slm kızlar esımın son sperm tahlılınde hersey normal fakat morfolojısı %3 cıktı off napcaz bılmıoruz kecı boynuzu denemıstm ama morfolojıye etkısı olmadı esımın uroloğu dogal yolla gebelık olabılır dedı ama bnm doktorum zor dedı off kafamm cok karıstı esı boyle olup doğal yolla hamile kalan var mı arkadaslar morele ihtiyacımızzz varr insallah sızın paylastıklarınızla daha ıyı hıssedıcez kendımıziii
aynen benim eşiminde morfoloji %3 diğe değerler çok iyi hız,sayı,hareketlilik filan.sen ne yaptın arkadaşım.gebelik oluştumu
slm kızlar esımın son sperm tahlılınde hersey normal fakat morfolojısı %3 cıktı off napcaz bılmıoruz kecı boynuzu denemıstm ama morfolojıye etkısı olmadı esımın uroloğu dogal yolla gebelık olabılır dedı ama bnm doktorum zor dedı off kafamm cok karıstı esı boyle olup doğal yolla hamile kalan var mı arkadaslar morele ihtiyacımızzz varr insallah sızın paylastıklarınızla daha ıyı hıssedıcez kendımıziii(
slm kızlar esımın son sperm tahlılınde hersey normal fakat morfolojısı %3 cıktı off napcaz bılmıoruz kecı boynuzu denemıstm ama morfolojıye etkısı olmadı esımın uroloğu dogal yolla gebelık olabılır dedı ama bnm doktorum zor dedı off kafamm cok karıstı esı boyle olup doğal yolla hamile kalan var mı arkadaslar morele ihtiyacımızzz varr insallah sızın paylastıklarınızla daha ıyı hıssedıcez kendımıziii
aynen benim eşiminde morfoloji %3 diğe değerler çok iyi hız,sayı,hareketlilik filan.sen ne yaptın arkadaşım.gebelik oluştumu
yok cnm bızde daha bırseybı de bnde pco varr
canım bizde morfoloji %0dı. sadece 1 ay eşime bir tatlı kaşığına karabiber öğütücüde öğüttüğüm çörek otundan(bir tutam kadar) koyup verdim o ay doğal yolla hamile kaldım
Sperm sayısı fazla ise morfolojinin %3 olması pek önemli değil.ben bunu tüp bebek merkezinde sordum.eşimin morfoloji %3 ama tahlil normal dedi.bence çok fazla takma.%0 olanınkide olabiliyor.canım bizde morfoloji %0dı. sadece 1 ay eşime bir tatlı kaşığına karabiber öğütücüde öğüttüğüm çörek otundan(bir tutam kadar) koyup verdim o ay doğal yolla hamile kaldım
cnm nasıl yaptın tam olarak ve ne kadar kullnadın? nerden duydun bunu bı anlatırmısın ?
cnm nasıl yaptın tam olarak ve ne kadar kullnadın? nerden duydun bunu bı anlatırmısın ?
Benim Eşiminde morfoloji değeri 0 çıktı sonra varikosel ameliyatı oldu. Ameliyat olalı 3 ay geçti ama gebelik yok. Mayıs 15 de tekrardan test olacak değerleri için. Acaba ben sizin yaptığınız bal çörek otunu şimdiden yapayım mı?? Be siz ne zaman yapmaya başlamıştınız.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım bizde morfoloji %0dı. sadece 1 ay eşime bir tatlı kaşığına karabiber öğütücüde öğüttüğüm çörek otundan(bir tutam kadar) koyup verdim o ay doğal yolla hamile kaldım
arkadaşlar bende nohut suyunu duydum.duyan var mı aranızda.bi bayan söylemişti.eşinin spermleri 1 milyonken nohut suyu ve çerez yedirmiş 80 mlyona çıkmış
Biraz ayrin ti verirmisin arkadasim.nohutu haslayip suyunu mu icirmis.bide ozellikle hangi cerezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?