Size sayfalarca yorum yapılmış ama net kısa bi soru sorucam size. Evlatlarınız mı yoksa kocanız mı? Seçin. Başka bi B planı yok.
Evladım diyosanız bıçak gibi kesmek zorundasınız, yanına bile göndermeniz görüş günü alması bile çok tehlikeli. Her yere başvurmanız ödününüz kopması gerekirken siz hala iyi adamdı, kayınbabam gelsin konuşsun derdindesiniz. Ee bu insanlar konuştuk tedavi olacak der ikna eder sizi, ağlar intihar edecem der tıpış tıpış dönersiniz.
Sizin ilk duygunuz şok değil korku olmalıydı, merhamet değil ödünüz kopmalıydı. Lütfen yanlış anlamayın bir saha çalışanı olarak binlerce gördüğüm insandan vakadan yola çıkıyorum ve eğer kocamda kocam diyecek, düzelir çok iyi adamdı diyecek bir profil kadınsanız o çocuklar sizden de alınmalı.
Devlete verilmeliler, lütfen bunu farklı anlamayın ama sizde normal değilsiniz yani cevaplarınız bi tuhaf. Sizin öfkeden korkudan deliye dönmeniz gerekirken iyi adamdı diyosunuz sizi tanımadığı an çekip gidicektiniz, o şişeyi bulduğunuz an bitirecektiniz. Anlamıyorum annelik denen şey koruma iç güdüsü nasıl izin verir böyle durmaya, nasıl durdunuz o evde?
Ben dehşete düştüm, o artık eşiniz değil çocuklarınızın babası değil ve sizde anneyseniz ona göre davranmaya başlayın.
En başta dediğim gibi ya eş ya çocuklar başka bi seçeneğiniz yok sizin