İnsanın yaptığı da olur yapamadığı da olur insanlık hali değil midirDurduk yere cikan sacma sapan huzursuzluk mu? Adam kafadan hasta gibi görünüyor burdan. Hangi normal insan kapiyi acipta esi hakkinda bagirip cagirir ki? Ayrica siz temizlikci misiniz es mi?
Daha fazla kavga çıkmasın diye geldim dursam bitirip tüketmeyecrk benim suratım düşecek daha büyüyecek.Normal zamanlarda herkes herkese saygı duyar, genel olarak esının sana saygısı sıfır. Sen genele bak.
Kapıyı acıp bagırmak millet duysun diye tam bir bos adam işi.
Patronuna efendımıssss dıyıp ezilen eve gelınce sinirini karısına kusan ezik biseye benziyor.
Ailene gezmeye mi gittin, terk etmek maksatlı mı?
Tabiki insanlik hali caniniz istemeyip o gün yapmayadabilirsinizİnsanın yaptığı da olur yapamadığı da olur insanlık hali değil midir
Tutsun yardımcı, onun bi yeri yiyorsa.Temizlikci tutacakmis bir yerim yemiyorsa soyleyecekmisim.
Daha fazla kavga çıkmasın diye geldim dursam bitirip tüketmeyecrk benim suratım düşecek daha büyüyecek.
Ailene anlatıyor musun gordugun bu psikolojik sıddeti?Daha fazla kavga çıkmasın diye geldim dursam bitirip tüketmeyecrk benim suratım düşecek daha büyüyecek.
Iyi de arkadasim dahada büyümesin diye konu altina süpürdügünüz sorunlar gün geliyor bosanmaya yol aciyor. Ya o andan kiyameti koparcaksin sana bu davranisindan dolayi, belki o da cekincek bir daha yapmicak ya da acik acik konuscaksiniz. Konu büyümesin diye alttan almak neye yariyor? Bir sonra ki kavgaya kadar ortalik yatisiyor sadeceDaha fazla kavga çıkmasın diye geldim dursam bitirip tüketmeyecrk benim suratım düşecek daha büyüyecek.
Oksıjen israfı bu bildigin, cıddı ezık.Şimdi de mevzuyu ben sana gitme dedim sen beni dinlemedin ben lafı dinlenmeyecek kocamiyim mevzusuna cevirdi
Esiniz tam bir eski kafali maço.Şimdi de mevzuyu ben sana gitme dedim sen beni dinlemedin ben lafı dinlenmeyecek kocamiyim mevzusuna cevirdi
Ütüyümü beğenmiyor alırım o gömleği buruşturup öle giy derdim bu kadınlar hizmetci mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?