen lanet bi madde olduğunu ama sürekli kullanmadığını denemelik olarak yıllar önce de başka maddeler kullandığını ama uzun sürmediğini sadece denedim diyerek açıklama yaptı ama bariz yalan yani. Halüsinasyon gördü de bi defa krize girdi istifra etti. Beni tanımadı sen kimsin felan dedi başka başka şeyler... bu arada ben de çalışıyorum ama yaklaşık 2 yıldır evin geçimini ben yapıyorum, maaşı ortada yok, sadece kira parasını denkleştiriyordu artık onu da veremiyor. Kızımızı parka götürüyorum diyerek kızımın yanında araçta kullanmış şişesini bulunca dehşete düştüm. Kızımı asla artık onunla tek bırakamıyorum. Bu met kullananlardan tamamen alınan temizlenen oldu mu hanımlar? Mücadele etmeme değer mi sizce? Kaçıp direkt kurtulmalı mıyım? İki bebeğim de babasız büyüyecek ona çok üzülüyorum. Lütfen fikirlerinizi yazar mısınız?