Eşimin musterisiyle olan garip durumu

Gitme dedim ama gitmem lazim dedi sen de gel dedi de ne gelecem sende cehennem ol git dedim. Onunla fotograf vardi kaldirdim whatsapptan konusmuyorum da
Ben olsam giderdim. Eğer doğru söylüyorsa şu an sizin düşüncesiz biri olduğunuzu düşünüyor.

bulansın kardeşiim seni de götürmeli yada asla gitmemli ne demek müşterisiyle görüşmek ! ticaret bitmiş bundan sonrası slm slm başka olamaz !! gözünü aç kocan elden gidiyor . bir daha asla görüşme midem bulandı kötü olmayalım de. gereksrse kadına da söyle yerli yersz arama bizi işini kendin hallet diye
Konu sahibi ben değilim :cry:

Eşiniz yürek yemiş sanırım hem kadının esini takmıyor,hemde sizin ne düşüneceginizi önemsemiyor ..demekki herseyi göze almıs..

Ohoo her bişey sattığımız müşterinin böyle hasta bakıcısı olsak eve gelemeyiz. 😀😀

Ben bu zıplama tavrını sevmiyorum. Koşa koşa gitmeler falan bi dur yahu kocası vardır akrabası vardır kardeşi anası danası elbet bişeyi vardır. Hastanede yatan kadına refakat etmek emlakçısına mı düştü çok hafif bi hareket. Hadsizce de ayrıca. Genelde el iyisi erkekler yapar böyle hareketleri.

Merhabalar. Ultra ve yerli yersiz kiskanc bir insan oldugumu belirterek basliyorum anlatmaya kizlar. Esim emlakci, bir kadina ofis satti bize yakin bir lokasyonda, kadinla yasitlar. Zengin epey, ama kadin cok yilisik bir kadin. Neyse bugun ofisine cagirmis benimkini, bir yere daha bakmak istemis bu aldigi yerden haric. Cay icerken kadin tak diye yere kapaklanip dusmus kotu bir sekilde. Benimki de bu saate kadar meraklandi soyle boyle acaba noldu. Kadin aradi dedi hastanedeyim benimki hemen diyor kim var yaninizda hemen geliyorum, firladi gitti. Kadin 2 cocuklu evli bir kadin yani. Neden kocasi gitmedi bunca saat, olay 2 gibi oldu. Bana da yazmis simdi serum takilacak bir saate gelirim evine birakip. Sinir oldum belki de bir sey yok sacmaliyorum ama hosuma gitmedi iste..
Acaba siz normal bir insansınız da ,karsınızdaki insan size ''Anormal derece de kıskanç'' olduğunuzu empoze etmeye çalışıyor olabilir mi?

Back
X