Eşimin öğrencisinin velisi eşimi sürekli nedense yanlışlıkla arıyor

Engelli listesinden çocuklar nasıl çıkarsın yahu ?
Biraz taraflı bakmıyor musunuz olaya ben bir numarayı engelledim sonra da sildim şimdi engeli kaldıramıyorum deli oluyorum.
O kadar kolay mı yani tek tuşla bunu yapmak.
Eşinden elektrik almasa güleryüz görmese bunu yapamaz.
Veli öğretmeni arar da ne konuşur doktor mu bu ?
Dersi iyi dersi kötü test çözsün tekrar yapsın eee sonra ?
Kadına tepki göstereceğinize eşinize tepki gösterin.
Özel okul falan mı acaba bu kadar ilgi alaka devlet okulunda suratına bile bakmıyor öğretmenler başlarından atmak için can atıyorlar.
Bir de telefonla rahatsız edeceksin perişan ederler valla.

sana yaşanmış bi olayı anlatayım adam banyoda traş oluyor adamın sevgilisi arıyro kadın açıyor kadın hiç bozuntuya vermeden iyi günle şu bankadan aramıştım diyor kocasına veriyor yani düşün millet ne numaralar çekiyor ben eşinden şüphelendim suyun mülayim akanından adamın yere bakanından kork umarım öyle bişey yokturda sen biraz çaktırmadan denetle bu :5:yanlışlıkla olaak şey değil ve bence engeli eşin kaldırdı

beni de velilerim arar,bazen anneler bazen babalar arar.. ama en fazla 5 dk.konuşuruz.daha fazla değil.uzarsa hocam sizi de bu satte rahatsız ettik der kapatırlar..

bana hiç normal gelmedi bu durum.iki taraflı da bir anormallik var bence.

eşime göre birşey yok ben büyütüyormuşum ..ver ben konuşcam kızıcam diyorum rezil olurum okulda diyor... yanlış anlıyormuşum ben

Eğer ortada birşey yoksa eşiniz haklı,okulda kötü bir duruma düşebilir.

Çocukların engelli listesinden çıkarmış olma ihtimali pek mantıklı görünmüyor.

Gözünüzü dört açın ve takipte olun,arada eşinizin okuluna gidip kadının sık okula gidip gitmediğini öğrenseniz.:26:

..çocuklar dün babalarının teliyle oynarkenmi artık bilmiyorum reddilme listesinden çıkmış bu kadın

çocuklar oyanarken reddedilme listesinden çıkıyorsa
velinin kızıda sürekli yanlışlıkla arayabilir ozaman :ssz:

bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası kusura bakmayın
eşiniz neden bu duruma tepkisi koyup bir daha kadının onu yanlışlıkla dahi arayamıyacak
duruma getirmiyor

Engelli listesinden çocuklar nasıl çıkarsın yahu ?
Biraz taraflı bakmıyor musunuz olaya ben bir numarayı engelledim sonra da sildim şimdi engeli kaldıramıyorum deli oluyorum.
O kadar kolay mı yani tek tuşla bunu yapmak.
Eşinden elektrik almasa güleryüz görmese bunu yapamaz.
Veli öğretmeni arar da ne konuşur doktor mu bu ?
Dersi iyi dersi kötü test çözsün tekrar yapsın eee sonra ?
Kadına tepki göstereceğinize eşinize tepki gösterin.
Özel okul falan mı acaba bu kadar ilgi alaka devlet okulunda suratına bile bakmıyor öğretmenler başlarından atmak için can atıyorlar.
Bir de telefonla rahatsız edeceksin perişan ederler valla.

evet nedense asıl sorun olan eşin tavrı hep gözden kaçırılıyor budurumda
birkere yanlışlık olur 10 kere değil
bir zaman sonra insanın sabrı taşar
eşiniz ne kadar sabırlı insanmış öyle
hııı deyip teli kapatıyor

Sanırım kadının telefon rahberinde sadece sizin eşiniz var ve hep çocuklar aynı numarayı arıyor:1: 1 olur 2 olurda 3 olmaz yani dul falanmı kadın? engelli listesine alın tekrar ama öncesinde bir daha olursa siz açıp buyrun diyin çocuklar yanlış aramış derse bu benim telefonum artık ben kullanıyorum dersin sonrada meşgule alırsın kadını

evet bende aynen eşime bunu söyledim tartışma esnasında ,bir tek senin numaranmı rehperde diye birde eşimin baş harfi a harfi ile başlamıyorki çocuk sürekli yanlış arsın ..birde işin tuhaf tarafı çocuk okumayı bile bilmiyor birinci sınıf.. bundan 1 2 ay öncesindendir arıyor yani düşünün..çocuklar şuan henüz okumaya geçtilrmi geçmedilermi bilmiyorum ama bundan 2 ay önce okuyamıyorlardı orası kesin çocuğun yaşıda 5 yaşında çocuk

bana hiç her iki tarafında masum olduğu gelmedi. sen muhakka telefon hatının dökümünden eşine çaktırmadan bak bakalım konuşmuşlar mı?

kızlar benim eşim genel olarak çok iyi ve ilgili bir insandır, benim şüphelendiyim konu kadın bu ilgiden memnun kalmış ..yanlış anlamış olabilir..eşimden yana eminim ama eşime kızdığım nokta çok ilgi gösterme kimseye fazla ilgilenme genel yapısı öyle çünkü eşimin ..çok iyi bir öğretmen çok iyi bir insan kadın bunu yanlış anlamış olabilir

eşinizi bence uyarın iyilikten maraz doğar
herşey kararında güzeldir

evet bende aynen eşime bunu söyledim tartışma esnasında ,bir tek senin numaranmı rehperde diye birde eşimin baş harfi a harfi ile başlamıyorki çocuk sürekli yanlış arsın ..birde işin tuhaf tarafı çocuk okumayı bile bilmiyor birinci sınıf.. bundan 1 2 ay öncesindendir arıyor yani düşünün..çocuklar şuan henüz okumaya geçtilrmi geçmedilermi bilmiyorum ama bundan 2 ay önce okuyamıyorlardı orası kesin çocuğun yaşıda 5 yaşında çocuk

hamilesin seni çok üzmek istemiyorum ama kadının çocuğunun eşini sürekli araması ne kadar mantık dışıysa eşinin telinden kadının engelinin sizin çocuklarınız tarafından silinmesi de o kadar garip..

aldatıyor demiyorum ama dikkatli ol diyorum..

özürdilerim ama yanlışlıkla arama denilen şey genellikle son arama listesinden olur
kadının telefonunda son arananlarda eşinizin tel numarası varsa
aranabilir
yanlşlıkla olur olmaz demem ki
şimdiki dokunmatik telefonlar çok basit benim 3.5 yaşındaki kızımda eşimin patronunu aramıştı birkeresinde
ama bir kere oldu yanlışlık budur
süreklilik varsa ben ona yanlışlık demem

al numarayı konuş bence...
bidaha aramaması için uyar...
öyle güzelcede değil haaaa anlasın rahatsız olduğunu...

işin birde diğer tarafını düşünmelisin..
böyle kadınlar çok arsız olur..sen tel.açıp niye sürekli arıyosun dersen ..
kadın okulda bir dedikodu çıkarır eşin arada kalır..
bence numarayı tekrar engelli listesine alın ..
eğer yanlışlıkla! tekrar çıkarsa listeden eşine uçan tekme dönen kafa Allah ne verdiyse dal:20:

bir erkek abartıyorsun derse ondan korkarım artık ben.yaşadığım için biliyorum :19:eşini kadınla muhatap olmaması konusunda uyar bunun abartması falan yokben rahatsız oluyorsam sen dikkat etmek zorundasın de :19:kadına da sert çık canım aramamasını bu numarayı artık senin kullandığını söyle.ortalıkta sürtük çok :23:en baştan tedbirini al ki ilerde daha kötü durumlar yaşanmasın.artık ben erkeklere ve bazı hemcinslerime hiç güvenmiyorum:20:

eşime göre birşey yok ben büyütüyormuşum ..ver ben konuşcam kızıcam diyorum rezil olurum okulda diyor... yanlış anlıyormuşum ben

Pardon da neden rezil olacakmış eşiniz ?
Asıl rezil olan tacizci veli olur.
İyi çocuğunun sınıf öğretmeni diye kafasına estiğinde araması mı gerekiyor,kim nasıl elde edebilir bu hakkı ?
Burada çocuğu olan bir sürü kadın var sorun bakalım kaç tanesinde öğretmenlerin telefonu varmış veyahut canları sıkıldığında sabah akşam demeden rahatsız edebiliyorlarmış.
Açmasın kadın aradığında ,ne yapacak gidip okul müdürüne mi şikayet edecek ?
Okulda neden rezil olacak okula gelip bu adam telefonlarımı açmadı mı diyecek ?
Pozitif olmak ,insanın eşine güvenmesi iyi hoş da bu açıklamalara da nasıl inanılır anlamıyorum.

Velısı oldguna ınanmadım ben :26:

kızlar şu tel dökümenine nerden bakacağımı söyleyinde bakayım bugün müşteri hizmetlerindenmi nerden nasıl bakıcam

kızlar şu tel dökümenine nerden bakacağımı söyleyinde bakayım bugün müşteri hizmetlerindenmi nerden nasıl bakıcam

Turkcell kullanıyorsa online işlemlerde kiminle ne kadar konuşmuş mesajlaşmış ayrıntısı var.
Ancak bunu görebilmen için yine eşinin tlf ihtiyacın olacak yani o giriş şifresini almak için.
Onun haberi olmadan yapman gerekir duştayken uyuyorken falan..
Ama bence bu yollara hiç girme.
Kanıtlasan da birşey değişmeyecek çünkü senin için belli ki pek irdelemiyorsun eşinin söylediklerini.
Yine bir açıklama bulup kandırabilir seni.

Back
X