Eşimin nerde nasıl davranacağını bilmememesi

Anneleri babaları aşırı samimiler eşimle dikkat bile etmiyorlar . Sadece benim dikkatimi çekiyor .
Herkes çocuk sevebilir, biz de yakınlarımızın çocuklarını severiz eşimle, kız çocuk da erkek çocuk da olabilir bu. Ancak milletin çocuğunu mıncıklayıp, kucağa almayız. Başını oksarsin, belki küçük bir buse o da anne baba yanındayken o kadar..

Ne demesini bekliyorsunuz? Pedofili olsa da bunu itiraf mi edecek? Verdiği cevap şüphe uyandırmamaya yönelik olabilir. Ayrıca aklı başında bir adam kendisinin olmayan çocuklarla bu kadar içli dişli olmamalı, herşeyin bir sınırı var, kendi çocuğuyla da bir sınırı vardır insanın..

Ne demesini bekliyorsunuz? Pedofili olsa da bunu itiraf mi edecek? Verdiği cevap şüphe uyandırmamaya yönelik olabilir. Ayrıca aklı başında bir adam kendisinin olmayan çocuklarla bu kadar içli dişli olmamalı, herşeyin bir sınırı var, kendi çocuğuyla da bir sınırı vardır insanın..
Pedofili değil kötü niyetli hiç değil . Çocuğumuz olmadı 2 yıllık evliyim belki onun özlemi hep kız çocuğu olmasını istiyordu .

Eşinizle konuştunuz mu? Aileleri bu kadar rahatken siz niye takıldınız bu konuya acaba farklı bir durum mu sezdiniz?
Başka bir durum sezmedim. İçimden şöyle dişünyorum nasıl yapabilir bunu nasıl düşünmez , hele ailelere bak nasıl çocuk yetiştirmişler mahremiyet öğretmemişler mi gibi şeyler geçiriyorum içimden

Pedofili değil kötü niyetli hiç değil . Çocuğumuz olmadı 2 yıllık evliyim belki onun özlemi hep kız çocuğu olmasını istiyordu .
Akıl etmesi dikkat etmesi lazım. Bana iyi niyetli gelmedi. Ama siz yine de uyarın. Aileleri öğretmeniş diye kınamanız da sizin de çirkinliğinizi gösteriyor ayrıca. Ne kadar pis zihniyetler.

Başka bir durum sezmedim. İçimden şöyle dişünyorum nasıl yapabilir bunu nasıl düşünmez , hele ailelere bak nasıl çocuk yetiştirmişler mahremiyet öğretmemişler mi gibi şeyler geçiriyorum içimden
İçiniz pis . Ailelere suç bulana kadar sapık kocana çocuklardan uzak dur de. Pislik insanlar yahu Allah uzak etsin

Yani Bizim de kızları olan çok tanıdığımız var eşim en fazla kucaklar sarılır öper gördüğü zaman konuşturmaya falan çalışır benimde hiç dikkatimi cekmez . Nasıl.temaslarda bulunuyor önemli olan o yani

Sınırını bilmeyen koca adam değil de minicik çocuklar mı suçlu yani???

Eşin sana karşı da ilgili ve dokunsal biri mi?
Yoksa zegs dışında o taraklarda bezi yok mu?
Eşin çocuk istiyor ve bu konuda sana iması var mı?
Eşini başka konularda da bilgisiz ve eğitimsiz görüyor musun?

Olay ne pedofili ne mahremiyet ne elden utanma vırt zırt.
Ben de Revnaysam yukardaki sorulardan birinde bu konunun cevabı.

Back
X