- 18 Ağustos 2007
- 5.773
- 4.341
- 698
Esin cok iyi niyetli bir insan canim....isine cok düskün ve ögrencilerine cok deger veriyor anladigim kadariyla....
Simdi sadece bu kizlara karsi cok samimi ilgili davraniyor olsaydi tamam derdim bir beklentisi var....fakat erkek ögrencilerine hatta herkese böyle davraniyor dedigne göre gercektende iyi niyetinden dolayidir diye düsünüyorum....
Nasilki kötü insan her zaman kötü ise...iyi insanda her zaman iyidir be güzelim...esin degismez bu konularda.....ancak hani derler ya.....bir musibet bin nasihatten daha iyidir
Allah etmesin fakat yarin öbür gün bu iyi niyeti suistimal edilirse, iftiraya ugrar kötüye kullanilirsa iste ancak o zaman anlayacak seni....
Umarim bu durumlara kadar gelmez....
Gercektende o kizlarin ailelerinede söyleyecek söz bulamiyorum...ya esine cok güvendiler yada kizlarina.....![]()
bacım bi de bunlar liseden yeni mezun. yani taş çatlasın 17-18. o yaşta tek başına başka memlekete analar babalar kızlarını yollayacak, akraba yok bişi yok kalacak yer yok. benim burnuma pis kokular geliyo, günahlarına girmek istemem ama.