Eşimin öğrencisinin velisi eşimi sürekli nedense yanlışlıkla arıyor

sen yıne sabırlısın ben olsam aqzıma qelenı solerdım pekı esın en son aradıqında kısa kestırıp kapamak yerıne neden tepkı vermedı numaramı sılın veya ne bılıyım baska bıseylerde dıyebılırdı sen ne kadar tepkı versende esın vermedıqı surece kadın ustune gelıcektır yüzsüz bırıne benzıyo sanırım :44::44:

Var öyle yapışkanlar işte.
Bir daha ararsa açın siz telefonu.Eşimin telefonun ben kullanıyorum artık deyin.
Bu ne böyle.
Valla benim erkek arkadasımın velisi arıcak sureklı dellenirdim bende.:50:

Bir arkadaşımında başına geldi bu durum. Malesef ilgi arayan, evdekini beğenmeyip gözü dışarıda olan, insanlar var. Bence bir daha aradığında siz konuşun bu numara artık eşime ait değil diyin.

Son düzenleme:
yani durmadan yanlış aranmaz heleki engelliler listesine alınmış birini kolay kolay çocuklar oynayarak açamaz acaba eşinin ona ilgisimi var yeni yeni bişeylermi başlıyor acaba engelleyin numarasını bide tamamen silin hem engelli hemde silinmiş olur bidaha arayamaz çocuklarda silindiği için kilidini açamamış olur dikkatli ol derim ortalıkta yuva yıkmaya meraklı çok baya kadın var

yani durmadan yanlış aranmaz heleki engelliler listesine alınmış birini kolay kolay çocuklar oynayarak açamaz acaba eşinin ona ilgisimi var yeni yeni bişeylermi başlıyor acaba engelleyin numarasını bide tamamen silin hem engelli hemde silinmiş olur bidaha arayamaz çocuklarda silindiği için kilidini açamamış olur dikkatli ol derim ortalıkta yuva yıkmaya meraklı çok baya kadın var

sana katılıyorum canım cocuqun bıraz enqellı lıstesınden cıkarması zor olur cunku benım kardesım benım nomu yanlıslıkla enqellemıstı bız aklakarayı sectık enqellı lıstesınden cıkarmak ıcın :53:

eşimin tel çalıyor haftasonu hafta içi akşam sabah biz uykudayken arıyor kadın yanlışlıkla kızım aramış diyor ,daha önceleri bu yanlışlıkla armalarının konuşması 15 dakikayı buluyordu ,baktım olacak gibi değil bi güzel kavga ettm .reddedilme listesine aldık bu kadını ..çocuklar dün babalarının teliyle oynarkenmi artık bilmiyorum reddilme listesinden çıkmış bu kadın .cumartesi 9.40 randevum vardı doktora yoldayız gidiyoruz .saat 9 evde olsak uyuyor olurduk bu densiz kadın yine aradı ..kızım yanlışlıkla aramış dedi ve eşimde hııı tamam deyip kapattı ...eşim uzatsa konuşsa yani kadın konuşacak niyeti o kadının ,inanın sinirden delirdim ogün burnumdan geldi resmen eşimle sokak ortasında tartıştık ..bu kadın bir daha arasa ben konuşacağım dedim .yetti artık ya sinir küpü oldum habire eşimi arıyor ..inanın ben eşim telini evde bile unutsa arkadaşlarından biri eşimi arasa dahi kızıma açtırıyorum telefonu oda ısrarla arayan bir arkadaşı olursa kendim açmıyorum yani oderece ince düşünüyorum yani ..ama bu kadın habire bir bahane bulup eşimi arıyor ..düşünün yani reddedilme listesinden çıkmasıyla o kadının araması bir oldu yani haksızmıyım kızlar ne bu şimdi ..ne demek yani

Bu kısımda pek hoşuma gitmedi açıkçası. Yanlışlıkla aranmışsa özür dilenir telefon kapatılır. Kesin emin misin veli olduğundan? Tanışıklığınız var mı?:20:

eğer kk ya üye olmasaydım ve son 1 haftadır ki aldatma konularını okumasaydım aman ne var bunda,belki kadın doğru söylüyordur diyebilirdim ancak çok tecrübe edindim burda.

o yüzden takibe al,veli olduğundan emin ol.eşin hattını değiştirsin ya da kadınla azıcık sert ve net bir şekilde konuşsun.

eşimin tel çalıyor haftasonu hafta içi akşam sabah biz uykudayken arıyor kadın yanlışlıkla kızım aramış diyor ,daha önceleri bu yanlışlıkla armalarının konuşması 15 dakikayı buluyordu ,baktım olacak gibi değil bi güzel kavga ettm .reddedilme listesine aldık bu kadını ..çocuklar dün babalarının teliyle oynarkenmi artık bilmiyorum reddilme listesinden çıkmış bu kadın .cumartesi 9.40 randevum vardı doktora yoldayız gidiyoruz .saat 9 evde olsak uyuyor olurduk bu densiz kadın yine aradı ..kızım yanlışlıkla aramış dedi ve eşimde hııı tamam deyip kapattı ...eşim uzatsa konuşsa yani kadın konuşacak niyeti o kadının ,inanın sinirden delirdim ogün burnumdan geldi resmen eşimle sokak ortasında tartıştık ..bu kadın bir daha arasa ben konuşacağım dedim .yetti artık ya sinir küpü oldum habire eşimi arıyor ..inanın ben eşim telini evde bile unutsa arkadaşlarından biri eşimi arasa dahi kızıma açtırıyorum telefonu oda ısrarla arayan bir arkadaşı olursa kendim açmıyorum yani oderece ince düşünüyorum yani ..ama bu kadın habire bir bahane bulup eşimi arıyor ..düşünün yani reddedilme listesinden çıkmasıyla o kadının araması bir oldu yani haksızmıyım kızlar ne bu şimdi ..ne demek yani

Çocuklar bunu yapabilir mi ?
Eşinizin kaldırmış olması daha yüksek bir ihtimal bence..
Takibe alın hatta mümkünse operatörü üzerinden takip edin, sadece yanlış deyip kapatılmış mı yoksa siz yokken uzun uzun konuşulmuş mu o kişi ile anlarsınız..

Kimse kimseyi bu kadar çok yanlış aramaz, aransa da karşı taraf kızar
Her seferinde hı tamam denilmez

kızlar benim eşim genel olarak çok iyi ve ilgili bir insandır, benim şüphelendiyim konu kadın bu ilgiden memnun kalmış ..yanlış anlamış olabilir..eşimden yana eminim ama eşime kızdığım nokta çok ilgi gösterme kimseye fazla ilgilenme genel yapısı öyle çünkü eşimin ..çok iyi bir öğretmen çok iyi bir insan kadın bunu yanlış anlamış olabilir

Bir dahaki sefere telefonu siz açın.
Sert ve ters konuşun.
Ya o telefonu çocuğun elinden alsın yada cepten silip bir kağıda yazıp lazım olursa numaraya oradan baksın.
Hiç hoş bir durum değil.
Çocuğunun durumunu konuşmak için sık sık gitmeyede başlayabilir yakında.
artık herşeyden şüphelenir olduk ,
ama şu bir gerçekki aldatan erkek kadar evli adamlara taamüden askıntı olan kadınlarda var sayıları hiç az değil.

kızlar benim eşim genel olarak çok iyi ve ilgili bir insandır, benim şüphelendiyim konu kadın bu ilgiden memnun kalmış ..yanlış anlamış olabilir..eşimden yana eminim ama eşime kızdığım nokta çok ilgi gösterme kimseye fazla ilgilenme genel yapısı öyle çünkü eşimin ..çok iyi bir öğretmen çok iyi bir insan kadın bunu yanlış anlamış olabilir

telefon dökümanına bakın

tamam işte yine olay eşinde bitiyor.biraz tavrını koyacak o zaman.eğer kadın ilgi duymaya başlamışsa ve buna sebep eşinin davranışlarıysa kendini biraz değiştirecek o zaman.

iyi niyet suistimale çok açıktır.

eğer kk ya üye olmasaydım ve son 1 haftadır ki aldatma konularını okumasaydım aman ne var bunda,belki kadın doğru söylüyordur diyebilirdim ancak çok tecrübe edindim burda.

o yüzden takibe al,veli olduğundan emin ol.eşin hattını değiştirsin ya da kadınla azıcık sert ve net bir şekilde konuşsun.

eşime göre birşey yok ben büyütüyormuşum ..ver ben konuşcam kızıcam diyorum rezil olurum okulda diyor... yanlış anlıyormuşum ben

Sanırım kadının telefon rahberinde sadece sizin eşiniz var ve hep çocuklar aynı numarayı arıyor:1: 1 olur 2 olurda 3 olmaz yani dul falanmı kadın? engelli listesine alın tekrar ama öncesinde bir daha olursa siz açıp buyrun diyin çocuklar yanlış aramış derse bu benim telefonum artık ben kullanıyorum dersin sonrada meşgule alırsın kadını

Kadın neye quvenerek sızın yanınızda sabah erken saatlerınde arayabılıyo :44::44: kafa karıstıran bı durum r yanı esınız hıc bır tepkı vermıyomu aradıqında :44::44:

Back
X