Eşimin nesi var??

_BaSaK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2012
217
3
68
Ordu
4 yıllık evliyim 2,5 yaşında bir kızım var sorun eşim.... Biz büyük bir şehirden küçük bir şehire geldik evliliğimzin 2.yılında iş kurduk buraya maddi olarak düzeldik ama benim içinden çıkamadıgım sorun eşim çok değişti cinsel yönde istekleri azaldı iş stresi yüzünden diyo bana eğer ben ortam hazırlamazsam 8-10 günü buluyo birlikte olması bu da beni sinirlendiriyo :((( ben 22 eşim 28 yaşında dışardamı görüyosun işini nye böyle yapıyosun dediğimde saçmalıyosun yine die sinirleniyo şu 3 gündür de çok ağır kelimelr kullandı bugun özür dilerim aşkım falam dedi ama kızgınlıgım geçmedi :(( ben devamlı ortam hazırlamak istmyrum hep ben hep ben kadın oldugumu hissettirsin istyrum. İşten gelio yemek tv ve yorgunum diyip yatıyo ne yapayım ben akıl verin bana :((

4 yıllık evliyim 2,5 yaşında bir kızım var sorun eşim.... Biz büyük bir şehirden küçük bir şehire geldik evliliğimzin 2.yılında iş kurduk buraya maddi olarak düzeldik ama benim içinden çıkamadıgım sorun eşim çok değişti cinsel yönde istekleri azaldı iş stresi yüzünden diyo bana eğer ben ortam hazırlamazsam 8-10 günü buluyo birlikte olması bu da beni sinirlendiriyo :((( ben 22 eşim 28 yaşında dışardamı görüyosun işini nye böyle yapıyosun dediğimde saçmalıyosun yine die sinirleniyo şu 3 gündür de çok ağır kelimelr kullandı bugun özür dilerim aşkım falam dedi ama kızgınlıgım geçmedi :(( ben devamlı ortam hazırlamak istmyrum hep ben hep ben kadın oldugumu hissettirsin istyrum. İşten gelio yemek tv ve yorgunum diyip yatıyo ne yapayım ben akıl verin bana :((

Bı sure onun yaptıgını yap sende kıcını don kı
Bu kadın bana nıe kıcını donuyo desın
Nıye ılgılenmıyo desın ustune dustukce havalandırma
Bıde uzerıne bak bı yerlerde bırılerımı parfum tel leke fılan var mı bak bı etrafına gomleklerıne.

aslında bir erkekte bu hareketler ya aldatma, ya da soğumadan kaynaklıdır.
sen o cümleyi kurduğun zaman eşinin sinirlenmesi de saçma bir şey.
senı karsısına alıp insan gibi anlatsa iş stresı daha sevgisel olurmuş

ama dediğim gibi belkı de
gerçekten iş stresı olabilir, durduk yere kafanı karıştırmak istemem.

Eşim hiç gizli iş yapmaz yani telfonu ortalıktadır ve burası küçük yer aldatsa anında yakalanır dayım ve akrabalarım var ama yine de asla diyemem erkektir :/ kaynım yaptı aldattı çok geçmedi duyuldu az kalı evliliği bitiyordu. Alıp karşıma knşyrum ama bşy değişmiyo yine aynı yine aynı :( aslında evlilik olarak parmakla gösterilir cinsteniz ama tek sorun bu cinsellik :(((

evli değilim fazla anlamam ama cinsel hayatınızın belkide değişikliğe ihtiyacı vardır ne bileyim değişik çamaşırlar vs bi deneseniz bi öneri sadece :17:

Yapıyorum ama devamlı benim yapmam beni rahatız ediyor aslında :((
Yoksa hazırlanıp ona davetkar olsam sıkıntı yok ama ben artık sıkıldım ya :((

Yapıyorum ama devamlı benim yapmam beni rahatız ediyor aslında :((
Yoksa hazırlanıp ona davetkar olsam sıkıntı yok ama ben artık sıkıldım ya :((

kaçan kovalanır taktiği yani.
bence kaçan sen ol
eşin kovalasın seni.

hiç konusunu açmayana kadar sende açma
bekle sadece
hiçbir şey olmamış gibi bekle.

etkıye tepkı meselesı.

Bekleyince 8-10 günü buluyor işte buna da tepkisiz kalamıyorum o zaman :(( bendemi sorun var diyorum yok diyo e ne o zman diyorum bilmyrm dio iş stresi diyo hemen sanki çok stresi var :/

Bekleyince 8-10 günü buluyor işte buna da tepkisiz kalamıyorum o zaman :(( bendemi sorun var diyorum yok diyo e ne o zman diyorum bilmyrm dio iş stresi diyo hemen sanki çok stresi var :/

bulsun ne olacak canım benim:)
her şey yoluna gırene kadar idare et duygularını ::)

bir müddet sonra eşin aynı şeylerı düşünecek ( acaba bu kadın neden hiç cinsellikten bahsetmıyor, her zaman kendı gelırdı,bir şey mi var acaba)

bırak zaman geçsin anlasın ..

bana işten gibi geldi
eger sevgisini hala hissediyorsaniz
bi sorun yoktur diye dusunuyorum
bir de bu islerin yogunlugu kisa sureli mi hep mi boyle olacak
ona gore kisa sureyse katlanilabilir bence
bir de 10 gunde bir diyorsunuz ya oldugu zaman bi farklilik var mi? soguma vs
kadinlar degisikligi hisseder diye dusunuyorum.

Cidden iş stresi olabilir hemen kötüye yormayalım. 4 yıllık evlisiniz, deli çağlarında değil ki her bulduğu arada aklı cinselliğe kaysın:1: Belki artık ilişkimiz oturdu, bu kadın benim karım hep yanyanayız diyorsa, özleyip de size dokunmak istiyosa?

Bence üstüne düşme. Arkadaşların dediği gibi bırak kovalama. Biri sana böyle diretip, bunun için sorun çıkarsa daha da isteğin azalmaz mı, görev değil ki sonuçta bu...

Bizim komşuyu örnek vereyim. Kadın artık ne yaptıysa, ne dediyse adam her tartışmada bugün beni çok kızdırdın bi'süre yok sana düz duvara tırmanda gör demişti. Kadını düşünsenize:53:
Mantıken hepimiz erkek kovalar böyle konularda meraklı olur, ne zaman istiyoruz desek onlar zaten hep hazırdır düşüncesinde olsak da ı-ıh işte. Evli okadar çok arkadaşım var ki ı-ıh yani cidden öyle değilmiş. O merak olayı ya sevgililikte ya da evliliğin ilk yıllarında oluyor. Kaç tane evli çift var sorsan hangisinin, evliliğinin ilk yıllarındaki gibidir ki cinsel hayatı:44:

Bence kendini sars biraz:1: O 8-10 gün bana dokunmadan durabiliyor da ben neden duramayım ki de:ssz:

Güzelce süslen, gece kıyafetlerine özen göster VE sakın bu konuda pas verme. Olay "benim güzeller güzeli karım beni neden özlemiyor ya hu:44:" ya dönsün.

Çünkü kovalayan olunca kaçmak güzel gelir. Belki eşin hergün istese sen bıkacaktın. Olmadığı için kıymete biniyor zaten, belli etme ki onun için de kıymete binsin o gelsin sana. Yoksa senin isteğinle başlayan ilişkiden görüyorum ki mutlu olamıyorsun:44:

bence cok kafaya takma. stresten oluyor gibi geldi bana. bi dönem benim esimde cok yogun calisirken ayni bu durumdaydik. cok kötü hissediyordum baska biseymi var diye.
sonra o stresli dönem gecince esimde düzeldi. hersey yoluna girdi.
sende zamana birak. cok üstüne gitme. birak o istediginde gelsin senin zoruna gidiyorsa. bi sürede böyle dene.
eminim gececek. :)

Hepinize tşk ederim cvp verdiğiniz için ilk deda yazdım böyle bir yere :) bende unursamıycam tmm bakalım görücez :))

Back
X