• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin öfke patlamaları

Normalde Bruce Banner ama sinirlenince Hulk. Ya bu kadınların kendilerini kandırma biçimi işte. Normalde saygılı adam karısına ütü kölesi muamelesi yapmaz zaten. Çok gerekiyorsa kaldırır o paşa dötünü kendi ütüler.

Konu sahibi arkadaşım, bana göre iki seçeneğiniz var. Ya o eve bir daha dönmeyeceksiniz. Dönerseniz de, paşa beye artık padişahlıkla değil, demokrasiyle yönetildiğimizi hatırlatıp, hizmetçi mi diyorsun, tamam şu şu günlerde gelecek bir tane ayarla diyecek, öyle hanzo hanzo bağırmaya başladığında durup dinlemek yerine, insan gibi konuşabilmeye başladığında dinlerim diyerek, onu öylece lönk diye bırakıp, dışarıda bir yürüyüşe çıkacaksınız.
Hanimefendicigim yapmıyorum kös kös susuyorum mu sanıyorsunuz. Elbette ki yaptım. Kaç yaşında insanlarız kimsenin kendini kandiracak halı yok. Çok şımarık bir insan. Normalde iyi olsun tatlı dillidir güler yüzlüdur. Sürekli böyle ütü dese kim katlanır dönem dönem çıkartıyor sacmaliklari.cazgir da çıktım çatır çatır baskın da çıktım

Daha önceki yazdiklarinizida okudum eşiniz tam bir ruh hastası ama sizin boşanmaya hic niyetiniz yok gibi. ailenizdede iş yok bunca şeye katlanmaniza neden müsade ediyorlar. Benim babam olacak 32 dişini dökerdi onun.
Babam yok dişlerini dokebolecek hanimefendi. Çok sanslisiniz

Çok üzülüyorum bu adamlarla hala uğraşıyorlar ya. Ben bazen adamların istemediğini ama kadınların ısrarla bunu kabul etmediğini ve adamların artık kendi çeksin gitsin diye bilerek yaptığını düşünüyorum.

Orasını bilemem de full eski konularındaki ayrıntıların hepsini silip temizleme operasyonu yaptı arkadaş az önce.
Sorununu böyle çözmüş oldu. Yok sayarak.

Orasını bilemem de full eski konularındaki ayrıntıların hepsini silip temizleme operasyonu yaptı arkadaş az önce.
Ya allahınızın aşkına burada öfke kusarak mi siz de sinirinizi öfkenizi atıyorsunuz.

Hanimefendicigim yapmıyorum kös kös susuyorum mu sanıyorsunuz. Elbette ki yaptım. Kaç yaşında insanlarız kimsenin kendini kandiracak halı yok. Çok şımarık bir insan. Normalde iyi olsun tatlı dillidir güler yüzlüdur. Sürekli böyle ütü dese kim katlanır dönem dönem çıkartıyor sacmaliklari.cazgir da çıktım çatır çatır baskın da çıktım
Hanımefendiciğim haklarınızı koruyabilecek yeterlilikte cazgır olsaydınız, o ütüye bir daha dokunmazdınız bile.

Eşinizin psikolojisi bozuk ve ezik biri. Size saygısı falan da yok.
Gördüğünüz şeyin adı da psikolojik şiddet.
Bu tarz insanlarla olan evliliklerde boşanılır ama kk da evlilik kutsaldır ve bir evlilik kolay yapılmıyordur. Sizin de pek niyetiniz yok gibi zaten. Eşinizin tedavi görmesi gerek. Ama eşiniz bir hanzo olduğu için kabul etmeyecek. O yüzden başka tavsiyem yoktur.

Biz vahhhh deriz o çeker. Keşke konu siler gibi yaşanilanlar silinseydi. Rabbim herkese ev huzuru versin akıl fikir versin

Kendi ütüsünü kendi yapsın terbiyesiz 😑
O ütüyü alıp ona iade etmek var da neyse :işsiz:

Öncelikle merhaba herkese. Eşimle bir yıllık bir evliliğimiz var. Kendisi donem dönem saçma sapan mevzulardan öfke patlamaları yaşıyor. Kırıyor, döküyor, hakaretler ediyor, bina içinde bağırıyor. Tercih ettiği yönde yoğun bir iş hayatı var ve ben ona destek olmak için elimden her geleni yapıyorum, destek oluyorum sürekli motive ediyorum. Öyle saçma şeylerden kavga çıkarıyor ki nasıl davranacagimi şaşırıyorum. Sinirlenince ağzından çıkanı kulağı duymuyor. Normalde bana karsi çok saygılı biri. Ama bazen sanki içine şeytan kaçıyor da oyle bir hal alıyor. Bu aralar benimle tartışmak için elinden geleni yapıyor gibi sanki bir süredir sakindi yine tuhaflasti. Daha önceki çıkarmış olduğu saçma sapan huzursuzluklardan aslında o kadar bunaldım ki artık tahammül edemiyorum gereksiz huzursuzluklara.Yaptığım ütüyü beğenmiyor dün çıkardığı kıyafeti bugün yıkanmış utulenmis bir şekilde giymek istiyor.dolapta ne ütülü değilse onu söylüyor onu giymek istiyor.herseyi ütülü belirlemiş iki pantolon iki t-shirt illa ki her an o ikisi yıkanıp ütülü olsun istiyor. Utuluyse yakasının utusunu beğenmiyor. Herşeyi ütülü bazen kendi kıyafetlerimi utulemiyorum onunkiler ütülü olsun diye bir t-shirt ütülü değil diye kıyameti kopardı. Açtı kapıyı bütün binaya duyurdu bağıra bağıra. Temizlikci tutacakmis bir yerim yemiyorsa soyleyecekmisim.asla şikayet etmem evimin isinden. rezil etti herkese. bir sürü hakaret etti bana çıktı gitti.evde kalmak istemedim babamlarin yanına geldim evde kalsam daha beter gelince rezillik çıkacak bitmeyecek deli gibi bagirmalari tartışmak da istemiyorum. çok üzgünüm ki durduk yere sacma sapan sebeplerle çıkan huzursuzluklar neden.

Onun Bı derdı var senden sakladığı ilk eşi misin.. Ne kadar sevgili oldunuz... Devam ederse bu şekilde derdın ne onu söyle de ona göre yolumuza bakalım de bu ne

Konu açtığınızda, altta "Düzenle" butonu oluyor, oradan işte silip değiştirebiliyor vb.
Bunu yapmak da ban sebebi, anlık silinmiş de olsa şikayet alınca konu geri getiriliyor yöneticiler tarafından.
Saklanilan bir şey yok. Geri de gelebilir. Şuanki bir durumu anlattım. Eski konuları irdeleyip içinden istediğiniz cümleleri seçip seçip koymanız hoşuma gitmedi

Back
X