Eşimin Met İçmiş Olması. Yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Var hanımefendi. Hatta siz konuşarak bile düzeltebilirsiniz onu. Sakın siz ve çocuklarınız yanından ayrılmayın.
Gerçekten bunu duymak istiyor ya. 2 bebeği var ve bağimlı yetişkin kocasından sorumlu hissediyor kendini.

Çocuklarınıza tecavüz etsin, öldürsün, satsın falan mı istiyorsunuz? Grip mi bu tedavi oldum geçti gibi olsun.

Başınıza bir gün gelirse anlarsınız hanımefendi. Ben evde duracağım demiyorum zaten. Kayınbabamlar gelecek bugün kalacaklar. Haftasonu da bizimkiler müdahil olacak konuşacağız ve yolumuza bakacağız. Başınıza gelmeden konulması ahkam kesmesi öyle kolay geliyor ki millete
Bizim başımıza geldi yazabilir miyim

Kuzenimi ölü bulduk 22 yaşında
Anneannem buldu üstelik 80 yaşında kadın

Met içiyordu
Para bulmak için kasapta işe girdi
Sonra kredi çekti sağa sola borçlandı
Sonra hırsızlık yapmaya başladı
Eğer ölmeseydi para bulmak için belki sıra bizlere zarar vermeye başlayacaktı
Tedavi ettiremediler
Annesi üzüntüden hasta oldu
Daha yazayım mı yaşadıklarımızı

Boşuna kendinizi kandırıyorsunuz

Gerçekten bunu duymak istiyor ya. 2 bebeği var ve bağimlı yetişkin kocasından sorumlu hissediyor kendini.

Çocuklarınıza tecavüz etsin, öldürsün, satsın falan mı istiyorsunuz? Grip mi bu tedavi oldum geçti gibi olsun.
Hayır o öyle birisi değil çok merhametli tamam mı!1!1

Belli ki siz bu müptezelin peşinden gideceksiniz, gidin verin mücadelenizi madem ona lafım yok neticede yetişkin insansınız,fakat çocukları bu süreçte o evden bir an önce uzaklaştırmanız lazım.
Hanımefendi tabiki de gitmeyeceğim peşinden. Çocuklarım tabiki öncelikli. Sadece düzelme ihtimalini soruyorum ki düzelme esnasında da anne babasıyla kalsın zaten ben kendi çocuklarıma ancak yetişebilirim

Hanımefendi tabiki de gitmeyeceğim peşinden. Çocuklarım tabiki öncelikli. Sadece düzelme ihtimalini soruyorum ki düzelme esnasında da anne babasıyla kalsın zaten ben kendi çocuklarıma ancak yetişebilirim
Bir kişi bile düzelir dememiş, 11 sayfa yorum var...

Meth içmeyi hic anlamam cok toksik bir madde insani agir psikoza sokabiliyor ve cok uyarici belki 24 saat tetikte geziyorsun dopamin yıkımı cok fazla, merkezi sinir sisteminde kalici hasar bırakıyor. Bari alacaksa ayda bir falan mdma formunu alsin dans eder sevgi gosterir seratonini tavan gezer :))

Merhaba hanımlar, eşimle 9 yıldır evliyiz. İki bebeğimiz var. Kısa süre önce evde ben sıvı madde gördüm tiner gibi bi kokusu vardı. Onu çok sıkıştırdığımda ise saçma sapan açıklamalar yaptı ve aşırı öfkelendi, ona güvenmemi söyledi ama bir daha aynı maddeden bir pet şişe içinde görünce yine ne olduğunu söylemedi. Ben de ne olduğunu anlamadım. İçki olabileceğini düşündüm ama daha da kötüsüymüş, met denilen lanet bi madde olduğunu ama sürekli kullanmadığını denemelik olarak yıllar önce de başka maddeler kullandığını ama uzun sürmediğini sadece denedim diyerek açıklama yaptı ama bariz yalan yani. Halüsinasyon gördü de bi defa krize girdi istifra etti. Beni tanımadı sen kimsin felan dedi başka başka şeyler... bu arada ben de çalışıyorum ama yaklaşık 2 yıldır evin geçimini ben yapıyorum, maaşı ortada yok, sadece kira parasını denkleştiriyordu artık onu da veremiyor. Kızımızı parka götürüyorum diyerek kızımın yanında araçta kullanmış şişesini bulunca dehşete düştüm. Kızımı asla artık onunla tek bırakamıyorum. Bu met kullananlardan tamamen alınan temizlenen oldu mu hanımlar? Mücadele etmeme değer mi sizce? Kaçıp direkt kurtulmalı mıyım? İki bebeğim de babasız büyüyecek ona çok üzülüyorum. Lütfen fikirlerinizi yazar mısınız?
Mücadele et iki çocuk daha doğur hatta mucadelende destek olurlar

Siz niye sürekli soru soruyorsunuz? Bazı insanlar böyle işte illa anlayabilmesi için başına bir şey gelecek.
Çocuklarımı düşünüyorum derken bile aslında düşünmüyorsunuz farkında mısınız? Size defalarca tedavisinin olmadığı, kişilerin kendini kaybedip neler yaptığından bahsetti.
Bir de öğretmenim ailem arkamda diyorsunuz o zaman derdiniz ne bu bağımlılığınız ne bu adama?
O da bağımlı ama başka şeye anladigim kadarıyla

Merhaba hanımlar, eşimle 9 yıldır evliyiz. İki bebeğimiz var. Kısa süre önce evde ben sıvı madde gördüm tiner gibi bi kokusu vardı. Onu çok sıkıştırdığımda ise saçma sapan açıklamalar yaptı ve aşırı öfkelendi, ona güvenmemi söyledi ama bir daha aynı maddeden bir pet şişe içinde görünce yine ne olduğunu söylemedi. Ben de ne olduğunu anlamadım. İçki olabileceğini düşündüm ama daha da kötüsüymüş, met denilen lanet bi madde olduğunu ama sürekli kullanmadığını denemelik olarak yıllar önce de başka maddeler kullandığını ama uzun sürmediğini sadece denedim diyerek açıklama yaptı ama bariz yalan yani. Halüsinasyon gördü de bi defa krize girdi istifra etti. Beni tanımadı sen kimsin felan dedi başka başka şeyler... bu arada ben de çalışıyorum ama yaklaşık 2 yıldır evin geçimini ben yapıyorum, maaşı ortada yok, sadece kira parasını denkleştiriyordu artık onu da veremiyor. Kızımızı parka götürüyorum diyerek kızımın yanında araçta kullanmış şişesini bulunca dehşete düştüm. Kızımı asla artık onunla tek bırakamıyorum. Bu met kullananlardan tamamen alınan temizlenen oldu mu hanımlar? Mücadele etmeme değer mi sizce? Kaçıp direkt kurtulmalı mıyım? İki bebeğim de babasız büyüyecek ona çok üzülüyorum. Lütfen fikirlerinizi yazar mısınız?
canınızı kurtarın önce bi. hemen ayrılın terk edin orayı ailesi gelsin sahip çıksın siz çocuklarınızı kendinizi koruyun o adamdan önce. meth bağımlıları insanlıktan çıkıyor canavara dönüyor. amateme vs mi yatırırlar artık bilemem ama bakın sansar salvo diye bi rapçi var haberlerde gördünüz mü bilmiyorum o da meth denen madde yüzünden kendi ailesine saldırmıştı her an sinir krizi halindeydi. ve bildiğim kadarıyla ara sıra meth içmek diye bişey yok zaten şu anda kocanız aktif olarak bağımlı yani

Orası tam olarak doğru, daha şimdiye kadar aldatılıp size ne kardeşim ben affettim hazmettim diyenini hiç görmedim. Hep çocukları için affetmeye mecbur kalıyorlar, çocuklar babasız kalmasın, babalarına çok düşkünler vs vs
Valla benim annem babam ayrı, hemde ben 20 günlükken ayrılmışlar. Hiçbir şeyim de yok, mesleğim var, ailem var, kızım var. Kadın düşkünü babayla büyüyüp ne olacaktım, asıl onu sorgulamış annem, haklıydı.
Sonra kalan yillarda cocuklarin omzuna yuk bindiriyorlar senin icin kaldim senin icin katlandim sonra o cocuklarin ne hissettigi ne dusundugu kimin umrunda cocuklar

Kadının uzerine bu kadar gitmeyin lütfen. Muhtemel olacaklardan bahsetmiş herkes şoktan çıkıp araştıracak zaten. sonra hesap falan siliyor insanlar aklımız kalıyor. Konu sahibesi İnşallah hayırlısı ile atlatin bu sureci, Allah yardımcınız olsun.

Kadının uzerine bu kadar gitmeyin lütfen. Muhtemel olacaklardan bahsetmiş herkes şoktan çıkıp araştıracak zaten. sonra hesap falan siliyor insanlar aklımız kalıyor. Konu sahibesi İnşallah hayırlısı ile atlatin bu sureci, Allah yardımcınız olsun.
Zaten çocuklarımı alıp gideceğim. Sadece ihtimalini sordum. İnsanlar üzerime geliyor sürekli. Şoka girmiş durumdayım zaten

Ne durumdasınız?
Ben şuanda çocuklarımı alıp ailemin yanına döndüm. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Olayın şokunu atlatamadığım için fikir almak gereği duydum. Fikirleriniz benim için çok kıymetliydi. Anladım ki kadın kadının yurduymuş. Kalbimi kırıp ağır yorum yazanlara da hak verdim. Benim acil olarak harekete geçmem için yaptılar haklılar. İnsan kendi başına gelince şokun etkisini hemen atlatamıyor. Şuan güvendeyiz inşallah. Farklı bir gelişme olur ise farklı bir konu başlığı açıp sizleri haberdar edeceğim. Allaha emanet olun.

şükredin, çocuklarınız sağlıklı doğmuş. Onlarla hayata tutunacaksınız. Onları kötülüklerden korumak 'anne' olarak sizin göreviniz.
Duygusal olarak zor bir durum ama çok mantıklı düşünmek zorundasınız.
Çocuklar babasız büyümesin diye yanlış rol baba-annelerle büyümek zorunda bırakıyoruz.
Bence bu konuda fazla duygusal ve anaç yaklaşıyoruz.
Mantıklı düşününce, ne yapılması gerektiği öyle açık ki..
Üstelik maddi yükü de üstüne almamış anladığım kadarıyla.

Umarım güzel gelişmeler olur hayatınızda.. Akıllıca davranmaktan vazgeçmeyin yeter ki..

Ben şuanda çocuklarımı alıp ailemin yanına döndüm. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Olayın şokunu atlatamadığım için fikir almak gereği duydum. Fikirleriniz benim için çok kıymetliydi. Anladım ki kadın kadının yurduymuş. Kalbimi kırıp ağır yorum yazanlara da hak verdim. Benim acil olarak harekete geçmem için yaptılar haklılar. İnsan kendi başına gelince şokun etkisini hemen atlatamıyor. Şuan güvendeyiz inşallah. Farklı bir gelişme olur ise farklı bir konu başlığı açıp sizleri haberdar edeceğim. Allaha emanet olun.
Kendiniz ve evlatlarınız için doğru olan buydu, harekete geçtiğiniz için sizin adınıza çok mutlu oldum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X