• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimin ne yapmaya calistigini anlamiyor

bence de boşanın ilerdekikavgalarda pişman olursunuz şimdi boşanmadınız diye .düzelmiyorlar tecrübeyle sabit. yıllarıza yazık

İcim aciyo canim yaniyo arayip sormamasi gelmemesi canimi yakiyo zoor seviyirum esimi cook kirildiim cook kirginim ailemden herkez duydu
Ne yapacagimi bilmiyiruum kiii

İlk defa tokat atti ... Bana evden gitmeyecektin dedi her kavgada gidiyosun sen bni sevmiyomusun diye dusunmus .... 3 kere gittim cahilim ya bnde kendimi savunmayi bilmedigimden gidiyordum ... Bilmiyorum bosanmak ... Bosanacak gibiyiz zaten cnm

Niye kendi anasi babasinin dizinin dibinde otururken sorun yok sen babanla fotoğraf çekilince "her halinle kabul edilecek" biri mi oluyorsun...ya da onu sevmiyor mu oluyorsun.

Aramadigi için üzülmeyin hatasini anlamayan adam aramasa ne olacak. Karakteri bozukmus

arayıp sorup 3 gün sonra aynısını yapcana aramasın daha iyi.

Hala beni aramadı sormadı diye üzülüyorsunuz. Siz bir süre sonra kocam ağzımı burnumu kırdı diye bir konu daha açarsınız bu gidişle. Birde çocuk yaparsınız.

sizi arayıp, sorsa geri mi döneceksiniz ?

iyi ayak, bacak kırılına kadar devam edin o zaman

İnsan ayriyken hep kotu seyleri hatirliyo ama bizim guzel anilarimizda oldu .... Gercekten pisman olsa evimi ayirtip donerdiim cunku bi yuvayi yikmak kolaymi ... Ama 1 ay sadece bi kez arayip 1 kez gelen kocayada donmem ve donmeyecegiim uzulsemdeee

ne dedin babana diye bana tokat atti kayin babamin yaninda oda onu tutup odadan atti

İlk defa tokat atti ... Bana evden gitmeyecektin dedi her kavgada gidiyosun sen bni sevmiyomusun diye dusunmus .... 3 kere gittim cahilim ya bnde kendimi savunmayi bilmedigimden gidiyordum ... Bilmiyorum bosanmak ... Bosanacak gibiyiz zaten cnm
Ilk yazinda baska bisey yaziyo. Simdide onu sevmedigini zannettigi icin tokat atti diyosun. Bu olaylar yasandiginda yari baygindin galiba. Yada benim anlayisim kit bilemiyorum :KK14:

Son düzenleme:
İnsan ayriyken hep kotu seyleri hatirliyo ama bizim guzel anilarimizda oldu .... Gercekten pisman olsa evimi ayirtip donerdiim cunku bi yuvayi yikmak kolaymi ... Ama 1 ay sadece bi kez arayip 1 kez gelen kocayada donmem ve donmeyecegiim uzulsemdeee

eşiniz size saygı duymuyorki

size nası zor geliyorsa eşinize de zor gelmeli yuva yıkmak

siz dayaklara göz yumarak kurtaracaksanız orasını bilemem tabi

hakkınızda hayırlısı

Hala beni aramadı sormadı diye üzülüyorsunuz. Siz bir süre sonra kocam ağzımı burnumu kırdı diye bir konu daha açarsınız bu gidişle. Birde çocuk yaparsınız.

Biraz agir olmadimi empati yapin biraz lutfen kimse ...
gule gule bosanmak isdemez..
tabi uzuluyorum bana yaptiklarina evliligimin bu duruma gelmesine ...
Ama bnm kocam adam deyil isde adam olsa bunlari bana yasatmazdiii

Ilk yazinda baska bisey yaziyo. Simdide onu sevmedigini zannettigi icin tokat atti diyosun. Bu olaylar yasandiginda yari baydindin galiba. Yada benim anlayisim kit bilemiyorum :KK14:
Ben orda biri ne cvp olarak ilk defa tokat atti dediim ... Devamindada bana dedigi olayi yazdiiim

O el bu kadar rahat kalktıysa bi daha inmez.
Yazık ki bu kadar küçük mevzular dağ oluyor. Genelde aileyle yaşayan çiftler sorunlarını daha şiddetli bi şekilde yaşıyor, çözemiyorlar, büyütüyorlar. Çünkü kavganıza onlar da dahil olmaya çalışıyor görüldüğü üzere.
Ben şu saatten sonra bişeylerin düzeleceğine inanmıyorum, zira bikaç kez evi terketmişsiniz zaten. Demek ki sorunlu bi evliliğiniz var.

O el bu kadar rahat kalktıysa bi daha inmez.
Yazık ki bu kadar küçük mevzular dağ oluyor. Genelde aileyle yaşayan çiftler sorunlarını daha şiddetli bi şekilde yaşıyor, çözemiyorlar, büyütüyorlar. Çünkü kavganıza onlar da dahil olmaya çalışıyor görüldüğü üzere.
Ben şu saatten sonra bişeylerin düzeleceğine inanmıyorum, zira bikaç kez evi terketmişsiniz zaten. Demek ki sorunlu bi evliliğiniz var.

O yuzden gitmedim cunku duzelecegine bnde inanmiyorum ...

Kucuk bi olay gibi gozukuyor ama hareket kufur ve tokat ...

Bunlari yasayan biliir ....

Ac davayi dedim zaten esime
Kesinlikle onun karsisinda aglamadim niye boyle oldu diye tuttum kolundan attim evden annm gile geldigi zaman .... Bu evlilik duzelmezmi diyorsunuz yaniiii

O yuzden gitmedim cunku duzelecegine bnde inanmiyorum ...

Kucuk bi olay gibi gozukuyor ama hareket kufur ve tokat ...

Bunlari yasayan biliir ....

Ac davayi dedim zaten esime
Kesinlikle onun karsisinda aglamadim niye boyle oldu diye tuttum kolundan attim evden annm gile geldigi zaman .... Bu evlilik duzelmezmi diyorsunuz yaniiii
Valla canım gönül ister ki hiç bir yuva yıkılmasın.
Ama şiddet uygulayan erkek bana o kadar itici geliyor ki...
Yani düzeldi diyelim, hep eşinden korkacaksın bi daha eli ne zaman kalkacak diye. Çünkü o tecrübeyi yaşamışsın bi kere, hep tedirgin olcaksın.
Bu güçlü duruşunu devam ettir, zaten pişman olması gereken o. Sen demişsin hatta o fotoğraf mevzusunda bunda ne var diye kapatmaya çalışmışsın, büyüten o. Bilemiyorum hayırlısı olsun inşallah.

Valla canım gönül ister ki hiç bir yuva yıkılmasın.
Ama şiddet uygulayan erkek bana o kadar itici geliyor ki...
Yani düzeldi diyelim, hep eşinden korkacaksın bi daha eli ne zaman kalkacak diye. Çünkü o tecrübeyi yaşamışsın bi kere, hep tedirgin olcaksın.
Bu güçlü duruşunu devam ettir, zaten pişman olması gereken o. Sen demişsin hatta o fotoğraf mevzusunda bunda ne var diye kapatmaya çalışmışsın, büyüten o. Bilemiyorum hayırlısı olsun inşallah.

Tskkur ederiiim guzel yorumun iciin
Benim esim sinirli biri hemde cook ...

Kimse yuvasini yikmak isdemez ben zamana biraktiim cok ama cook pisman olur gelir se evimi ayirtip donerim yuva yikmak koly deyil cunku

Gelmez dava acarsa da bosanirim ...

Yeniden deneyelim kesinlikle bn demeem aramamm aglayip zirlamam asla...

Allah kimseye kaldiramayacagi yuku vermezmis ....

Ben guclu biriyiim .. Yilmam pesde etmem

İşinize karışmak gibi algılamayın ama evlilik için çok genç değil misiniz? Eğitim durumunuz nedir? Sadece meraktan soruyorum. Eşiniz hep böyle midir? Geçmiş olsun.

Evi ayirmak demissinama.
Bu olanlarin basrolu kocan ve sen.
Ailesi bisey yapmamiski?
Kocan sinirli birisi ayri eve cikinca o sinirli karakteride yaninda gelicek bil..

yazan olmuştur belki ama basit bi fotoğraf meselesi değil bu, adam babanlarda kalmıyor pazar günü söyle bi uğruyor ondada resim cekiyosunuz ve facebooka koyuyosunuz belli ki adam ailenle sıkı fıkı olmayı hele ki bunun başkaları tarafından görülmesini istemiyo, muhtemelenhanım köylü falan demesinler diye

Daha 8 aylik evlisin ve sana el kaldirmis bi adam ustelik ailesinin gozu onunde valla acikca sunu soyleyim bu evlilik devam etsede nokta kadar degerin olmayacak kocan sana deger verdigini belli etcekki aileside deger versin bence siddetin bir keresi iki keresi olmaz devami gelir kendini bu kadar degersiz yada ezik gosterme geri adimda atma yarin birgun cocuk olunca daha cok ezmeye calisir firsat verme ...UNUTMA INSANLARIN SANA YASATTIKLARI SENIN ONLARA FIRSAT VERDIGIN KADARDIR

Back
X