- 27 Ocak 2013
- 1.237
- 329
- 83
Allah razi olsun canim bu yazdigim ilaclarin yaninda duzenli olarak keci boynuzu kuru de yaptik.bebis dogal yolla oldu cok sukur.klap atimini bekliyoruz
uzulme cnm bol bol dua edelımm sadece vardır onunda bı vaktı ınsallahh .. sende bı sorun var mı mesela bndede pco varr
evet canımmm bızımkı yuzde 3 szın ??
bizimde 0 canım
hiç bir sorun yok canım, ne yaptıysam olmuyor düzelmedi varikosel var ameliyat olmayı düşünüyorz
canım prof dr esra kuşçu laparoskopi yapmıştı bana geçen sene ama kistle yapışık olduğu için yumurtalık zarar görmesin diye içi temizlendi yani yine tekrar etti o yüzden tüp bebekten başka şansımız yok..
anladım cnm bu varıkosel nasıl anlasılıyor sperm testındednmı yoksa ultrasonda fılan mı bnm esım ultrasona da gırdı doktor normal dedı olsa cıkarmıdı baska bı testte mı yapılması lazım ? cunku morfolojı bozuklugu olan buyuk ıhtımal varıkosel cıkıyo bızde cıkmadııı ama bılemıorummm
Canim bende de pco vardi.ilac kullanmadan adet olamiyordum.esimin ileri hizi da 0 likefaksiyon suresi 60 dakikadan fazlaydi.ama ALlah bize boyle guzel bir mucize verdi. Proxeed plus gncden maca doye vitamin bol findik ceviz badem fistik haslanmis nohut yedi esim.20.gunde hamile kalmisim.bana cok dua et olur mu
elle muayenede çıktı bizim,ultrasonda gözükmediyse yoktur için rahat olsun
yani bu ultrasonda gorulebılen bırsey olemı benım esım elle muayeneyı kabul etmedıı ultrasonnnda baktıkkk olsa cıkar dıı dımıı ya takıldımm ben sımdı :26::26:
anladım cnm bu varıkosel nasıl anlasılıyor sperm testındednmı yoksa ultrasonda fılan mı bnm esım ultrasona da gırdı doktor normal dedı olsa cıkarmıdı baska bı testte mı yapılması lazım ? cunku morfolojı bozuklugu olan buyuk ıhtımal varıkosel cıkıyo bızde cıkmadııı ama bılemıorummm
Estafurullah canim.ben basarmadim.rabbim yoktan var etti karnimda.biz o kadar aciziz ki..ınsallah cnm rabbım sag salım kucaga almayı nasıp etsınn ... cnm sen zoru basarmıssıın ınsallah gerısı gelecekkkbndede pco var esımdede morfolojı bozuklugu var cnm ılerı hızıda bısey yokk hersey normal orfolojı 3 bıde bnde pco var bnde ılacsız olamıyorummm off bılmıorummmm glıfor kullanıyorum sımdııı umarım ıse yarar
hayatım elle muayene de gözükmeyenler ultrasonda çıkıyo zaten senin ultrason temizmiş işte
Estafurullah canim.ben basarmadim.rabbim yoktan var etti karnimda.biz o kadar aciziz ki..
Ben de glukopaj kullandim gunde 2 kilo verdim.kilo vermek pco icinnemliymis.bir de hamile kaldigim ay rahim filmi cektirmistim.
Rabbim yuzumuzu guldursun insallah.sen de hic canini sikma.hizda sorun yoksa 3 morfoloji cok dusuk degil bence.yumurta takibi yaptirdin mi hic
anladım cnm tsk edrrımmm :)
Estafurullah canim.ben basarmadim.rabbim yoktan var etti karnimda.biz o kadar aciziz ki..
Ben de glukopaj kullandim gunde 2 kilo verdim.kilo vermek pco icinnemliymis.bir de hamile kaldigim ay rahim filmi cektirmistim.
Rabbim yuzumuzu guldursun insallah.sen de hic canini sikma.hizda sorun yoksa 3 morfoloji cok dusuk degil bence.yumurta takibi yaptirdin mi hic
proxeed plus
kabak çekirdeği
keçiboynuzu kürü
bol kuru yemiş canım
kuzenimde yerinde hareketli %10 dan 3 ayda 30 milyona çıktı bu saydıklarımla
ve şuan karısı hamile
hmm cnm bızımm hareletlıde sorun yok bı ılacla morfolojı duzelmıomus ama sadece hareketlılık uzerıne ıyıymıs ..proxed plusı kac ay kullanndı pekı doktor bana 3 4 ay sonra sonuc verır o da kesın deıl demıstıı
anladım cnm tsk ederımm bılgıler ıcın :)sadece 1 ay proxeed plus
daha sonrasında 1 ay da ilaç ve bitkisel kürler kullandı
2. ayda eşi hamile kalmış
olmasaydı 4. ay oda ameliyat olacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?