eşimin nasıl ilgisini çeke bilirimm....

bbbeyaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
74
1
46
İstanbul
:5:kızlar 10 ay oldu dogum yapalı ama ben kendimi saldım hiçbirşey ilgimi çekmiyor kendime bakmıyorum bazende bebek fırsat vermiyor ama eşimin sogudugunu hissediyorum eskiden oldugumdan çok daha farklı biri oldum ne yapmalıyım nerden başlıyacam bilemiyorum onunilgisini nasıl çekerim kızlar yaaa:(((((:14::14:

kuzummm kıyamam sana bence sana öyle geliyordur eşine dünyanın en güzel hediyesini verdin kendisine böle güzel bi şeyi hediye eden kadından soğur mu hiç eş?? bence şimdi sadece ilgisini bebeğinize gösterdiği için sana daha az vakit ayırdığı için böyle düşünüyorsun eskiden bi sen vardır şimdi birde bebek var 2 ye bölündü eşin bu çok normalll bence böle düşünmee üzerinide gitme zamanla eskiye dönecektir benim fikrim bu yönde

:5:kızlar 10 ay oldu dogum yapalı ama ben kendimi saldım hiçbirşey ilgimi çekmiyor kendime bakmıyorum bazende bebek fırsat vermiyor ama eşimin sogudugunu hissediyorum eskiden oldugumdan çok daha farklı biri oldum ne yapmalıyım nerden başlıyacam bilemiyorum onunilgisini nasıl çekerim kızlar yaaa:(((((:14::14:

neticede esinin bakımlı olmasını ister bir erkek sanada belki birsey diyemediginden sessiz kalıyordur hem biraz bakım kendinde degisiklik yapmak kendinide iyi hissettirir bebegini 2-3 saat bırakabilcegin bir yakının varsa bence hemen bir kuafore gidip saclarında degisiklil yapmalısın bu kadınların en onemli desarj yontemlerinden biri zaten rengini kesimi vs..sonrasında giyim kuşam tabiki evde fırsat buldukca makyajını yapmalısın giyimine ozen gostermelisin bir pijama bile seksi gosterebilir aslında piyasada cok guzel urunler var dısarı cıktıgınız zamanlarda şık giyinmeye bakımlı olmaya dikkat edebilirsin simdilik aklıma gelen bunlar

Öncelikle 10 aylık bir bebiş cennetten bir hediye size,ne güzel Allah bağışlasın:) Bebeğe bakma zorluklarını eşinde biliyordur ama onuda düşünmen lazım,bebişin uyuyunca güzel bir duş al bir makyaj yap,güzelce giyin ve eşinin yanına gidip seni çok özledim de ve kendini onun kollarına bırak bak sorun kalıyormu:40:

bakımlı ol canım ya kilon verse ver hemen diyet yap spor yap evine spor aleti alabilirsin mesela .güzelce bakımını yap .eşin seni pijamalarla görmesin eve gelince süsünü eksik etme .parfümünü sür mis gibi kok .kendine bak sonra kendine güvenin gelicek bu durum eşine ve çocuğunada yansıyacak bak gör .

Back
X