Eşimin Met İçmiş Olması. Yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
acilen bir plan yapıp evden uzaklaşmalısınız. bir kere denedim vs. diyerek yalan söylüyordur. kimyasal uyuşturu öyle “bir kere içtim hop kurtuldum” gibi bir şey değil.
çocuklarınıza zarar vermeden evden ayrılın. uyuşturucu kullandığına dair kanıtınız olmadan nasıl ilerlenir mahkemede bilemiyorum. avukat arkadaşlar bilgi verecektir. ama bu işin sonu kötü görünüyor. mücadele edeyim yanında olayım romantizmini bırakın. çocuklarınızı ve canınızı kurtarın. bırakın ailesi ilgilensin.

Çocuklarınızın babasız büyümesini düşünüyorsunuz da, o babadan çocuklara ciddi zararlar gelebileceğini düşünün bir de lütfen. Ya hu çocuğun yanında içmek nedir? O kadar kendini tutamıyor demek ki. Yapmayın kimse denemek için böyle şeylere girmez. Çünkü bilir sonuçlarını. Eşiniz besbelli bağımlı işte. Daha öyle mi böyle mi diye sorarak bir çözüm yolu var mı diye umut ediyorsunuz ama yok. Ya sizin gözünüzün önünde çocuklarınıza zarar verirse Allah korusun bir de bunu düşünün.

Allah korusun çocuklarınıza zarar verebilir. Ben direkt babamin evine giderdim . Evladının yanında icecek kadar gözü dönmüş adamın.

Kayınbabamlara bizde kalmalarını teklif edeceğim ama hiç bunlarla uğraşmayalım mı sizce? Kendileri de görseler tedaviye ikna edebilir miyiz? Ama onların da gücü yetmeyebilir değil mi? En mantıklısı eşyalarımı gün gün babamlara bırakıp evden bebeklerimle gitmek
Hâlâ ikna diyorsunuz, tedavi diyorsunuz.Anliyorum zor durum ama evlatlarınızı anasız,ya da evlatlarınızdan olmak istemiyorsanız oyalanmayı bırakın.Adamın yanında bile yatmayın.Şu an almıyor diyorsunuz ya mümkün değil ya alıyor ya da şu an yoksunluk yaşamıyor ama zamanı geldiğinde yine alacak bulamazsa o zaman herşeyi yok edecek duruma gelecek Şu an uysal uysal durması sizi yanıltmasın.

Ögretmenmissiniz. Yaz tatilindeyken ailenizin yanına gidin. Bu adamla aynı evde kalmayın. Bebeklerinize zarar vermesi anlık birsey. Ben endişelendim burda sizin icin. Ailesini falan çağırmayın direkt gidin. Çocuklarınıza zarar verse bunun vicdan yükünü taşıyamazsıniz.

Zor durumlarda hep yanımızda oldu. Onun için çok üzülüyorum. Elimden gelen bişey olmaz mı. Çocuklarım iki tane ve çok küçükler
muhakkak aile büyüklerine onun ailesine haber verin
sonra da kendi ailenize
bakalım neler yapabilecekler

sigara dahi içmiyor oyun oynuyor vs demişsiniz çalışmıyor mu?

yukarıda arkadaş yazmış tedavisi yoksa çocuklarınızı nasıl büyütebileceksiniz ki öyle bir ortamda :(

Peki ben bu durumu nasıl ispatlayacağım mahkemede? Bir kere krize girdiğinde ambulans çağırmalıydım. O an şoka girdim dondum kaldım. Anne babasını bize çağırsam bir kriz durumunu daha mı beklesek? Ama çok ciddi tehlikeli değil mi
Sen ya bizimle kafa buluyorsun ya da senin de kafan güzel. Bu işin ciddiyetinin farkına varman için ne olması gerekiyor? Adam eve pet şişeyle uyuşturucu getirmiş sen hala ilk defa denedi diyorsun. Çocukların yanında içip onlara bir şey yapabilir diyoruz hala yok şöyle mi böyle mi Allah akıl fikir versin o çocuklara yazık gerçekten ya.

Peki ben bu durumu nasıl ispatlayacağım mahkemede? Bir kere krize girdiğinde ambulans çağırmalıydım. O an şoka girdim dondum kaldım. Anne babasını bize çağırsam bir kriz durumunu daha mı beklesek? Ama çok ciddi tehlikeli değil mi
Kan ve idrar hatta sac testiyle ispatlayabilirsiniz.

Uyusturucularin kanda ve idrarda kaldiklari belirli bir sure var. Ot cabuk gidiyor ama meth gibi agir kimyasalin kalma suresi daha uzundur.

Saçta ise saç kesilene kesilene kadar kaliyor. Hatta saç telinden ne kadar zamandir kullanilmadigi da bulunabiliyor.

Gidin bir avukata danışın, iddia ettiğiniz için test yapılır bence ona. Bence bir kriz anını daha sakin beklemeyin, sonunuz olabilir. Bu adamın ne sizin yanında ne de ailesinin yanında kalmaması lazım, tedavi için hastane şart ama met gerçekten korkunç bir madde.

Simdi baktim. Meth idrarda 4 gune kadar, sacta 90 gunden fazla kalabiliyormus. Bosanma davasinda taraflardan birinin iddiasi uzerine, ozellikle de velayet sozkonusuysa mahkeme test talep edebiliyormus.

Kayınbabamlara bizde kalmalarını teklif edeceğim ama hiç bunlarla uğraşmayalım mı sizce? Kendileri de görseler tedaviye ikna edebilir miyiz? Ama onların da gücü yetmeyebilir değil mi? En mantıklısı eşyalarımı gün gün babamlara bırakıp evden bebeklerimle gitmek
uğraşmayın, tedavisi olacak kişi kayınbabanız değil ki. Kocanız çok isterse tedaviyi gider olur.

Sen ya bizimle kafa buluyorsun ya da senin de kafan güzel. Bu işin ciddiyetinin farkına varman için ne olması gerekiyor? Adam eve pet şişeyle uyuşturucu getirmiş sen hala ilk defa denedi diyorsun. Çocukların yanında içip onlara bir şey yapabilir diyoruz hala yok şöyle mi böyle mi Allah akıl fikir versin o çocuklara yazık gerçekten ya.
Siz neler yaşadığımı bilmeden nasıl böyle kafa buluyorsun diyebiliyorsunuz. Pet şişedekinin ben uyuşturucu olduğunu bile bilmiyordum. Kayınbabamları eve çağırayım kendi gözleriyle görsünler diyorum tedaviye almaları için. Tedaviye yanaşmıyor şuan için ben çocuklarımı alıp gideceğim zaten

Siz neler yaşadığımı bilmeden nasıl böyle kafa buluyorsun diyebiliyorsunuz. Pet şişedekinin ben uyuşturucu olduğunu bile bilmiyordum. Kayınbabamları eve çağırayım kendi gözleriyle görsünler diyorum tedaviye almaları için. Tedaviye yanaşmıyor şuan için ben çocuklarımı alıp gideceğim zaten
E ogrenmissin artık uyuşturucu olduğunu hala ilk seferiymis diyorsun saf misin aç biraz gözlerini. Çocuklarını korumak senin görevin anası babası uğraşsın tedavisine bilmem nesine. Sen bir uzaklaş sonra bakarsın duruma. Adam seni tanımamış anlamıyor musun yarın bir gün bu çocuklar kim benden değil diye delirmeyecegi ne malum?

Çok merhametli kocan 2 yıldır parasını bu pisliğe veriyor anlamıyor musun? Kurtul su heriften

Tedaviye yanasmiyormus Paşa'nın keyfini bekleyin ailecek

Met çok tehlikeliiiii hanımefendi. 1 DAKİKA bile durmayın, tedavi vs için destek olursunuz. Tedavi zaten aile desteği olmadan olmaz.

Ailesine söylemenizde bir sorun yok bence ama evden gitmeden söylemeyin.
Eşinizin ne durumda olup, neler yapabileceğini bilmiyorsunuz sonuçta.
Eşinizden boşansanız bile 2 çocuğunuz var, tedavi olmasını, düzelmesini isteyeceksiniz elbette.
Ama ilk önce evden çıkın, sonrasında söylerseniz.

Ne bu adam metten kurtulur ne de siz bu adamdan kurtulursunuz. Ben yorumları okudukça panik atak geçirdim siz nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz. Kendinizi düşünmüyorsunuz onu anladık ama çocuklarınızı düşünmek zorundasınız çünkü onlar size emanetler. Hala burada aşık edebiyatı yapıyorsunuz bırakın ne bok yerse yesin isterse gebersin çocuklarınızı alın ve kaçın

Yahu bırak kayınbaba falan, hala tedavi gelsinler bizde kalsınlar zart zurt diyosun toparlanıp git bi avukatın yanına açın davanızı ailesi de bağımlı oğullarıyla naparsa yapsın sonra. Met diyoruz met, bu illedin ciddiyetinin farkında değilsin hala. Tedavi olacak diye ponçik ponçik oturuyosun hala. Sigara bağımlılığı mı sandın.

Yahu bırak kayınbaba falan, hala tedavi gelsinler bizde kalsınlar zart zurt diyosun toparlanıp git bi avukatın yanına açın davanızı ailesi de bağımlı oğullarıyla naparsa yapsın sonra. Met diyoruz met, bu illedin ciddiyetinin farkında değilsin hala. Tedavi olacak diye ponçik ponçik oturuyosun hala. Sigara bağımlılığı mı sandın.
Ki sigara bağımlılığı bile cok zor. Biraksanda başlayabilirsin örnek ben. bence kadın şok içinde bir umut ariyor ama yok sanırım hiçbir bir bilgim yok.
Yalniz beni korkutan çocuk bunu ortalıkta görür dener vs. Allah korusun yaninda kullanmış o an kendini kaybedip çocuğa zarar verebilirdi, çocuk, o kafa bulurken kaybolabilir biri götürebilirdi. Kendi ailenize anlatin , eşinizin ailesine vs ama kimsenin sizi o evde tutmasina müsade etmeyin. Cok zor belki sizin icin biranda tepetaklak olmuş herşey ama yapacak cok bişey yok

Ki sigara bağımlılığı bile cok zor. Biraksanda başlayabilirsin örnek ben. bence kadın şok içinde bir umut ariyor ama yok sanırım hiçbir bir bilgim yok.
Yalniz beni korkutan çocuk bunu ortalıkta görür dener vs. Allah korusun yaninda kullanmış o an kendini kaybedip çocuğa zarar verebilirdi çocuk o kafa bulurken kaybolabilir biri götürebilirdi. Kendi ailenize anlatin , eşinizin ailesine vs ama kimsenin sizi o evde tutmasina müsade etmeyin. Cok zor belki sizin icin biranda tepetaklak olmuş herşey ama yapacak cok bişey yok
Ya ben böyle bir örnek haber gördüğümü hatırlıyorum sanki, birisinin salonda ulu orta bıraktığı maddeyi çocuk şeker niyetine kullanıp hastanelik mi olmuştu böyle bir olaydı. Veya bu utanmaz çocuğun yanında içiyo, çocuğa kendi de o halüsinasyon anında zarar verebilir ( bizim bir aile dostunun oğlu bağımlı, odasındaki duvarları yumruklamaktan deşilmiş artık öyle krizler) , ya da o kendinden geçmişken çocuğa bir kaza bela olabilir. Korkunç yahu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X