Esin cok iyi niyetli bir insan canim....isine cok düskün ve ögrencilerine cok deger veriyor anladigim kadariyla....
Simdi sadece bu kizlara karsi cok samimi ilgili davraniyor olsaydi tamam derdim bir beklentisi var....fakat erkek ögrencilerine hatta herkese böyle davraniyor dedigne göre gercektende iyi niyetinden dolayidir diye düsünüyorum....
Nasilki kötü insan her zaman kötü ise...iyi insanda her zaman iyidir be güzelim...esin degismez bu konularda.....ancak hani derler ya.....bir musibet bin nasihatten daha iyidir
Allah etmesin fakat yarin öbür gün bu iyi niyeti suistimal edilirse, iftiraya ugrar kötüye kullanilirsa iste ancak o zaman anlayacak seni....
Umarim bu durumlara kadar gelmez....
Gercektende o kizlarin ailelerinede söyleyecek söz bulamiyorum...ya esine cok güvendiler yada kizlarina.....
bacım bi de bunlar liseden yeni mezun. yani taş çatlasın 17-18. o yaşta tek başına başka memlekete analar babalar kızlarını yollayacak, akraba yok bişi yok kalacak yer yok. benim burnuma pis kokular geliyo, günahlarına girmek istemem ama.
Hmmm.....ne gibi güzelim???
Ailelerinin haberi yok falanmi demek istiyorsun!! Olabilir vallaha....o yastaki genclerin biraz eglence biraz heyecan icin aklina türlü türlü seyler geliyor....:hulya:
Allah korusun....yanlis kisilerin ellerine düsebileceklerini düsümüyorlarki! Devir kötü....:1no2:
Ben de bu gibi sebepler aklıma geldiği için eşime arabaya ben olmadan herhangi bir bayanı almasını yasakladım..Aile büyükleri hariç..arkadaşım sana hak veriyorum evet belki eşin iyi niyetle yapmış olabilir ama bu dışarıdan yanlış da anlaşılabilir hele ki küçük bir yerse,balıkesirde yaşanmış bir olayı örnek vereyim,bir öğretmen,köyden eve dönerken bir öğrencisini görüyor yolda ve iyi niyeti ile evine bırakmak istiyor ancak kaza yapıyorlar ve kız ölüyor
gazetede çıkan başlık''öğretmen öğrenci aşkı kazayla son buldu''
O zaman neden hiç arayıp sormuyorlar kızlarını bu aileler acaba ?işe şu açıdan bakmak daha sağlıklı olur bence
sonuçta bunlar kız çocuğu ve yaşları küçük..ayrıca bilmedikleri bir yerdeler ve aileleri de öğretmenlerine emanet etmiş çocuklarını..onların üstüne düşüp ,gözünden kaçırmak istememesi normal..bende olsam aynısını yapardım..tuaf bişi göremedim..
böyle işgüzar adamlarada ayrıca sinir oluyorum,tamam yardımsever ama ne alaka kızlar taaa oralardan geliyorlar,,,
bence eşinin ve kızların amacı şu,
kızlar gezmeye ailelerinden biraz olsun uzaklaşmaya gelmişler
eşinde yeni heyecan içine girmiş,canlı kanlı çıtır kızlar,haa aldatma söz konusu değildir sanmam
ama bazı erkekler böyle bi karı yakınında olsun yeter
Arkadaşın eşini tanımıyoruz, ama maşallah öyle bir yorum yapmışsınız ki, dudakları uçurtmaması mümkün değil. Bence haddini aşan bir yorum olmuş.
Sonuçta arkadaşın anlatımlarından ben eşinin öyle kanlı, canlı, çıtır kızlara heyecan olsun diye yanaştığını sanmıyorum.
Öğretmenlik güdüsüyle yaklaşmış ve sanırım kız oldukları için de aşırı korumacı bir tavır sergilemiş arkadaşın eşi.
Burada tek suçlu, çocuklarını yollayıp onlardan haber almayan velilerdir.
böyle işgüzar adamlarada ayrıca sinir oluyorum,tamam yardımsever ama ne alaka kızlar taaa oralardan geliyorlar,,,
eşinde yeni heyecan içine girmiş,canlı kanlı çıtır kızlar,haa aldatma söz konusu değildir sanmam
Arkadaşın eşini tanımıyoruz, ama maşallah öyle bir yorum yapmışsınız ki, dudakları uçurtmaması mümkün değil. Bence haddini aşan bir yorum olmuş.
Sonuçta arkadaşın anlatımlarından ben eşinin öyle kanlı, canlı, çıtır kızlara heyecan olsun diye yanaştığını sanmıyorum.
Öğretmenlik güdüsüyle yaklaşmış ve sanırım kız oldukları için de aşırı korumacı bir tavır sergilemiş arkadaşın eşi.
Burada tek suçlu, çocuklarını yollayıp onlardan haber almayan velilerdir.
ne kadar garip cümleler bunlar !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?