eşimin morfolojısı %3 :(olupta doğal yolla hamıle kalanlarr var mı

Cok tesekurler.Allahtan umut kesilmez bide nohut suyunu denicem.az once baktim haslanacakmis nohut.ben yurt disindayim caksir suyunu bulmam cok zor.

Canım sperm sayınız ve ileri hızınız iyiyse morfoloji %3 normale yakın bir değer.Benim eşiminde sperm sayısı ve hareketliliği çok iyi morfolojii %4.Zaten morfoloji %4 normal kabul ediliyor,sizinkide normale yakın.Sen kendine de baktırdın mı?

canım bende tiroid kanseri vardı tiroidlerim alındı. troidle hiç alakası olmadı. ben akşam yemeğinden sonra yediriyordum bal-çörekotunu. bir tanıdığım da hem kendisi yemiş hem de eşine yedirmiş. onun da eşi varikosel ameliyatı olmuştu ama yine d düzelmedi kendisinde de yumurta oluşmuyordu. ama o ek olarak bir de tarçın koymuş. o ay yumurtası oluştu ve hemen tüp bebeğe gittiler henüz belli değil sonuç

Cok gecmis olsun canim.Rabbim saglikli guzel gunler nasip etsin.

bizimde morfoloji 0% doktor direk tüp bebek dedi.aktar bana çakşır kökü suyu macun felan verdi bakalım bir kaç aykullanalım olmazsa tüp bebeğe gitcezAllahtan umut kesilmez inş fayda eder.bide Meryem ana eli otu verdi kayınvalidem bir haftadır onu taşıyorum yanımda

Esimin morfolojisi 0 ile 4 arasinda degisiyordu.dogal yoldan hamile kaldim cok sukur.simdi 4 haftalik hamileyim.kalp atisini da duyarim insallah.cok endiseliyim.
Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun.

Opuyorum hepinizi

slm kızlar Allah hepimizn isteğini versn,benim eşiminde morfolojisi %1 ile 2 arasnda değişiyo,2 aşılama negatif sonuçlandı şuan da adetim zaten çok üzülüyorum kafama takıyorum nasl baş ederz savaşrz bilmyrm

evet cnm bendede pco var ıste barı bırımızın degerı olsaydı ıyı hıssederdımm bıraz dahaa ama ıstee olmadı doktor asılama dedı

Esimin morfolojisi 0 ile 4 arasinda degisiyordu.dogal yoldan hamile kaldim cok sukur.simdi 4 haftalik hamileyim.kalp atisini da duyarim insallah.cok endiseliyim.
Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun.

Opuyorum hepinizi
ne guzel rabbımm saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etysınn cnm darısı bızee bende bı de pco var sende bı sorun varmıydı ?? esınee kür fılan yada ılac uyguladınmı ? ne kadar zamanda hamıle kaldınnn ?? ayy cok soruu sordummm

ahh canım ınsallahh rabbım yuzumuzu guldurur umudumuzu kaybetmeyelımm hersey bı ımtıhannn bnde bu ay caksır aldımm bakalımm ıns bı faydasını gorurzz

uzulme cnm bol bol dua edelımm sadece vardır onunda bı vaktı ınsallahh .. sende bı sorun var mı mesela bndede pco varr

benimkininde değerleri süper ama morfloli 3 çıktı.bende endometriozis olduğu için tüp bebek bile tutmadı.kafanıza takmayın kızlar.sizde sorun yoksa rahat olun

cnm cıkolata kıstı zordur once onu halletmelısın bnm halamın o kıstı aldırana kadar olmadı cocuk ıyı bır prof yapsın ama amelıyatını oyle herkese bırakma kendını onemlı bı operayonnn sonuctaa laparoskopı gerek ...

ahh canım ınsallahh rabbım yuzumuzu guldurur umudumuzu kaybetmeyelımm hersey bı ımtıhannn bnde bu ay caksır aldımm bakalımm ıns bı faydasını gorurzz

Amin canım inş.herşeyin hayırlısı bizde aldık bakalım bir haftadır içiyo görürüz inş.sizindemi morfoloji sorunu var

Canim bende de pco vardi.ilac kullanmadan adet olamiyordum.esimin ileri hizi da 0 likefaksiyon suresi 60 dakikadan fazlaydi.ama ALlah bize boyle guzel bir mucize verdi. Proxeed plus gncden maca doye vitamin bol findik ceviz badem fistik haslanmis nohut yedi esim.20.gunde hamile kalmisim.bana cok dua et olur mu

canım prof dr esra kuşçu laparoskopi yapmıştı bana geçen sene ama kistle yapışık olduğu için yumurtalık zarar görmesin diye içi temizlendi yani yine tekrar etti o yüzden tüp bebekten başka şansımız yok..

mrb arkadaşım,, öncelikle rabbim evladını bağılasın...
benim eşiminde hareketlilik sıfır sayısıda 1,5 milyon varikosel çıkmadı doppler yaptırdık. hormonlarıda iyi tek sorun sayı ve hareketlilik... senin normal yolla mı oldu çocuğun cnm... Allahım kucağına almayı nasip etsin. bize ne önerirsin.

cnm mrb allah evladını bağılasın....
bende kadınsal bir sorunyok.. eşimin sperm sayısı 1,5 milyon.. doppler çekikldik varikosel yok hormonları hayet iyi ama sayı düşük hareketlilik o nasıl olacak bilmiyorum.. doktor evicap,klomen ve tribestan verdi.. inşallah işe yarar... acaba proxeed plusda kullansak ı solgar marka vitaminler mi alsam.. nohut nasıl yedirdin cnm..
Allah tamamını erdirsin tekrar

Allah razi olsun canim bu yazdigim ilaclarin yaninda duzenli olarak keci boynuzu kuru de yaptik.bebis dogal yolla oldu cok sukur.klap atimini bekliyoruz

Nohuyu normal haslayip haftada 3 ogun yedirdim direkt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…