Eşimin Met İçmiş Olması. Yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Metten asla kurtulamaz. Bırakırım der yalan söyler ama kullanır. Pahalıdır da. Hem de eve sokuyor çocuklar var korkunç. Met kullanananlar acımasız kodlanmış canavar gibi olup direk vahşice öldürürler acıma duyguları yoktur kimseye . Aman diyim uzak durun.
Met hepsinden daha ucuz diye biliyorum bu kadar yayilmasinin sebebi bundanmis

O ASLA BIRAKAMAYACAK. O İNSANA BAĞIMLI OLAN SENSİN VE SEN BIRAKABİLİRSİN ONU

Metamfetamin hakkında 25 yakın bilimsel deneyi okuma,

Birden fazla içisini 1 sene gözlemle durumum olmuştu.

Sadece 1 tanesini amateme götürebildiler ve ilaçları bir saat almasa bile başa döndü.

Bu arada çok eğitimli birini bağımlı yapmaya çalıştıklarını ve onun 2yi denersem hayatım biter diye içmediğinide gördüm. Ve asla içmedi yani normal bir insan 2.bile denemez.

Bir tanesi onu bırakmaya çalışırken alkolle etksisi götürmeye çalıştı, normalde yıllardır orantılı içmesine rağmen, bu sefer alkolik oldu .

Değerleri olmayan insanlar bu maddelere bağımlı olur çünkü rolmodeli ve düşünce yapısı dengeli değildir .

Ayrıca halüsinasyon görmesi çok tehlikelidir. Bir oturuşta çok içtiği anlamına gelir. Ve halüsinasyon görenlerle aynı dairede değil apartmanda dahi yaşansa bile cinayet oranı resm olarak çok yüksektir.

Ama asıl sorun bağımlılık sizde, bu katil adayından kurtulduktan sonra tekrar bir katil adayı veya sabıkalı bulma oranınız çok yüksek.

Siz doğru sevgi nedir , evde huzur , saygı nedir bilmeyen evde acı, stres, kölelik arayan bir insansınız.

İnşallah çocuklarınızı devlet kurtarır sizden.

Yani asla anlamıyorum neyi kimi kurtaracaksın? o iki bebeğini, sizi düşünmemiş bir boka batmış. Hala kurtarabilir miyim diyorsunuz. Kurtaramazsın, herkesin aklı, fikri var. Sonuçlarına kendi katlatsın. Sizin tek yapacağınız şey bebeklerinizi alıp boşanmak.
Bir de babasız büyümek lafına da ayar oluyorum. Allah aşkına yalnız bırakmaya korkuyorum diyorsun sence şuan bebeklerin babası var mı?

Kendisi memur. Muhtemelen rezil durumlara düşecek. Bize de zarar verme ihtimali çok yüksek. Çünkü krize girdiğinde aklı gitmişti. Bu maddeyi kullanınca mı akılları gidiyor? Yoksa ulaşamadıklarında mı krize giriyorlar
Ne önemi var sonuçta krize giriyor, çocuk emanet edilmez böyle bir adama, üstelik 2 yıldır memur ve maaşı ortada olmadığı için siz ev geçindiriyorsunuz. Peki ya 2 yıldır parayı bu şeylere harcamış olma ihtimali? Kullanınca da kaos, yoksun kalınca da kaos.

Merhaba hanımlar, eşimle 9 yıldır evliyiz. İki bebeğimiz var. Kısa süre önce evde ben sıvı madde gördüm tiner gibi bi kokusu vardı. Onu çok sıkıştırdığımda ise saçma sapan açıklamalar yaptı ve aşırı öfkelendi, ona güvenmemi söyledi ama bir daha aynı maddeden bir pet şişe içinde görünce yine ne olduğunu söylemedi. Ben de ne olduğunu anlamadım. İçki olabileceğini düşündüm ama daha da kötüsüymüş, met denilen lanet bi madde olduğunu ama sürekli kullanmadığını denemelik olarak yıllar önce de başka maddeler kullandığını ama uzun sürmediğini sadece denedim diyerek açıklama yaptı ama bariz yalan yani. Halüsinasyon gördü de bi defa krize girdi istifra etti. Beni tanımadı sen kimsin felan dedi başka başka şeyler... bu arada ben de çalışıyorum ama yaklaşık 2 yıldır evin geçimini ben yapıyorum, maaşı ortada yok, sadece kira parasını denkleştiriyordu artık onu da veremiyor. Kızımızı parka götürüyorum diyerek kızımın yanında araçta kullanmış şişesini bulunca dehşete düştüm. Kızımı asla artık onunla tek bırakamıyorum. Bu met kullananlardan tamamen alınan temizlenen oldu mu hanımlar? Mücadele etmeme değer mi sizce? Kaçıp direkt kurtulmalı mıyım? İki bebeğim de babasız büyüyecek ona çok üzülüyorum. Lütfen fikirlerinizi yazar mısınız?
Polis verdiği seminerde metin bir kere kullanımda bağımlılık yaptığını söylemişti. Kurtulma ihtimali yok gibi maalesef, çocuklarınızı düşünmek zorundasınız halüsinasyon gördüğünde onlara zarar verebilir.

Merhaba hanımlar, eşimle 9 yıldır evliyiz. İki bebeğimiz var. Kısa süre önce evde ben sıvı madde gördüm tiner gibi bi kokusu vardı. Onu çok sıkıştırdığımda ise saçma sapan açıklamalar yaptı ve aşırı öfkelendi, ona güvenmemi söyledi ama bir daha aynı maddeden bir pet şişe içinde görünce yine ne olduğunu söylemedi. Ben de ne olduğunu anlamadım. İçki olabileceğini düşündüm ama daha da kötüsüymüş, met denilen lanet bi madde olduğunu ama sürekli kullanmadığını denemelik olarak yıllar önce de başka maddeler kullandığını ama uzun sürmediğini sadece denedim diyerek açıklama yaptı ama bariz yalan yani. Halüsinasyon gördü de bi defa krize girdi istifra etti. Beni tanımadı sen kimsin felan dedi başka başka şeyler... bu arada ben de çalışıyorum ama yaklaşık 2 yıldır evin geçimini ben yapıyorum, maaşı ortada yok, sadece kira parasını denkleştiriyordu artık onu da veremiyor. Kızımızı parka götürüyorum diyerek kızımın yanında araçta kullanmış şişesini bulunca dehşete düştüm. Kızımı asla artık onunla tek bırakamıyorum. Bu met kullananlardan tamamen alınan temizlenen oldu mu hanımlar? Mücadele etmeme değer mi sizce? Kaçıp direkt kurtulmalı mıyım? İki bebeğim de babasız büyüyecek ona çok üzülüyorum. Lütfen fikirlerinizi yazar mısınız?

Çocuklarınızın ne bulursa kullanacak boktan bir babaya ihtiyacı yok. Güçlü bir anneye ihtiyacı var çocuklarınızı alın, arkanızı dönün ve tabiri caizse ayaklarınız kıçınıza vura vura kaçın. Oda ne hali varsa görsün. Ne mücadelesinden bahsediyorsunuz. Canınızı yolda mı buldunuz. Siz bir ana evladı değil misiniz? Elin iti uğursuzuyla uğraşacaksınız.

Lütfen yazılan herşeyi çok ciddiye al. Öldürülen ve hiç olan aileleri görmekten mahvolduk artık. Hemen kaç ve kendini kurtar.

Bir dönem kadın konukevinde çalışmıştım (10 sene oldu). Oraya sığınmış olan bir kadının söylediğini hala unutmadım. Onun eşi de uyuşturucu kullanıyordu ve çocuklarıyla birlikte eşinden kaçmışlardı. “Hocam birinde bıçağı elime tutuşturdum, nolur öldür beni diye yalvardım.”, “Kullanmadığı zamanlar gerçekten bir melek.” Diye anlatmıştı. Kayınpederi hangi şehirde olduğunu biliyordu ama oğluna asla söylemedi. Uyuşturucu ile bambaşka bir kişiliğe büründüğü için çareyi kaçmakta bulmuştu kadın, tüm ailesi de destekliyordu. Yıllarca uğramış ama bir adım yol gidememişler. Onlar çare bulamadılar ne yazık ki. Ya hala çekiyordur ya da boşanmıştır. Başka bir ihtimal olduğunu düşünmüyorum. Üzgünüm. Karar sizin.

O ASLA BIRAKAMAYACAK. O İNSANA BAĞIMLI OLAN SENSİN VE SEN BIRAKABİLİRSİN ONU

Metamfetamin hakkında 25 yakın bilimsel deneyi okuma,

Birden fazla içisini 1 sene gözlemle durumum olmuştu.

Sadece 1 tanesini amateme götürebildiler ve ilaçları bir saat almasa bile başa döndü.

Bu arada çok eğitimli birini bağımlı yapmaya çalıştıklarını ve onun 2yi denersem hayatım biter diye içmediğinide gördüm. Ve asla içmedi yani normal bir insan 2.bile denemez.

Bir tanesi onu bırakmaya çalışırken alkolle etksisi götürmeye çalıştı, normalde yıllardır orantılı içmesine rağmen, bu sefer alkolik oldu .

Değerleri olmayan insanlar bu maddelere bağımlı olur çünkü rolmodeli ve düşünce yapısı dengeli değildir .

Ayrıca halüsinasyon görmesi çok tehlikelidir. Bir oturuşta çok içtiği anlamına gelir. Ve halüsinasyon görenlerle aynı dairede değil apartmanda dahi yaşansa bile cinayet oranı resm olarak çok yüksektir.

Ama asıl sorun bağımlılık sizde, bu katil adayından kurtulduktan sonra tekrar bir katil adayı veya sabıkalı bulma oranınız çok yüksek.

Siz doğru sevgi nedir , evde huzur , saygı nedir bilmeyen evde acı, stres, kölelik arayan bir insansınız.

İnşallah çocuklarınızı devlet kurtarır sizden.
Ne kadar ağır yorumlar yazmışsınız. İki hafta oldu olmadı ben öğreneli. Ben inşallah aile büyükleriyle bu durumu konuşup kısa süre içinde evden ayrılmak zorundayım zaten. Çocuklarımı sizden çok düşünüyorum siz merak etmeyin. Ben sadece kurtulma ihtimali var mı bunu çevresinde yaşayan biri varsa nasıl bir çözüm bulabilmiş mi diye sormak istedim. Bize annem babam gayet güzel sevgi verdiler hatta o kadar merhametli yetişmişiz ki bu adamın kurtulmasını istiyorum. Ama bunu aynı evde yaşayarak sağlamayacağım babamın evine döneceğim kısa süre içinde. Umarım başınıza geldiğinde anlarsınız devlet kurtarır sizden yazmışsınız yaşayan biliyor bu adamın yıllardır ne kadar merhametli bi adam olduğunu. Şu süreçte evden gitmek durumundayım zaten çocuklarımla

Ya birisi bana bizim kadınlarımızdaki bu kurtarıcı rolünü üstlenmesinin altında yatan sebebi açıklayabilir mi?
Konu sahibi arkadaşım seni tenzih ederim.

Benim mantığım diyor ki önce sorunu olan kişi kendi bir şeyler yapmalı, çabalamalı ,çözüm bulmaya çalışmalı vs. cinsiyet farketmeksizin.

Ama bakıyorum dayak , kumar , aldatma , bağımlıklar , cinsel problemler , öfke sinir ne ararsan var adamlar düzelmek için kılını kıpırdatmazken (istisnalar hariç) kadınlarımız can hıraş yok terapist , yok mücadele , yok bir şans daha verme adı altında kendilerini yiyip bitiriyorlar.

Dönüp bir düşünün bakalım, iki çocuklu bir kadın bunların çeyreğine yeltense yapsa diyemiyorum bile neler oluyor acaba ?

O vahşiler o zaman sizin elinizden tutup,çocuklarım var çözüm bulmalıyım diye terapist ilaç bilmem ne diye dolanmıyorlar ortalıkta ,kolunuzdan tuttukları gibi fırlatıp atıyorlar ne yazık ki.

Bir dönem kadın konukevinde çalışmıştım (10 sene oldu). Oraya sığınmış olan bir kadının söylediğini hala unutmadım. Onun eşi de uyuşturucu kullanıyordu ve çocuklarıyla birlikte eşinden kaçmışlardı. “Hocam birinde bıçağı elime tutuşturdum, nolur öldür beni diye yalvardım.”, “Kullanmadığı zamanlar gerçekten bir melek.” Diye anlatmıştı. Kayınpederi hangi şehirde olduğunu biliyordu ama oğluna asla söylemedi. Uyuşturucu ile bambaşka bir kişiliğe büründüğü için çareyi kaçmakta bulmuştu kadın, tüm ailesi de destekliyordu. Yıllarca uğramış ama bir adım yol gidememişler. Onlar çare bulamadılar ne yazık ki. Ya hala çekiyordur ya da boşanmıştır. Başka bir ihtimal olduğunu düşünmüyorum. Üzgünüm. Karar sizin.
Çocuklarımı alıp gitmekten başka çarem kalmamış. O süre içinde tedavi olur tamamen arınırsa bile yine risk devam edecek değil mi. Bu insanlar zayıf karakterli.demek ki büyük konuşmak istemiyorum ama

Valla tatlım bian önce çocuklarını ve kendini kurtar yukarıdaki arkadaşın da dediig gibi gizlice izini yok et hani o derece sen nasıl yardım edebilirim diye düşünüyorsun ama o 1 saniye sonra ne yapacağı belli değil bırakmış olsa bile ki yalan 1 hafta sonra geri başlar çok illet nalet birşey görüyoruz duyuyoruz zombiye donusuyorlar yapma yardım etme düşüncesini bırak haberlerde gormuyormusun kendine de o çocuklarda bunu yaşatma yapma hemen ilk forsatta kurtarın kendinizi buna bulaşan bir daha kurtulamıyor ha kurtulsa bile artık ne beyin ne birşey kalmış oluyor çok üzücü kötü bir durum Rabbim dusmanima vermesin evlerden uzak ama yine ve tek soyliyecegim çocuklarla beraber kaç kurtar kendini heran ne yapacağı hiç belli değil canıniz tehlikede

Ya birisi bana bizim kadınlarımızdaki bu kurtarıcı rolünü üstlenmesinin altında yatan sebebi açıklayabilir mi?
Konu sahibi arkadaşım seni tenzih ederim.

Benim mantığım diyor ki önce sorunu olan kişi kendi bir şeyler yapmalı, çabalamalı ,çözüm bulmaya çalışmalı vs. cinsiyet farketmeksizin.

Ama bakıyorum dayak , kumar , aldatma , bağımlıklar , cinsel problemler , öfke sinir ne ararsan var adamlar düzelmek için kılını kıpırdatmazken (istisnalar hariç) kadınlarımız can hıraş yok terapist , yok mücadele , yok bir şans daha verme adı altında kendilerini yiyip bitiriyorlar.

Dönüp bir düşünün bakalım, iki çocuklu bir kadın bunların çeyreğine yeltense yapsa diyemiyorum bile neler oluyor acaba ?

O vahşiler o zaman sizin elinizden tutup,çocuklarım var çözüm bulmalıyım diye terapist ilaç bilmem ne diye dolanmıyorlar ortalıkta ,kolunuzdan tuttukları gibi fırlatıp atıyorlar ne yazık ki.
Eşim bir kere bile bana vurmadı arkadaşım. Normalde çok sabırlı bi adamdı. Ama tedavi dediğim anda sinirleniyor ben bağımlı değilim diyor. Kendine lüks harcama bile yapmayan bi adamdı. Ama son 2 yıldır sinirli oldu. Bize zulmetmediği için onun adına çok üzülüyorum. Ama kendisi kurtulmayı istemedikçe benim yapacağım bişey kalmamış duadan başka. Sonuçta iki bebeğimiz.düşünmek zorundayım

Ne kadar ağır yorumlar yazmışsınız. İki hafta oldu olmadı ben öğreneli. Ben inşallah aile büyükleriyle bu durumu konuşup kısa süre içinde evden ayrılmak zorundayım zaten. Çocuklarımı sizden çok düşünüyorum siz merak etmeyin. Ben sadece kurtulma ihtimali var mı bunu çevresinde yaşayan biri varsa nasıl bir çözüm bulabilmiş mi diye sormak istedim. Bize annem babam gayet güzel sevgi verdiler hatta o kadar merhametli yetişmişiz ki bu adamın kurtulmasını istiyorum. Ama bunu aynı evde yaşayarak sağlamayacağım babamın evine döneceğim kısa süre içinde. Umarım başınıza geldiğinde anlarsınız devlet kurtarır sizden yazmışsınız yaşayan biliyor bu adamın yıllardır ne kadar merhametli bi adam olduğunu. Şu süreçte evden gitmek durumundayım zaten çocuklarımla
Eşinize vefa gostermek istemenizi bir yerde ben anlıyorum. Nihayetinde hala seviyorsunuz, çocuklarınızın babası böyle yitip gitsin istemezsiniz. Ancak sizin hızlıca evi terk etmeniz ya da onu uzaklastirmaniz lazım. Birkaç yıl önce annesinin başını kesen bir madde bağımlısı vardı,o vakada çalışan bir polisle tanışmıştım. O da bu maddeyi kullanıyordu. Tamamen kendilerinde degiller. İblis gibi görüyorlar Allah korusun çocuklarınızı da öyle görebilir. Hemen aile büyüklerini toplayın durumu anlatın gerekirse evi ter edin. Alo 183 arayın, durumu anlatın yol gösterirler. Uzaklaştırma kararı da çıkarabilirsiniz. İlimizde YEDAM varsa başvurabilirsiniz psikolojik destek için. Aklıma ilk gelenler bu şekilde.

Hiç bırakanı duymadım daha ilerisi olur her defasında zaten onu içtikçe beyni bitiyor normal olmuyor ya daha sonrası zarar vermeye kadar gidiyor siz zaten çalışansiniz çocuklarınıza en iyi şekilde bakarsınız öyle bir baba rolü olmasın daha iyi Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X