• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin öfke patlamaları

Saklanilan bir şey yok. Geri de gelebilir. Şuanki bir durumu anlattım. Eski konuları irdeleyip içinden istediğiniz cümleleri seçip seçip koymanız hoşuma gitmedi
Durum şu anlık olmadığı için olabilir mi?
Eski dediğiniz sizin 1 sene de yaşadığınız şeyler.
Bizim bilip bilmediğimizin de önemi yok ama kendinizi eşinizin aslında saygıli biri olduğuna inaranak kandırmayın.

Durum şu anlık olmadığı için olabilir mi?
Eski dediğiniz sizin 1 sene de yaşadığınız şeyler.
Bizim bilip bilmediğimizin de önemi yok ama kendinizi eşinizin aslında saygıli biri olduğuna inaranak kandırmayın.
Anladım peki. Kıymetli yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim

Saklanilan bir şey yok. Geri de gelebilir. Şuanki bir durumu anlattım. Eski konuları irdeleyip içinden istediğiniz cümleleri seçip seçip koymanız hoşuma gitmedi

Full bu cümlelerle dolu konularınız, geri gelince de okur meraklısı.
Aralara "Ama iyiyken iyidir, aslında naziktir, aman da sevecendir" filan diye yazmanız olayı değiştirmiyor, sadece kendi kendinizi katlanmaya nasıl ikna etmekte olduğunuzu ayan ediyor. Nazik, iyi adam eşine böyle davranmaz.

Full bu cümlelerle dolu konularınız, geri gelince de okur meraklısı.
Aralara "Ama iyiyken iyidir, aslında naziktir, aman da sevecendir" filan diye yazmanız olayı değiştirmiyor, sadece kendi kendinizi katlanmaya nasıl ikna etmekte olduğunuzu ayan ediyor. Nazik, iyi adam eşine böyle davranmaz.
Anladım haklisiniz çok teşekkürler

Hanimefendicigim yapmıyorum kös kös susuyorum mu sanıyorsunuz. Elbette ki yaptım. Kaç yaşında insanlarız kimsenin kendini kandiracak halı yok. Çok şımarık bir insan. Normalde iyi olsun tatlı dillidir güler yüzlüdur. Sürekli böyle ütü dese kim katlanır dönem dönem çıkartıyor sacmaliklari.cazgir da çıktım çatır çatır baskın da çıktım
Kös kös susmussun yorumlarda Gordugumuz kadarıyla. Tatlı dilli yazarken bir gulme gelmiyor mu sana?

Şiddet görme konuları açmanızı istemeyen insanlar konuşuyor sizin için aslında. Anlatılanların hiçbiri normal değil. Madem evden çıkabildiniz en azından tedavi olma şartı falan koyun canınızı psikolojinizi böyle birinin insiyatifine bırakmayın 😞

Şiddet görme konuları açmanızı istemeyen insanlar konuşuyor sizin için aslında. Anlatılanların hiçbiri normal değil. Madem evden çıkabildiniz en azından tedavi olma şartı falan koyun canınızı psikolojinizi böyle birinin insiyatifine bırakmayın 😞
Anlıyorum anlamaz miyim. Benim için yorum yapan herkese teşekkür ederim.

Aynı benim eşimi anlamışsınız. Ben çalışıyorum bir gün eve geldim çok yorgunum uyuyup kaldım illa dedi ki çamaşırları topla neyse toplayıp selleye koydum bu niye kırışmış diye selle kırdı. Böyle çok şeyi vardı yemeğe laf ederdi eğer tuzu eksik fazla olmuşsa. Temizliğe laf ederdi. Sonra bir öğrendim ki ablası bunu sürekli bana karşı dolduruyor muş. Bu da dolup dolup gelip üften tüften şeylere bana patlardı. Ağlatırdı. Zamanla soğudum çünkü hem yapar hem beni suçları. Temizlikçi tuttum o da çözüm olmadı. Alttan aldım olmadı. Anladım ki karşıdaki insan beni sevmiyor değer vermiyor çünkü erkek adam ufacık şeylerden kavga çıkarmaz. Sonumuz ne mi oldu. Dilekçeyi verdim boşanıyoruz. Beni hep diken üstünde hissettirdi. Sen de aynısını yaşıyorsun sanki evde bşr kaynana var gibi. Gerekli sınırı çekip konuşmazsan 1 2 yıl sonra hiç hakketmediğin kadar sert olacak ve hep kendini haklı görecek. Sorduğunda da sana senin yüzünden diyecek.

Öncelikle merhaba herkese. Eşimle bir yıllık bir evliliğimiz var. Kendisi donem dönem saçma sapan mevzulardan öfke patlamaları yaşıyor. Kırıyor, döküyor, hakaretler ediyor, bina içinde bağırıyor. Tercih ettiği yönde yoğun bir iş hayatı var ve ben ona destek olmak için elimden her geleni yapıyorum, destek oluyorum sürekli motive ediyorum. Öyle saçma şeylerden kavga çıkarıyor ki nasıl davranacagimi şaşırıyorum. Sinirlenince ağzından çıkanı kulağı duymuyor. Normalde bana karsi çok saygılı biri. Ama bazen sanki içine şeytan kaçıyor da oyle bir hal alıyor. Bu aralar benimle tartışmak için elinden geleni yapıyor gibi sanki bir süredir sakindi yine tuhaflasti. Daha önceki çıkarmış olduğu saçma sapan huzursuzluklardan aslında o kadar bunaldım ki artık tahammül edemiyorum gereksiz huzursuzluklara.Yaptığım ütüyü beğenmiyor dün çıkardığı kıyafeti bugün yıkanmış utulenmis bir şekilde giymek istiyor.dolapta ne ütülü değilse onu söylüyor onu giymek istiyor.herseyi ütülü belirlemiş iki pantolon iki t-shirt illa ki her an o ikisi yıkanıp ütülü olsun istiyor. Utuluyse yakasının utusunu beğenmiyor. Herşeyi ütülü bazen kendi kıyafetlerimi utulemiyorum onunkiler ütülü olsun diye bir t-shirt ütülü değil diye kıyameti kopardı. Açtı kapıyı bütün binaya duyurdu bağıra bağıra. Temizlikci tutacakmis bir yerim yemiyorsa soyleyecekmisim.asla şikayet etmem evimin isinden. rezil etti herkese. bir sürü hakaret etti bana çıktı gitti.evde kalmak istemedim babamlarin yanına geldim evde kalsam daha beter gelince rezillik çıkacak bitmeyecek deli gibi bagirmalari tartışmak da istemiyorum. çok üzgünüm ki durduk yere sacma sapan sebeplerle çıkan huzursuzluklar neden.
Az bağırsında gitsin yardımcı tutsun.. boş konuşacağına çok bileceğine eline verin ütüyü gömleği kendi yapsın

İyi de kuzum bu adam en başından beri böyleymiş, eski konularında sana akıl verilmiş.
Bu adamın kahrını neden çekiyorsun?

Anlıyorum anlamaz miyim. Benim için yorum yapan herkese teşekkür ederim.
Bakin surekli olarak benzer konulardan rahatsizliginizi dile getirip aynen devam ederseniz ,bir muddet sonra insanlar e biz senin stres topunmuyuz diye ters donerler burada.Size ozgude degil hep boyle Oluyor

Burada soyle bir insan icin 3 oneri gelir

-Sakin cocuk yapma bosan (niyetinde yok)

-Esini tedaviye ikna et (goturdum zerre ilerlemedi diosun)

-Baba evine git bosanicam de biraz iradeli kal kaybetme korkusu sarsin.(adam az bagirir diye sinip gitmissiniz o baba evine bosanacam diye gidemezsiniz belliki)

Evimin diregi gemimin kuregi diyerek gittigi yere kadar yuruteceksiniz baska yol yok gorunuyor.İnsallah sadece bagirmakla kalir ilerisi fiziksel siddet gibi duruyor ama dilerim olmaz

Ne kadar zor bir insan eşiniz. Ayrıca, sizin onu tolere edeceğinizi biliyor. Onun için manipülasyonun dozunu artırıyor. Eşinizin size değer vermediğini ve bencil biri olduğunu düşünüyorum.Sizi bezdirdiğini, ona karşı olan sevginizi tükettiğini ve bu şekilde davranmaya devam ederse, vaz geçilemez olmadığını bir iyice anlatın kendisine.Ama,bunu blöf olarak söylemeyin. Ciddi ve kararlı oluşunuzu gerçekten gösterin. Kendini toparlamazsa sepetleyin gitsin.

Konu açtığınızda, altta "Düzenle" butonu oluyor, oradan işte silip değiştirebiliyor vb.
Açılmış bir konuyu silmek de ban sebebi, anlık silinmiş de olsa şikayet alınca konu geri getiriliyor yöneticiler tarafından.
Silmek bu kadar abartilmamali silince demek ki durdurmak istemiyor demek yani bunu anlayışla karşılayıp konuyu silme butonu olmalı

Silmek bu kadar abartilmamali silince demek ki durdurmak istemiyor demek yani bunu anlayışla karşılayıp konuyu silme butonu olmalı

Herkes konusunu-yorumunu kafasına göre silebilseydi, sitede içerik kalmazdı. Artı şikayetlik/hukuki bir durum yaşanırsa ilgili mesajı-konuyu göstermek gerekirse, bulunamazdı. Bunları açıkladı yöneticiler. Bazı kimlik bilgileri ifşa durumları haricinde ben açılan konunun kalıcı olarak silindiğini görmedim.

Daha fazla kavga çıkmasın diye geldim dursam bitirip tüketmeyecrk benim suratım düşecek daha büyüyecek.
Konunuz yine bana gelmiş geçmiş evliiligimdeki bir.kesiti.hatirlatti,başka kıyafeti.yokmus gibi illa bi pantolonla iki tişörtü sorardı, evirip çevirip onalri giymek isterdi,ya da o herzaman giydiği tişörtleri temiz ve ütuluyse yok ben gömlek giycem bugün derdi berduş:))) delirtirdi beni :)))

Kocam 5 yerimden bıçakladı ama 6 değil hanımlar mutluluğumuzu kısanmayın, beni seviyor olur öyle arada öfke patlamaları canım kocişkom :KK200:

Yahu yemin ediyorum, "hafazanallaaah..!" deyip elimle kocaman açılmış ağzımı kapattım insiyaki olarak ilk okuduğum an. Ancak sonra espri yapıldığını idrak ettim. KK beni nasıl vak'alarla eğitmişse sinsi sinsi, alttan alttan... Olur, niye olmasın, bu da olur gibi geldi bir an. Sadece tek bir an ama vallahi ikna oldum :silah:

Herkes konusunu-yorumunu kafasına göre silebilseydi, sitede içerik kalmazdı. Artı şikayetlik/hukuki bir durum yaşanırsa ilgili mesajı-konuyu göstermek gerekirse, bulunamazdı. Bunları açıkladı yöneticiler. Bazı kimlik bilgileri ifşa durumları haricinde ben açılan konunun kalıcı olarak silindiğini görmedim.
Konuyu açan kişi silebilmeli yine de kendi iradesiyle açtı çünkü

Eşim eve gelince alnından öpüp, Rabbim onu bana nasip etti diye şükredip, dua edecem. Baksana insanlar eş adı altına kimlerin onur, gurur kırıcı tavırlarına sözlerine maruz kalıyorlar. Allah kurtarsın ne diyeyim.

Normalde bana karsi çok saygılı biri.

Çok saygılıymış maşallah. Böylesi zor bulunur :olamaz:

Eşiniz hasta farkında mısınız?
Normal zaman dediğiniz ne ayrıca? Kimse kimseye karşılıklı oturup sohbet ederken kafa göz dalmıyor zaten.
Önemli olan gerginken nasıl olduğu ki gerilecek bir durum da yok. Konu ütü.
Ütü yüzünden bütün apartmana reklam olup hala boşanmayı düşünmüyorsanız diyecek bir şey yok ama bu şiddetin psikolojik şiddetle sınırlı kalmayacağını da bilin.

Back
X