eşimin morfolojısı %3 :(olupta doğal yolla hamıle kalanlarr var mı

Allah razi olsun canim bu yazdigim ilaclarin yaninda duzenli olarak keci boynuzu kuru de yaptik.bebis dogal yolla oldu cok sukur.klap atimini bekliyoruz

inşallah o günleride görürsünüz cnm. Kucağınıza aldığınız günleride görürsünüz...
keçiboynuzunu 2 ay yaptık.. ama 3 gün önce test verdi heralde hiç etki etmemmiş yada etkisini 2 ayda göstermedi uzun sürede göstrecek sanırım.
haa birde nohutu nasıl yedirdin cnm... bolbol nohut haşlayayım bari difrize koyım yediriyim.

uzulme cnm bol bol dua edelımm sadece vardır onunda bı vaktı ınsallahh .. sende bı sorun var mı mesela bndede pco varr

hiç bir sorun yok canım, ne yaptıysam olmuyor düzelmedi varikosel var ameliyat olmayı düşünüyorz

hiç bir sorun yok canım, ne yaptıysam olmuyor düzelmedi varikosel var ameliyat olmayı düşünüyorz

anladım cnm bu varıkosel nasıl anlasılıyor sperm testındednmı yoksa ultrasonda fılan mı bnm esım ultrasona da gırdı doktor normal dedı olsa cıkarmıdı baska bı testte mı yapılması lazım ? cunku morfolojı bozuklugu olan buyuk ıhtımal varıkosel cıkıyo bızde cıkmadııı ama bılemıorummm

anladımm cnm bunların cogu yapısık oluyor bnm halamın da rahıme yapısıktı ve operasyonu bı bucuk saat surdu o kadar kı zorlanmıs belkı baska bı doktorr daha ıyı yapabılır arastır bı yıne ıstersennn hemen bırakma

elle muayenede çıktı bizim,ultrasonda gözükmediyse yoktur için rahat olsun

ınsallah cnm rabbım sag salım kucaga almayı nasıp etsınn ... cnm sen zoru basarmıssıın ınsallah gerısı gelecekkk bndede pco var esımdede morfolojı bozuklugu var cnm ılerı hızıda bısey yokk hersey normal orfolojı 3 bıde bnde pco var bnde ılacsız olamıyorummm off bılmıorummmm glıfor kullanıyorum sımdııı umarım ıse yarar

elle muayenede çıktı bizim,ultrasonda gözükmediyse yoktur için rahat olsun

yani bu ultrasonda gorulebılen bırsey olemı benım esım elle muayeneyı kabul etmedıı ultrasonnnda baktıkkk olsa cıkar dıı dımıı ya takıldımm ben sımdı :26::26:

yani bu ultrasonda gorulebılen bırsey olemı benım esım elle muayeneyı kabul etmedıı ultrasonnnda baktıkkk olsa cıkar dıı dımıı ya takıldımm ben sımdı :26::26:

hayatım elle muayene de gözükmeyenler ultrasonda çıkıyo zaten senin ultrason temizmiş işte

morfolojisi bozuk olanlar varıkosel mi çıkıyo hiç bilgim yok iyi ürolog arıyoruz bizde.ultrason felan çektirmedik biz sadece sperm testi okdar onuda kadın doğuma gösterdim tüp bebek dedi başkada bi açıklama yapmadı

Estafurullah canim.ben basarmadim.rabbim yoktan var etti karnimda.biz o kadar aciziz ki..
Ben de glukopaj kullandim gunde 2 kilo verdim.kilo vermek pco icinnemliymis.bir de hamile kaldigim ay rahim filmi cektirmistim.
Rabbim yuzumuzu guldursun insallah.sen de hic canini sikma.hizda sorun yoksa 3 morfoloji cok dusuk degil bence.yumurta takibi yaptirdin mi hic

Canım bir gıda uzmanı olarak muz şiddetle tavsiyemdir. Evinizden hiç eksi etmeyin. Özellikle yerli olanları Allahın izniyle düzelir haberleri alırız

Son düzenleyen: Moderatör:

evet cnm yaptırdımm klomenle bırlıkte 4 defa fılan ama bı defasında kucuktu catlatma ıgnesı yapamadım bı ayda cok buyumustu doktor yıne yapamadı deıstırcem doktorumu ya memnun kalmadım .. ara verdım gıtmıyorum doktora fılann kendı kendıme ara verdım dogrusu bılmıorum belkıde yanlıs yapıorumm bılmıorumm ara verdıkrten sonra tekrar klomen baslarmı doktor? bı de bı bucuk aydır glıfora baslsadımm ınsallah etkısını gorururummm yaa

bırde cnm glukopajla kac ay sonra hamıle kaldın ?

proxeed plus
kabak çekirdeği
keçiboynuzu kürü
bol kuru yemiş canım

kuzenimde yerinde hareketli %10 dan 3 ayda 30 milyona çıktı bu saydıklarımla
ve şuan karısı hamile

hmm cnm bızımm hareletlıde sorun yok bı ılacla morfolojı duzelmıomus ama sadece hareketlılık uzerıne ıyıymıs ..proxed plusı kac ay kullanndı pekı doktor bana 3 4 ay sonra sonuc verır o da kesın deıl demıstıı

sadece 1 ay proxeed plus
daha sonrasında 1 ay da ilaç ve bitkisel kürler kullandı
2. ayda eşi hamile kalmış
olmasaydı 4. ay oda ameliyat olacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…