Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu profildekı hanzo sence terapiye okey der mi?Bence öfke kontrol terapisi almasını şart koşun kabul etmiyorsa dönmeyin çünkü bir süre sonra dayakta başlayacakmış gibi duruyor.Bir de siz eve dönseniz bile temizlikçi tutsun kesinlikle istediği gibi ütelettirsin,temizletsin
Bu arada burda ki kadinlar esleri hakkinda asla kabul edilmeyecek davranislarini yazip araya da aslinda cok iyi biri bana karsi saygili yazmalarina da sinir olmaya basladim.
Bir sabırla anlatıyorum şöyle yapiyosun bak böyle yapıyorsun diye. Kendim de sinirliyim dursam ben de sessiz kalmayacaktEsiniz tam bir eski kafali maço.
Bu ofkeleri durulmuş halı. Benim de psikolojimi bozmuştu bir ara.psikologa gittik birlikte de cozum değil.Bence öfke kontrol terapisi almasını şart koşun kabul etmiyorsa dönmeyin çünkü bir süre sonra dayakta başlayacakmış gibi duruyor.Bir de siz eve dönseniz bile temizlikçi tutsun kesinlikle istediği gibi ütelettirsin,temizletsin
Öncelikle merhaba herkese. Eşimle bir yıllık bir evliliğimiz var. Kendisi donem dönem saçma sapan mevzulardan öfke patlamaları yaşıyor. Kırıyor, döküyor, hakaretler ediyor, bina içinde bağırıyor. Tercih ettiği yönde yoğun bir iş hayatı var ve ben ona destek olmak için elimden her geleni yapıyorum, destek oluyorum sürekli motive ediyorum. Öyle saçma şeylerden kavga çıkarıyor ki nasıl davranacagimi şaşırıyorum. Sinirlenince ağzından çıkanı kulağı duymuyor. Normalde bana karsi çok saygılı biri. Ama bazen sanki içine şeytan kaçıyor da oyle bir hal alıyor. Bu aralar benimle tartışmak için elinden geleni yapıyor gibi sanki bir süredir sakindi yine tuhaflasti. Daha önceki çıkarmış olduğu saçma sapan huzursuzluklardan aslında o kadar bunaldım ki artık tahammül edemiyorum gereksiz huzursuzluklara.Yaptığım ütüyü beğenmiyor dün çıkardığı kıyafeti bugün yıkanmış utulenmis bir şekilde giymek istiyor.dolapta ne ütülü değilse onu söylüyor onu giymek istiyor.herseyi ütülü belirlemiş iki pantolon iki t-shirt illa ki her an o ikisi yıkanıp ütülü olsun istiyor. Utuluyse yakasının utusunu beğenmiyor. Herşeyi ütülü bazen kendi kıyafetlerimi utulemiyorum onunkiler ütülü olsun diye bir t-shirt ütülü değil diye kıyameti kopardı. Açtı kapıyı bütün binaya duyurdu bağıra bağıra. Temizlikci tutacakmis bir yerim yemiyorsa soyleyecekmisim.asla şikayet etmem evimin isinden. rezil etti herkese. bir sürü hakaret etti bana çıktı gitti.evde kalmak istemedim babamlarin yanına geldim evde kalsam daha beter gelince rezillik çıkacak bitmeyecek deli gibi bagirmalari tartışmak da istemiyorum. çok üzgünüm ki durduk yere sacma sapan sebeplerle çıkan huzursuzluklar neden.
Sadece ütü,çamaşır konusunda falan böyle bağırıyorsa kesin çözüm eve her gün gelecek bir yardımcıBir sabırla anlatıyorum şöyle yapiyosun bak böyle yapıyorsun diye. Kendim de sinirliyim dursam ben de sessiz kalmayacakt
Bu ofkeleri durulmuş halı. Benim de psikolojimi bozmuştu bir ara.psikologa gittik birlikte de cozum değil.
Sizi kaybetme korkusu yaşamasının vakti gelmiş demekki,bı gözünü korkutun yola gelsin,yada sizde cirkefligi ele alın ayna olun bakalım ne oluyor,yaptığınız işi begenmiyorsa bı zahmet kendi yapsınÖncelikle merhaba herkese. Eşimle bir yıllık bir evliliğimiz var. Kendisi donem dönem saçma sapan mevzulardan öfke patlamaları yaşıyor. Kırıyor, döküyor, hakaretler ediyor, bina içinde bağırıyor. Tercih ettiği yönde yoğun bir iş hayatı var ve ben ona destek olmak için elimden her geleni yapıyorum, destek oluyorum sürekli motive ediyorum. Öyle saçma şeylerden kavga çıkarıyor ki nasıl davranacagimi şaşırıyorum. Sinirlenince ağzından çıkanı kulağı duymuyor. Normalde bana karsi çok saygılı biri. Ama bazen sanki içine şeytan kaçıyor da oyle bir hal alıyor. Bu aralar benimle tartışmak için elinden geleni yapıyor gibi sanki bir süredir sakindi yine tuhaflasti. Daha önceki çıkarmış olduğu saçma sapan huzursuzluklardan aslında o kadar bunaldım ki artık tahammül edemiyorum gereksiz huzursuzluklara.Yaptığım ütüyü beğenmiyor dün çıkardığı kıyafeti bugün yıkanmış utulenmis bir şekilde giymek istiyor.dolapta ne ütülü değilse onu söylüyor onu giymek istiyor.herseyi ütülü belirlemiş iki pantolon iki t-shirt illa ki her an o ikisi yıkanıp ütülü olsun istiyor. Utuluyse yakasının utusunu beğenmiyor. Herşeyi ütülü bazen kendi kıyafetlerimi utulemiyorum onunkiler ütülü olsun diye bir t-shirt ütülü değil diye kıyameti kopardı. Açtı kapıyı bütün binaya duyurdu bağıra bağıra. Temizlikci tutacakmis bir yerim yemiyorsa soyleyecekmisim.asla şikayet etmem evimin isinden. rezil etti herkese. bir sürü hakaret etti bana çıktı gitti.evde kalmak istemedim babamlarin yanına geldim evde kalsam daha beter gelince rezillik çıkacak bitmeyecek deli gibi bagirmalari tartışmak da istemiyorum. çok üzgünüm ki durduk yere sacma sapan sebeplerle çıkan huzursuzluklar neden.
Öncelikle merhaba herkese. Eşimle bir yıllık bir evliliğimiz var. Kendisi donem dönem saçma sapan mevzulardan öfke patlamaları yaşıyor. Kırıyor, döküyor, hakaretler ediyor, bina içinde bağırıyor. Tercih ettiği yönde yoğun bir iş hayatı var ve ben ona destek olmak için elimden her geleni yapıyorum, destek oluyorum sürekli motive ediyorum. Öyle saçma şeylerden kavga çıkarıyor ki nasıl davranacagimi şaşırıyorum. Sinirlenince ağzından çıkanı kulağı duymuyor. Normalde bana karsi çok saygılı biri. Ama bazen sanki içine şeytan kaçıyor da oyle bir hal alıyor. Bu aralar benimle tartışmak için elinden geleni yapıyor gibi sanki bir süredir sakindi yine tuhaflasti. Daha önceki çıkarmış olduğu saçma sapan huzursuzluklardan aslında o kadar bunaldım ki artık tahammül edemiyorum gereksiz huzursuzluklara.Yaptığım ütüyü beğenmiyor dün çıkardığı kıyafeti bugün yıkanmış utulenmis bir şekilde giymek istiyor.dolapta ne ütülü değilse onu söylüyor onu giymek istiyor.herseyi ütülü belirlemiş iki pantolon iki t-shirt illa ki her an o ikisi yıkanıp ütülü olsun istiyor. Utuluyse yakasının utusunu beğenmiyor. Herşeyi ütülü bazen kendi kıyafetlerimi utulemiyorum onunkiler ütülü olsun diye bir t-shirt ütülü değil diye kıyameti kopardı. Açtı kapıyı bütün binaya duyurdu bağıra bağıra. Temizlikci tutacakmis bir yerim yemiyorsa soyleyecekmisim.asla şikayet etmem evimin isinden. rezil etti herkese. bir sürü hakaret etti bana çıktı gitti.evde kalmak istemedim babamlarin yanına geldim evde kalsam daha beter gelince rezillik çıkacak bitmeyecek deli gibi bagirmalari tartışmak da istemiyorum. çok üzgünüm ki durduk yere sacma sapan sebeplerle çıkan huzursuzluklar neden.
herseye kizardi bagirir kuserdi.hep alttan aldim.
esim yeri geldi sacma sapan sebeplerden yuzugu firlatti atti yeri geldi bagirdir cagirdi her turlu sacmaligi yapti.
isi yolunda gitmedikce bana sardi
yenmez artik diye kisliklari koydum.esim kiyameti kopardi bu evde israf olmayacakmis nasil yemekleri disari cikarip bile bile bozarmisim ben diye agzina gelenle bagirdi bana.
esim sinirlendiginde deli gibi bagiriyor sesini yukseltiyor.sussam daha cok bagirmaya basliyor.simdi de hakaret etmeye basladi.gectigimiz haftalarda sirf onunla gezmek degisik biseyler yapmak istedim diye demedik laf birakmadi
nisanlilik doneminde hic ozel biseyler yapmadik evlendik yine ses cikarmadim bir kez soyleyecek oldum kiyameti kopardi.
dun de lafini boldum diye sen cok salak bir insansin dedi annemin babamin yaninda icinden gele gele.
Surekli kendi nazlansin surekli kendine yapilsin istiyor surekli kendine ilgi gosterilsin istiyor.Ama bu gosterilen ilgiyi asla ilgi olarak gormuyor ne yapiyorsun ki diyor.
.Surekli getir gotur istiyor taksit taksit.kahvaltisina kadar oturma odasinda yapmak istiyor yemegi ayagina oturma odasina gelsin istiyor.ekmegi tost makinasinda isinsin istiyor.suyu mu da getir.corabimi da cikart.battaniye istemistim 10 dakika once.
.yemegi susuz olmus yemegine su eklensin istiyor bir yandan patates kizartiyorum suyu alayim da ekleyim demeden demiyor.
Çağırsın temizlikçi daha rahat, ben yapacağım diye ısrar neden? Mahalleye duyursun kimseye bişey ispatlamak zorunda değilsiniz. Söyleyin ben yapamıyorum yardımcı tut deyin. Sizde keyfinize bakın.Öncelikle merhaba herkese. Eşimle bir yıllık bir evliliğimiz var. Kendisi donem dönem saçma sapan mevzulardan öfke patlamaları yaşıyor. Kırıyor, döküyor, hakaretler ediyor, bina içinde bağırıyor. Tercih ettiği yönde yoğun bir iş hayatı var ve ben ona destek olmak için elimden her geleni yapıyorum, destek oluyorum sürekli motive ediyorum. Öyle saçma şeylerden kavga çıkarıyor ki nasıl davranacagimi şaşırıyorum. Sinirlenince ağzından çıkanı kulağı duymuyor. Normalde bana karsi çok saygılı biri. Ama bazen sanki içine şeytan kaçıyor da oyle bir hal alıyor. Bu aralar benimle tartışmak için elinden geleni yapıyor gibi sanki bir süredir sakindi yine tuhaflasti. Daha önceki çıkarmış olduğu saçma sapan huzursuzluklardan aslında o kadar bunaldım ki artık tahammül edemiyorum gereksiz huzursuzluklara.Yaptığım ütüyü beğenmiyor dün çıkardığı kıyafeti bugün yıkanmış utulenmis bir şekilde giymek istiyor.dolapta ne ütülü değilse onu söylüyor onu giymek istiyor.herseyi ütülü belirlemiş iki pantolon iki t-shirt illa ki her an o ikisi yıkanıp ütülü olsun istiyor. Utuluyse yakasının utusunu beğenmiyor. Herşeyi ütülü bazen kendi kıyafetlerimi utulemiyorum onunkiler ütülü olsun diye bir t-shirt ütülü değil diye kıyameti kopardı. Açtı kapıyı bütün binaya duyurdu bağıra bağıra. Temizlikci tutacakmis bir yerim yemiyorsa soyleyecekmisim.asla şikayet etmem evimin isinden. rezil etti herkese. bir sürü hakaret etti bana çıktı gitti.evde kalmak istemedim babamlarin yanına geldim evde kalsam daha beter gelince rezillik çıkacak bitmeyecek deli gibi bagirmalari tartışmak da istemiyorum. çok üzgünüm ki durduk yere sacma sapan sebeplerle çıkan huzursuzluklar neden.
Çok üzülüyorum bu adamlarla hala uğraşıyorlar ya. Ben bazen adamların istemediğini ama kadınların ısrarla bunu kabul etmediğini ve adamların artık kendi çeksin gitsin diye bilerek yaptığını düşünüyorum.Sabredin daha siz, daha alttan alın aferin.
Konularına baktım, bu adamdan kendi ruh ve beden sağlığınız için çocuk yapmadan ayrılın.
Böyle bi muamele, saygısızlık yok ya. Yerinizde olsam şimdiye çoktan ütüsünü de yemeğini de kafasına geçirmiş, o fırlatıp durduğu yüzüğü münasip yerlerine monte etmiş, bi posta da "Öyle bağırılmaz hakaret edilmez, böyle edilir" diye üç beş ittirli küfürle ayrılmış olurdum.
Bunun adı evlilik-eş olmak değil, adamın stres topusunuz, hizmetçisisiniz. Böyle olmaz.
Normalde Bruce Banner ama sinirlenince Hulk. Ya bu kadınların kendilerini kandırma biçimi işte. Normalde saygılı adam karısına ütü kölesi muamelesi yapmaz zaten. Çok gerekiyorsa kaldırır o paşa dötünü kendi ütüler.Bu arada burda ki kadinlar esleri hakkinda asla kabul edilmeyecek davranislarini yazip araya da aslinda cok iyi biri bana karsi saygili yazmalarina da sinir olmaya basladim.