- 7 Haziran 2009
- 1.441
- 4.014
- 658
- Konu Sahibi cileklikafe
Hiç sevmem böyle şeyi, benim çocuğum olsa kafasına allah ne verdiyse yemişti kocanız, ne müno sebo ay
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben size başkaları gibi sapık vs ağır şeyler söylemeyeceğim. belli ki yakınızda birilerine söylemeye çekindiğiniz için burdan yardım istiyor kendi içinizde sorguluyorsunuz eşim böyle davranıyor ama çocukların aileleri de bir şey demiyor acaba ben mi kötü düşünüyorum gibi. bir yandan da konduramıyorsunuz da. evet çok rahatsız edici eşinizin tavırları ama onu sizin çoktan uyarıp bak sen çocukları seviyorsun oynuyorsun ama mesafeli olman gerekiyor Allah korusun yanlış anlaşırsın filan diye ciddi ciddi uyarmanız gerekiyor eşiniz size kıskanıyor musun gibi saçma sapan şeyler söylediğinde ozmaan gidip çocukların ailelerini mi uyarayım deyin senin hakkında ne düşünürler ozmaan normal değil bu davranışların diye uyarın. ve eşinizi kontrol edin telefonunu varsa bilgisayarını izlediği şeyleri ihmal etmeyin önemli bir durum yaniMerhaba kızlar ,
Benim eşimle bazı sorunlarımız vardı daha önce buraya yazmıştım büyük ölçüde hallettik . Fakat kafama takılan başka bir konu var ;eşim tanıdıklarımızın (akraba değil) kız çocukarıyla oyun oynuyor çocuklarda bunu seviyorlar gülüşüyorlar falan tamam ama eşim bana göre haddinden fazla temasta bulunuyor çocuklara ne bileyim yakalamaya felan uğraşıyor ben bu durumdan rahatsız oluyorum . Bir keresinden direksiyon tuttu çocuk eşimin kucağına oturarak çocuk 7 yaşlarında aşırı rahatsız oluyorum . Ben mi kötü niyetliyim yada kıskançlık mı ne derseniz . Normal mi
Yaaa ezcümle kadın diyo kiMerhaba kızlar ,
Benim eşimle bazı sorunlarımız vardı daha önce buraya yazmıştım büyük ölçüde hallettik . Fakat kafama takılan başka bir konu var ;eşim tanıdıklarımızın (akraba değil) kız çocukarıyla oyun oynuyor çocuklarda bunu seviyorlar gülüşüyorlar falan tamam ama eşim bana göre haddinden fazla temasta bulunuyor çocuklara ne bileyim yakalamaya felan uğraşıyor ben bu durumdan rahatsız oluyorum . Bir keresinden direksiyon tuttu çocuk eşimin kucağına oturarak çocuk 7 yaşlarında aşırı rahatsız oluyorum . Ben mi kötü niyetliyim yada kıskançlık mı ne derseniz . Normal mi sizce
iğrendim sizdenhele ailelere bak nasıl çocuk yetiştirmişler mahremiyet öğretmemişler mi gibi şeyler geçiriyorum içimden
Kötü niyetli olmasa da davranış kesinlikle doğru değil..İkaz edin ,dikkat etsinKötü niyetlü olmadığına yemin edebilirim![]()
Başka bir durum sezmedim. İçimden şöyle dişünyorum nasıl yapabilir bunu nasıl düşünmez , hele ailelere bak nasıl çocuk yetiştirmişler mahremiyet öğretmemişler mi gibi şeyler geçiriyorum içimden
Kötü niyetlü olmadığına yemin edebilirim![]()
İfade gücüÇocukları kıskandığını veya eşine pedofili iması yaptığını düşünmüyorum konu sahibinin. Muhtemelen çocukların mahremiyet alanını ihlal ettiği ve dışardan yanlış anlaşılabileceği için rahatsız oluyor. Nitekim çocukların aileleri için kötü niyetli olmasa dahi rahatsız edici olabilecek şeyler bunlar.
Yine her haltı yiyen kocasını suçlamak yerine, başkalarının suçlayan sevgi pıtırcığı konu sahibiBaşka bir durum sezmedim. İçimden şöyle dişünyorum nasıl yapabilir bunu nasıl düşünmez , hele ailelere bak nasıl çocuk yetiştirmişler mahremiyet öğretmemişler mi gibi şeyler geçiriyorum içimden
Neden konu açtınız o zaman?Kötü niyetlü olmadığına yemin edebilirim![]()
Neden konu açtınız o zaman?
Eşime bu konuyu açtım zaten eşime laf etmediğimi nereden biliyorsunuz !!! Şahsen ben kız çocuğu annesi olsam baba abi kardeş dışında hiç bir erkekle oyun oynamamasını şakalaşmamasını tembihlerdim . Mahremiyet bölgelerini öğretirdim gibi gib ama bizim tanıdığım kişiler hiç böyle bir durum yok doğurmuşlar salmışlar sokağa . Mahremiyeti bir kenara bırak Çocuk evimin altını üstüne getirdi annesi birşey demiyor sizce bu ebeveynlik doğru muSanırım" senin eşin harika ama o çocukların annesi, babası yok mu, neden çocuğuna sahip çıkmıyorlar, nasıl çocuk o, nasıl eşin ile konuşur " filan dememizi bekliyor.
Az önce yazdı çocuklara şaşırıyormus mahremiyet bilinci yokmuş, nasıl böyle çocuk yetiştirilirmiş.Kocasına laf etmek yerine milletin bebesine laf etmek daha kolay.
Ne yapacağımı bilemediğimden fikir almak amacıylaNiye konu açtınız o zaman?
Zegs dışında yakın temasta bulunmaz küçük el şakaları hariç . Çocuk imasında bulunuyor evet deniyoruz . Eşimin aileside bazen olur olmadık konuştuğu oluyor biraz patavatsız bir aile ve davranışlarıda o şekilde .Eşin sana karşı da ilgili ve dokunsal biri mi?
Yoksa zegs dışında o taraklarda bezi yok mu?
Eşin çocuk istiyor ve bu konuda sana iması var mı?
Eşini başka konularda da bilgisiz ve eğitimsiz görüyor musun?
Olay ne pedofili ne mahremiyet ne elden utanma vırt zırt.
Ben de Revnaysam yukardaki sorulardan birinde bu konunun cevabı.
Konu şu ; çocuk eşimin üzerine atlıyor saçını çekiyor oyun istiyor kulağıyla vs oynuyor . Ama annesi veya babası “kızım yapma abiye öyle “ gibi bir uyarıda bulunmuyor . Banda aynı şeyleri yaptı “yapma ablacım “ dedim çocuk uzak durdu . İki kardeşler evin altını üstüne getirdi ailesi kızım etmeyin yapmayın demiyor . Benim aileyi suçlamamın sebebi buKonu inandırıcı gelmedi.
Gerçekse de konu sahibinin " çocuklara ailesi nedrn mahremiyeti öğretmemiş" diye düşüneceği düzeyde bir temas alanen pedofili dedirtir bana.
Kadında tuhaf ayrılmayı düşünmek yerine kıskanıyorum diyor. Kocasına bağımlı en korkunç türde bir kadın profili bir kadın.