Öncelikle merhaba herkese. Eşimle bir yıllık bir evliliğimiz var. Kendisi donem dönem saçma sapan mevzulardan öfke patlamaları yaşıyor. Kırıyor, döküyor, hakaretler ediyor, bina içinde bağırıyor. Tercih ettiği yönde yoğun bir iş hayatı var ve ben ona destek olmak için elimden her geleni yapıyorum, destek oluyorum sürekli motive ediyorum. Öyle saçma şeylerden kavga çıkarıyor ki nasıl davranacagimi şaşırıyorum. Sinirlenince ağzından çıkanı kulağı duymuyor. Normalde bana karsi çok saygılı biri. Ama bazen sanki içine şeytan kaçıyor da oyle bir hal alıyor. Bu aralar benimle tartışmak için elinden geleni yapıyor gibi sanki bir süredir sakindi yine tuhaflasti. Daha önceki çıkarmış olduğu saçma sapan huzursuzluklardan aslında o kadar bunaldım ki artık tahammül edemiyorum gereksiz huzursuzluklara.Yaptığım ütüyü beğenmiyor dün çıkardığı kıyafeti bugün yıkanmış utulenmis bir şekilde giymek istiyor.dolapta ne ütülü değilse onu söylüyor onu giymek istiyor.herseyi ütülü belirlemiş iki pantolon iki t-shirt illa ki her an o ikisi yıkanıp ütülü olsun istiyor. Utuluyse yakasının utusunu beğenmiyor. Herşeyi ütülü bazen kendi kıyafetlerimi utulemiyorum onunkiler ütülü olsun diye bir t-shirt ütülü değil diye kıyameti kopardı. Açtı kapıyı bütün binaya duyurdu bağıra bağıra. Temizlikci tutacakmis bir yerim yemiyorsa soyleyecekmisim.asla şikayet etmem evimin isinden. rezil etti herkese. bir sürü hakaret etti bana çıktı gitti.evde kalmak istemedim babamlarin yanına geldim evde kalsam daha beter gelince rezillik çıkacak bitmeyecek deli gibi bagirmalari tartışmak da istemiyorum. çok üzgünüm ki durduk yere sacma sapan sebeplerle çıkan huzursuzluklar neden.