- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.806
- 198
Ama siz bunları bile bile hâlâ o adama geri dönmek istiyorsunuz.Aynı benim eşimi anlamışsınız. Ben çalışıyorum bir gün eve geldim çok yorgunum uyuyup kaldım illa dedi ki çamaşırları topla neyse toplayıp selleye koydum bu niye kırışmış diye selle kırdı. Böyle çok şeyi vardı yemeğe laf ederdi eğer tuzu eksik fazla olmuşsa. Temizliğe laf ederdi. Sonra bir öğrendim ki ablası bunu sürekli bana karşı dolduruyor muş. Bu da dolup dolup gelip üften tüften şeylere bana patlardı. Ağlatırdı. Zamanla soğudum çünkü hem yapar hem beni suçları. Temizlikçi tuttum o da çözüm olmadı. Alttan aldım olmadı. Anladım ki karşıdaki insan beni sevmiyor değer vermiyor çünkü erkek adam ufacık şeylerden kavga çıkarmaz. Sonumuz ne mi oldu. Dilekçeyi verdim boşanıyoruz. Beni hep diken üstünde hissettirdi. Sen de aynısını yaşıyorsun sanki evde bşr kaynana var gibi. Gerekli sınırı çekip konuşmazsan 1 2 yıl sonra hiç hakketmediğin kadar sert olacak ve hep kendini haklı görecek. Sorduğunda da sana senin yüzünden diyecek.