eşimin morfolojısı %3 :(olupta doğal yolla hamıle kalanlarr var mı

sewda22

hoşgeldin meleğiiiimm:)
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
528
91
123
Aydın
slm kızlar esımın son sperm tahlılınde hersey normal fakat morfolojısı %3 cıktı off napcaz bılmıoruz kecı boynuzu denemıstm ama morfolojıye etkısı olmadı esımın uroloğu dogal yolla gebelık olabılır dedı ama bnm doktorum zor dedı off kafamm cok karıstı esı boyle olup doğal yolla hamile kalan var mı arkadaslar morele ihtiyacımızzz varr insallah sızın paylastıklarınızla daha ıyı hıssedıcez kendımıziii (

canım bizde morfoloji %0dı. sadece 1 ay eşime bir tatlı kaşığına karabiber öğütücüde öğüttüğüm çörek otundan(bir tutam kadar) koyup verdim o ay doğal yolla hamile kaldım

canım bizde morfoloji %0dı. sadece 1 ay eşime bir tatlı kaşığına karabiber öğütücüde öğüttüğüm çörek otundan(bir tutam kadar) koyup verdim o ay doğal yolla hamile kaldım

cnm nasıl yaptın tam olarak ve ne kadar kullnadın? nerden duydun bunu bı anlatırmısın ?

Sperm sayısı fazla ise morfolojinin %3 olması pek önemli değil.ben bunu tüp bebek merkezinde sordum.eşimin morfoloji %3 ama tahlil normal dedi.bence çok fazla takma.%0 olanınkide olabiliyor.

Ben de 3 le hamile kaldım eşim zinco., pharmaton ve l-carnitin şurup kullandı iki defa kullandı ve iki oğlum var kullanmadığı zaman korunmasak da hamile kalamıyorum... Muhteşem üçlüyle hamile kaldım diye başlıklar açmıştım belki birilerine faydamiz dokunur diye..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm nasıl yaptın tam olarak ve ne kadar kullnadın? nerden duydun bunu bı anlatırmısın ?

canım eylülde öğrendik 2 yıldır hamile kalamıyordum, sonra görümcem söyledi bi kaç tanıdığında da etkili olmuş ben de kasımda denedim, aralıkta gebeliğimi öğrendim. aralıkta beklediğim adete 10 gün varken çakşır suyu da içmeye başladı ama yumurtlama dönemimden sonra olduğu için sadece çörek otu-bal işe yaradı diye düşünüyorum. önceki 2 ay da l carnitin ve bi tane multivitamin kullanmıştı ama işe yaramamıştı. onu bıraktı sonra çörek otu-bala başladı.

benimkininde değerleri süper ama morfloli 3 çıktı.bende endometriozis olduğu için tüp bebek bile tutmadı.kafanıza takmayın kızlar.sizde sorun yoksa rahat olun

Benim Eşiminde morfoloji değeri 0 çıktı sonra varikosel ameliyatı oldu. Ameliyat olalı 3 ay geçti ama gebelik yok. Mayıs 15 de tekrardan test olacak değerleri için. Acaba ben sizin yaptığınız bal çörek otunu şimdiden yapayım mı?? Be siz ne zaman yapmaya başlamıştınız.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim eşimin %4 idi ben gebeyim merak etmeyin sizde kucağınıza alırsınız inşallah önemli olan sayı ve hareketlilik sonuçta bir yumurtaya bir sperm ve bu o kadar mucizevi bir şeyki en iyi olan zaten yumurtayı buluyor diğerlerinin hiçbir önemi kalmıyor Rahat olun dua edin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben her hangi bi zamanı beklemedim bal-çörek otunun iyi geldiğini öğrendiğim gün başladım

teşşükler verdigin bilgi için.bende hemen yapacam evde de çörek otum vardı:)Allah istedikten sonra oluyor sanırım.

arkadaşlar bende nohut suyunu duydum.duyan var mı aranızda.bi bayan söylemişti.eşinin spermleri 1 milyonken nohut suyu ve çerez yedirmiş 80 mlyona çıkmış

Slm arkadasim.Ben uc kez tup bebek denedim malesef negatif.esimin morfolojisi % 3 sayı bazen 5 milyon bazen 2 milyon cikiyo.
Bu corek otunu ac karnina tok karnina nasil yedirdin? Senin profiline baktim sende galiba troid sorunu varmis.Bende de hipotroid var 4 yildir 50 mg tablet kullaniyorum.degerlerim normal cikiyo ama bu yuzden mi tutmuyor acaba tup bebek diye merak ediyorum.

arkadaşlar bende nohut suyunu duydum.duyan var mı aranızda.bi bayan söylemişti.eşinin spermleri 1 milyonken nohut suyu ve çerez yedirmiş 80 mlyona çıkmış

Biraz ayrin ti verirmisin arkadasim.nohutu haslayip suyunu mu icirmis.bide ozellikle hangi cerezler

Biraz ayrin ti verirmisin arkadasim.nohutu haslayip suyunu mu icirmis.bide ozellikle hangi cerezler

hastanede tanışmıştım bayanla bana garip geldigi için nohut suyunu ayrıntılı sormadım.snaırım suda bekletip içiyorsun.genede bir araştırın belkide bulursunuz.keçiboynuzu kürünü kullanmış birde fındık fıstık antep fıstıgı yedirmiş.baya bir araştırdım çakşır suyu çok etkiliymiş.15 sene hamile kalamayanlar bile çakşırla kalmış.ben çakşır suyunu deneyin derim yanında da keçiboynuzu.inş olur 2 3 ay bir deneyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…