• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin öfke patlamaları

Aynı benim eşimi anlamışsınız. Ben çalışıyorum bir gün eve geldim çok yorgunum uyuyup kaldım illa dedi ki çamaşırları topla neyse toplayıp selleye koydum bu niye kırışmış diye selle kırdı. Böyle çok şeyi vardı yemeğe laf ederdi eğer tuzu eksik fazla olmuşsa. Temizliğe laf ederdi. Sonra bir öğrendim ki ablası bunu sürekli bana karşı dolduruyor muş. Bu da dolup dolup gelip üften tüften şeylere bana patlardı. Ağlatırdı. Zamanla soğudum çünkü hem yapar hem beni suçları. Temizlikçi tuttum o da çözüm olmadı. Alttan aldım olmadı. Anladım ki karşıdaki insan beni sevmiyor değer vermiyor çünkü erkek adam ufacık şeylerden kavga çıkarmaz. Sonumuz ne mi oldu. Dilekçeyi verdim boşanıyoruz. Beni hep diken üstünde hissettirdi. Sen de aynısını yaşıyorsun sanki evde bşr kaynana var gibi. Gerekli sınırı çekip konuşmazsan 1 2 yıl sonra hiç hakketmediğin kadar sert olacak ve hep kendini haklı görecek. Sorduğunda da sana senin yüzünden diyecek.
Ama siz bunları bile bile hâlâ o adama geri dönmek istiyorsunuz.

İnsan evliliği biterken sorunları mantıklı göremiyor duygular ağır basıyor. Yaşamayan bilmiyor. Benim boşandıktan sonra da Arkamda kimse yok tek başıma savaşacam hep, Arkamda ailem yok. Babam da aynı eşim gibi evde her şeye kızar bizi suçlar, hiç bir şey anlatıldığı gibi basit değil. İnsan aynı durumu yaşamadan halden anlaması zor.

Öncelikle merhaba herkese. Eşimle bir yıllık bir evliliğimiz var. Kendisi donem dönem saçma sapan mevzulardan öfke patlamaları yaşıyor. Kırıyor, döküyor, hakaretler ediyor, bina içinde bağırıyor. Tercih ettiği yönde yoğun bir iş hayatı var ve ben ona destek olmak için elimden her geleni yapıyorum, destek oluyorum sürekli motive ediyorum. Öyle saçma şeylerden kavga çıkarıyor ki nasıl davranacagimi şaşırıyorum. Sinirlenince ağzından çıkanı kulağı duymuyor. Normalde bana karsi çok saygılı biri. Ama bazen sanki içine şeytan kaçıyor da oyle bir hal alıyor. Bu aralar benimle tartışmak için elinden geleni yapıyor gibi sanki bir süredir sakindi yine tuhaflasti. Daha önceki çıkarmış olduğu saçma sapan huzursuzluklardan aslında o kadar bunaldım ki artık tahammül edemiyorum gereksiz huzursuzluklara.Yaptığım ütüyü beğenmiyor dün çıkardığı kıyafeti bugün yıkanmış utulenmis bir şekilde giymek istiyor.dolapta ne ütülü değilse onu söylüyor onu giymek istiyor.herseyi ütülü belirlemiş iki pantolon iki t-shirt illa ki her an o ikisi yıkanıp ütülü olsun istiyor. Utuluyse yakasının utusunu beğenmiyor. Herşeyi ütülü bazen kendi kıyafetlerimi utulemiyorum onunkiler ütülü olsun diye bir t-shirt ütülü değil diye kıyameti kopardı. Açtı kapıyı bütün binaya duyurdu bağıra bağıra. Temizlikci tutacakmis bir yerim yemiyorsa soyleyecekmisim.asla şikayet etmem evimin isinden. rezil etti herkese. bir sürü hakaret etti bana çıktı gitti.evde kalmak istemedim babamlarin yanına geldim evde kalsam daha beter gelince rezillik çıkacak bitmeyecek deli gibi bagirmalari tartışmak da istemiyorum. çok üzgünüm ki durduk yere sacma sapan sebeplerle çıkan huzursuzluklar neden.
Siz son ütücü müsünüz.. Size ne o kadar ütülü giyme meraklısıysa yapsın kendisi.. Saygısız bence psikolojik sıkıntıları var.. Yedi yıllık evliyim daha bir defa bile ne yemeğime ne temizliğime asla laf etmemiştir. Varsa rahatsız olduğu Bi yer alır eline süpürgeyi kendisi süpürür... Sonuçta ortak aynı evi paylaşmıyorsunz.. Hele ütüsü hiç yapmadım öyle bi isteği olmadı olmaz da zaten.. Kendi ürününü kendisi yapar👍👏ayrıca bu bir lütufta değildir bence olması gereken bu

Bana ruhsal bir sıkıntısı varmış gibi geldi. Yanlış anlamayın olabilir ben yıllarca tedavi gördüm. Eşinizle uygun bir zamanda oturup açık açık konuşsanız olur mu?

Eşiniz ruhsal olarak hasta,
siz de olayları sağlıklı değerlendiremiyorsunuz, uzun uzadıya yoruma gerek yok.
Çözüme gider misiniz?
Sanmıyorum.

Öncelikle merhaba herkese. Eşimle bir yıllık bir evliliğimiz var. Kendisi donem dönem saçma sapan mevzulardan öfke patlamaları yaşıyor. Kırıyor, döküyor, hakaretler ediyor, bina içinde bağırıyor. Tercih ettiği yönde yoğun bir iş hayatı var ve ben ona destek olmak için elimden her geleni yapıyorum, destek oluyorum sürekli motive ediyorum. Öyle saçma şeylerden kavga çıkarıyor ki nasıl davranacagimi şaşırıyorum. Sinirlenince ağzından çıkanı kulağı duymuyor. Normalde bana karsi çok saygılı biri. Ama bazen sanki içine şeytan kaçıyor da oyle bir hal alıyor. Bu aralar benimle tartışmak için elinden geleni yapıyor gibi sanki bir süredir sakindi yine tuhaflasti. Daha önceki çıkarmış olduğu saçma sapan huzursuzluklardan aslında o kadar bunaldım ki artık tahammül edemiyorum gereksiz huzursuzluklara.Yaptığım ütüyü beğenmiyor dün çıkardığı kıyafeti bugün yıkanmış utulenmis bir şekilde giymek istiyor.dolapta ne ütülü değilse onu söylüyor onu giymek istiyor.herseyi ütülü belirlemiş iki pantolon iki t-shirt illa ki her an o ikisi yıkanıp ütülü olsun istiyor. Utuluyse yakasının utusunu beğenmiyor. Herşeyi ütülü bazen kendi kıyafetlerimi utulemiyorum onunkiler ütülü olsun diye bir t-shirt ütülü değil diye kıyameti kopardı. Açtı kapıyı bütün binaya duyurdu bağıra bağıra. Temizlikci tutacakmis bir yerim yemiyorsa soyleyecekmisim.asla şikayet etmem evimin isinden. rezil etti herkese. bir sürü hakaret etti bana çıktı gitti.evde kalmak istemedim babamlarin yanına geldim evde kalsam daha beter gelince rezillik çıkacak bitmeyecek deli gibi bagirmalari tartışmak da istemiyorum. çok üzgünüm ki durduk yere sacma sapan sebeplerle çıkan huzursuzluklar neden.
50 sene öncenin Türkiye’sinde değiliz öncelikle bunu idrak et. Kimse sadece bir ıslak imza ile hayatına ortak ettiği kişinin bu denli keyfi ve saçma şiddetine maruz kalmaya boyun eğmemeli. Sana yapılanlardan beşte biri bana yapılsa soluğu Anadolu Adliyesinde alırım. Evliliğin en önemli sac ayaklarından biri olan saygı ayağı çökmüş sizde.

Bu ne ya, şok oldum okurken. Sizi hizmetci mi bellemis. Kocanin ütüsü ev işi degildir ki. Ev işi supurmek silmek toz almak vs.dir.

kendinizi gerçekten böyle bir ruh hastasıyla yaşamaya mı layık görüyorsunuz? Adamın genelde size saygılı davrandığını iddaa etmişsiniz ve maalesef en büyük saygısızlığı siz kendi kendinize yapmışsınız. Geçmiş olsun!

Paşaya bak sen ütüsü tam olacakmış beyfendinin.Bas tekmeyi gitsin kimse kimsenin kölesi değil.Kendi işini kendi görsün

Ütüyü beğenmiyorsa bu işi makul ücret karşılığında yapan terziler var. Oraya buyursun. Kimse kimsenin hizmetçisi değil.

Sabredin daha siz, daha alttan alın aferin.
Konularına baktım, bu adamdan kendi ruh ve beden sağlığınız için çocuk yapmadan ayrılın.

Böyle bi muamele, saygısızlık yok ya. Yerinizde olsam şimdiye çoktan ütüsünü de yemeğini de kafasına geçirmiş, o fırlatıp durduğu yüzüğü münasip yerlerine monte etmiş, bi posta da "Öyle bağırılmaz hakaret edilmez, böyle edilir" diye üç beş ittirli küfürle ayrılmış olurdum.

Bunun adı evlilik-eş olmak değil, adamın stres topusunuz, hizmetçisisiniz. Böyle olmaz.
Cok haklisiniz. Esim ilk evlendigimiz zamanlarda cerceveye yumruk atmisti :) ben de hic gelemem oyle seylere aldim cerceveyi oyle kirilmaz o dedim boyke kirilir diye bagirarak masaya vura vura kirdim. Sonra cantami aldim. Ben 1 saate gelicem kendine ceki duzen veriyosan ver su kiriklari da temizle simdi deyip ciktim 1 saat sonra geldigimde hersey sut limandi. Bir daha da o gunden sonra asla oyle fevri tavirlari olmadi. Bastan yapmak lazim aman neyse tatsizlik olmasin diye dusununce olmuyor

Back
X