Eşimin öfke patlamaları

Ama siz bunları bile bile hâlâ o adama geri dönmek istiyorsunuz.

İnsan evliliği biterken sorunları mantıklı göremiyor duygular ağır basıyor. Yaşamayan bilmiyor. Benim boşandıktan sonra da Arkamda kimse yok tek başıma savaşacam hep, Arkamda ailem yok. Babam da aynı eşim gibi evde her şeye kızar bizi suçlar, hiç bir şey anlatıldığı gibi basit değil. İnsan aynı durumu yaşamadan halden anlaması zor.

Siz son ütücü müsünüz.. Size ne o kadar ütülü giyme meraklısıysa yapsın kendisi.. Saygısız bence psikolojik sıkıntıları var.. Yedi yıllık evliyim daha bir defa bile ne yemeğime ne temizliğime asla laf etmemiştir. Varsa rahatsız olduğu Bi yer alır eline süpürgeyi kendisi süpürür... Sonuçta ortak aynı evi paylaşmıyorsunz.. Hele ütüsü hiç yapmadım öyle bi isteği olmadı olmaz da zaten.. Kendi ürününü kendisi yaparayrıca bu bir lütufta değildir bence olması gereken bu

Bana ruhsal bir sıkıntısı varmış gibi geldi. Yanlış anlamayın olabilir ben yıllarca tedavi gördüm. Eşinizle uygun bir zamanda oturup açık açık konuşsanız olur mu?

Eşiniz ruhsal olarak hasta,
siz de olayları sağlıklı değerlendiremiyorsunuz, uzun uzadıya yoruma gerek yok.
Çözüme gider misiniz?
Sanmıyorum.

50 sene öncenin Türkiye’sinde değiliz öncelikle bunu idrak et. Kimse sadece bir ıslak imza ile hayatına ortak ettiği kişinin bu denli keyfi ve saçma şiddetine maruz kalmaya boyun eğmemeli. Sana yapılanlardan beşte biri bana yapılsa soluğu Anadolu Adliyesinde alırım. Evliliğin en önemli sac ayaklarından biri olan saygı ayağı çökmüş sizde.

Bu ne ya, şok oldum okurken. Sizi hizmetci mi bellemis. Kocanin ütüsü ev işi degildir ki. Ev işi supurmek silmek toz almak vs.dir.

kendinizi gerçekten böyle bir ruh hastasıyla yaşamaya mı layık görüyorsunuz? Adamın genelde size saygılı davrandığını iddaa etmişsiniz ve maalesef en büyük saygısızlığı siz kendi kendinize yapmışsınız. Geçmiş olsun!

Paşaya bak sen ütüsü tam olacakmış beyfendinin.Bas tekmeyi gitsin kimse kimsenin kölesi değil.Kendi işini kendi görsün

Ütüyü beğenmiyorsa bu işi makul ücret karşılığında yapan terziler var. Oraya buyursun. Kimse kimsenin hizmetçisi değil.

Koy kapının önüne

Onu mu çekeceksin

Hayat bir kere yaşanır

Cok haklisiniz. Esim ilk evlendigimiz zamanlarda cerceveye yumruk atmisti :) ben de hic gelemem oyle seylere aldim cerceveyi oyle kirilmaz o dedim boyke kirilir diye bagirarak masaya vura vura kirdim. Sonra cantami aldim. Ben 1 saate gelicem kendine ceki duzen veriyosan ver su kiriklari da temizle simdi deyip ciktim 1 saat sonra geldigimde hersey sut limandi. Bir daha da o gunden sonra asla oyle fevri tavirlari olmadi. Bastan yapmak lazim aman neyse tatsizlik olmasin diye dusununce olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…