• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin öğrencileri

Esin cok iyi niyetli bir insan canim....isine cok düskün ve ögrencilerine cok deger veriyor anladigim kadariyla....:delphin:

Simdi sadece bu kizlara karsi cok samimi ilgili davraniyor olsaydi tamam derdim bir beklentisi var....fakat erkek ögrencilerine hatta herkese böyle davraniyor dedigne göre gercektende iyi niyetinden dolayidir diye düsünüyorum....:kahve:

Nasilki kötü insan her zaman kötü ise...iyi insanda her zaman iyidir be güzelim...esin degismez bu konularda.....ancak hani derler ya.....bir musibet bin nasihatten daha iyidir
Allah etmesin fakat yarin öbür gün bu iyi niyeti suistimal edilirse, iftiraya ugrar kötüye kullanilirsa iste ancak o zaman anlayacak seni....

Umarim bu durumlara kadar gelmez....

Gercektende o kizlarin ailelerinede söyleyecek söz bulamiyorum...ya esine cok güvendiler yada kizlarina.....:kahve:

bacım bi de bunlar liseden yeni mezun. yani taş çatlasın 17-18. o yaşta tek başına başka memlekete analar babalar kızlarını yollayacak, akraba yok bişi yok kalacak yer yok. benim burnuma pis kokular geliyo, günahlarına girmek istemem ama.

bacım bi de bunlar liseden yeni mezun. yani taş çatlasın 17-18. o yaşta tek başına başka memlekete analar babalar kızlarını yollayacak, akraba yok bişi yok kalacak yer yok. benim burnuma pis kokular geliyo, günahlarına girmek istemem ama.

Hmmm.....ne gibi güzelim???

Ailelerinin haberi yok falanmi demek istiyorsun!! Olabilir vallaha....o yastaki genclerin biraz eglence biraz heyecan icin aklina türlü türlü seyler geliyor....:hulya:

Allah korusun....yanlis kisilerin ellerine düsebileceklerini düsümüyorlarki! Devir kötü....:1no2:

Hmmm.....ne gibi güzelim???

Ailelerinin haberi yok falanmi demek istiyorsun!! Olabilir vallaha....o yastaki genclerin biraz eglence biraz heyecan icin aklina türlü türlü seyler geliyor....:hulya:

Allah korusun....yanlis kisilerin ellerine düsebileceklerini düsümüyorlarki! Devir kötü....:1no2:

o var, bi de acaba akıl mı verdiler.. git orda birini bul, yapış bi şekilde orda kal falan diye.. böyle bi örnek biliyorum da.. memleketinin yerini bilmiyorum ama konya neticede büyük şehir, kapağı attımmı hayatım kurtulur diye düşünmüş olabilirler. dertleri okumak olsa bu kadar gezip dolaşmazlar, konu sahibi öyle demiş..

buna tarafsız dei,l kendi gözümle bakmak istiorum tamam ögretmen onlara yardımcı olmalı ama bu yasıma kaadar bu kadar yardımsever bi ögretmen görmedim nedir bu getir götür sonucta oraya kadar birisi ailesinden izin dahi almadan gelme cesaretini buluyorsa göze almstır sonucta karsıdakide cocuk deil yolunu bulur pekala eşin abartmıss acıkcası bende olsam kızardım

ailelerin nasil böyle bir cesarette bulunduklarina hayret ediyorum

kiz cocugu bunlar ,nasil kimi kimsesi olmayan yere alti üstü bir kurs icin kizlarini gönderebilirler

yazik böyle cocuk yetistiren ailelere cok yazik (kim bilir ailelerinin haberi bile yoktur,kacmislardir belkide )

eşinizin iyi niyetli olmasına bağlıyorum ben....ancak kim olursa olsun mesafeyi korumak lazım....eşinizi yalnız bırakmayarak en doğrusunu yapmışsınız....artık bu devirde sağ gözden sol göze güven yok....eşinizin kızkardeşleri veya ablaları değiller ki....eşiniz öncelikle birisini davet ederken sizin de onayınızı almalı bence....:olmaz:

bence eşiniz mesleğine aşık bir öğretmen herhangi birine faydalı olursam iyii yerlere benim eserimde çıkarsa diye destek oluyor. eğitime katkı...

kızlardan hoş pozitif elektrik alamdınız sanırım. ama rahatsız eden davranışların uyara bilirdiniz.

arkadaşım sana hak veriyorum evet belki eşin iyi niyetle yapmış olabilir ama bu dışarıdan yanlış da anlaşılabilir hele ki küçük bir yerse,balıkesirde yaşanmış bir olayı örnek vereyim,bir öğretmen,köyden eve dönerken bir öğrencisini görüyor yolda ve iyi niyeti ile evine bırakmak istiyor ancak kaza yapıyorlar ve kız ölüyor
gazetede çıkan başlık''öğretmen öğrenci aşkı kazayla son buldu''

böyle işgüzar adamlarada ayrıca sinir oluyorum,tamam yardımsever ama ne alaka kızlar taaa oralardan geliyorlar,,,
bence eşinin ve kızların amacı şu,
kızlar gezmeye ailelerinden biraz olsun uzaklaşmaya gelmişler
eşinde yeni heyecan içine girmiş,canlı kanlı çıtır kızlar,haa aldatma söz konusu değildir sanmam
ama bazı erkekler böyle bi karı yakınında olsun yeter

işe şu açıdan bakmak daha sağlıklı olur bence
sonuçta bunlar kız çocuğu ve yaşları küçük..ayrıca bilmedikleri bir yerdeler ve aileleri de öğretmenlerine emanet etmiş çocuklarını..onların üstüne düşüp ,gözünden kaçırmak istememesi normal..bende olsam aynısını yapardım..tuaf bişi göremedim..

arkadaşım sana hak veriyorum evet belki eşin iyi niyetle yapmış olabilir ama bu dışarıdan yanlış da anlaşılabilir hele ki küçük bir yerse,balıkesirde yaşanmış bir olayı örnek vereyim,bir öğretmen,köyden eve dönerken bir öğrencisini görüyor yolda ve iyi niyeti ile evine bırakmak istiyor ancak kaza yapıyorlar ve kız ölüyor
gazetede çıkan başlık''öğretmen öğrenci aşkı kazayla son buldu''
Ben de bu gibi sebepler aklıma geldiği için eşime arabaya ben olmadan herhangi bir bayanı almasını yasakladım..Aile büyükleri hariç..
işe şu açıdan bakmak daha sağlıklı olur bence
sonuçta bunlar kız çocuğu ve yaşları küçük..ayrıca bilmedikleri bir yerdeler ve aileleri de öğretmenlerine emanet etmiş çocuklarını..onların üstüne düşüp ,gözünden kaçırmak istememesi normal..bende olsam aynısını yapardım..tuaf bişi göremedim..
O zaman neden hiç arayıp sormuyorlar kızlarını bu aileler acaba ?

böyle işgüzar adamlarada ayrıca sinir oluyorum,tamam yardımsever ama ne alaka kızlar taaa oralardan geliyorlar,,,
eşinde yeni heyecan içine girmiş,canlı kanlı çıtır kızlar,haa aldatma söz konusu değildir sanmam

Arkadaşın eşini tanımıyoruz, ama maşallah öyle bir yorum yapmışsınız ki, dudakları uçurtmaması mümkün değil. Bence haddini aşan bir yorum olmuş.
Sonuçta arkadaşın anlatımlarından ben eşinin öyle kanlı, canlı, çıtır kızlara heyecan olsun diye yanaştığını sanmıyorum.
Öğretmenlik güdüsüyle yaklaşmış ve sanırım kız oldukları için de aşırı korumacı bir tavır sergilemiş arkadaşın eşi.
Burada tek suçlu, çocuklarını yollayıp onlardan haber almayan velilerdir.

Arkadaşın eşini tanımıyoruz, ama maşallah öyle bir yorum yapmışsınız ki, dudakları uçurtmaması mümkün değil. Bence haddini aşan bir yorum olmuş.
Sonuçta arkadaşın anlatımlarından ben eşinin öyle kanlı, canlı, çıtır kızlara heyecan olsun diye yanaştığını sanmıyorum.
Öğretmenlik güdüsüyle yaklaşmış ve sanırım kız oldukları için de aşırı korumacı bir tavır sergilemiş arkadaşın eşi.

Yani..İnsan çocuklarını emanet ettiği kişiyi durum sormak için de olsa arasıra aramaz mı ?:bbo:

ne kadar garip cümleler bunlar !

Bence eşinizde suç yok ,yardımsever biri olduğunu söylüyorsun. Kızları çağırdığı için kendini sorumlu hissetmiş ve ilgilenmiş. Kızların başına birşey gelseydi aileleri direk eşini suçlardı, eşinde kendini suçlardı.
emanet oldukları için yaptığını düşünüyorum ben.

bu resmen saçmalık ben de öğretmenim ve öğrencilerimi seviyorum..onlarla samimiyim ama bir sınırım var..desteklerim ama bir yere kadar...yazın da tutup kimseye kurs veremem bedavadan eşiniz para karşşılığı ders vermiş olabilir diye düşünüyorum..malum öğretmenlerin de aileye vakit ayırmaları lazım ..yaz tatilinde iş güç eğitim biraz sıkıcıdır sıcakta ...kızların pişkin davranması da ilginç..eşinizin bu kadar üstlerine düşmeleri de ilginç..benim eşim böyle bir şeye cesaret edemezdi ya da bana sorardı ve hayır cevabını alırdı...bu işler iç,n özel kursla var gidip ders alsalarmış ayrıca özel şoförlük yapmasına da gerek yok eşinizin...bence siz haklısınız bir daha yapmasın ya da size önceden danışsın..

ya canım haklısın ama benimde tanıdığım aynı davraran biri var çavremde,inan o adamın tüm fikri bu,tabi yazıda geçenin olmayabilir
ben çok kızdım,bitane daha mı? gördüm diye
kötü bir yorum olabilir ama baksana hoşmu şimdi eşine kızıyor bide sendemi geliyorsun diye,kaldımı böyle insan gibi insan,ben hiç göremiyorumda!!!!!

ne kadar garip cümleler bunlar !

garipmi??
sonundakine argo diyebiliriz
bu devirde kaldıysa,böylesine çok iyi niyetli bir adam,bravo
birde burda konu açan bir arkadaşımızı kendi yerime koyuyorum galiba ben
o sebeple hanımları biraz daha korumacı tavırlara giriyorum
dediğim gibi çevremdede böyle kötü niyetli birilerinin olması beni kaba yaptı sanırım
senağlama

mesajınızdaki renkli olan bölüm
hiç hoş olmamış..hele hele hemcinslerinize
karı--demeniz ,bilemiyorum ama gerçekten çok çirkin...

Eşinizin mesleğine aşık bir öğretmen olduğuna inandım şahsen anlattıklarınıza göre..

Eh bu durumda eşinizi suçlamak, hatalı bulmak içimden gelmiyor benim, lakin onu en iyi tanıyan siz, onun eskiden beri süregelen özverili davranışlarınan sıkça bahsetmişsiniz..

Bu durumda, kızlara karşı kendini sorumlu hissettiği için size göre, belki biraz fazla üzerlerine titremiş diyelim..

Kızların ailelerini de anlamadım..Orası ayrı konu..

Eşinizden eminseniz, üzerinde durmayın çünkü üniversiteye geçerse de, öğrencilerine karşı samimi_eğitimci tavrını devam ettireceğini şimdiden size söylemiş..

Back
X