Cidden iş stresi olabilir hemen kötüye yormayalım. 4 yıllık evlisiniz, deli çağlarında değil ki her bulduğu arada aklı cinselliğe kaysın
Belki artık ilişkimiz oturdu, bu kadın benim karım hep yanyanayız diyorsa, özleyip de size dokunmak istiyosa?
Bence üstüne düşme. Arkadaşların dediği gibi bırak kovalama. Biri sana böyle diretip, bunun için sorun çıkarsa daha da isteğin azalmaz mı, görev değil ki sonuçta bu...
Bizim komşuyu örnek vereyim. Kadın artık ne yaptıysa, ne dediyse adam her tartışmada bugün beni çok kızdırdın bi'süre yok sana düz duvara tırmanda gör demişti. Kadını düşünsenize
Mantıken hepimiz erkek kovalar böyle konularda meraklı olur, ne zaman istiyoruz desek onlar zaten hep hazırdır düşüncesinde olsak da ı-ıh işte. Evli okadar çok arkadaşım var ki ı-ıh yani cidden öyle değilmiş. O merak olayı ya sevgililikte ya da evliliğin ilk yıllarında oluyor. Kaç tane evli çift var sorsan hangisinin, evliliğinin ilk yıllarındaki gibidir ki cinsel hayatı:44:
Bence kendini sars biraz
O 8-10 gün bana dokunmadan durabiliyor da ben neden duramayım ki de
Güzelce süslen, gece kıyafetlerine özen göster VE sakın bu konuda pas verme. Olay "benim güzeller güzeli karım beni neden özlemiyor ya hu:44:" ya dönsün.
Çünkü kovalayan olunca kaçmak güzel gelir. Belki eşin hergün istese sen bıkacaktın. Olmadığı için kıymete biniyor zaten, belli etme ki onun için de kıymete binsin o gelsin sana. Yoksa senin isteğinle başlayan ilişkiden görüyorum ki mutlu olamıyorsun:44: