evet aslında dedikleriniz çok doğru.benim eşimde kıskanç bir insan ve dediğini de bana illaki yaptırmak isteyen biri.böyle olunca bende onun rahat hareket etmesine tahammül edemedim heralde.ama fazla uzatmıycam bu konuyu artık.anlatmak da rahatlattı doğrusuEşiniz öğretmenlik mesleğini oldukça benimsemiş ve çok idealist bir yapısı var gibi görünüyor.Eşinizi en iyi siz tanırsınız.Erkek öğrencilerine de aynı şekilde yaklaştığını yazmışsınız o zaman fazla problem edilecek bir durum yok.O Konya'ya kadar ders almaları için gelen kızların sorumluluğun kendi üzerinde olduğunu düşündüğü için oldukça hassas davranmış ama sizde çok fazla büyütmüşsünüz meseleyi.Ben böyle durumlarda bayanların çok kıskanç hareketler sergiliyerek erkekleri soğuttuklarını düşünüyorum.Erkekler kıskançlık karşısında bizim kadar hoş görülü değiller.Ya çok şımarıyorlar yapmayacakları varsa da yapıyorlar yada sizden soğuyabiliyorlar. Ben duygularınızı biraz daha kontrol altına alın derim.Anladığım kadarıyla sizde öğretmensiniz.Kendinize biraz daha güvenin.Eşiniz sizin yerinize liseyi yeni bitirmiş hayata tutunmaya çalışan ancak başarılı dahi olamayan kızlarla olup ne yapacak Allah aşkına ?
haklısınız şuan ilk öğretime tayin oldu ama birgün üniversiteye girmeyi planlıyor.ozaman öğrencilerinle böyle samimi olmazsın inşallah diyorum.ben öğrencilerimle samimi olan bir insanım o zamanda olurum,bence sen önemseme artık diyor sinir oluyorum
İlgilenmesi gerçekten güzel birşey :1closedeyes:
Ama karşılarındaki bir öğretmen sınıf arkadaşları değil..
Aradaki saygıyı korumak gerekiyor..
Ayrıca ailelerinin arayıp sormamasıda garip:uhm:
Ben istanbulda yaşıyorum kütahyada okuyorum..
Kendi elleriyle yerleştirdiler yurda benii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?