• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ona aldığım hediyeyi değiştirip onun yerine galiba kardeşine başka bir şey alması😡

ben de bana gelen hediyeleri genelde hediye ederim, minimalist takilmaya calisiyorum, evi esya ile doldurmamaya calisiyorum.

Ama konu es hediyesi olunca tabi biraz hos olmuyor. Bunu yapacaksa bile sizinle konusmali.

Gerci kendi ayakkabisi da eskimisti yazmissiniz, o zaman neden gorumceye alsin ki, belki suan cok gereksiz yere telas ediyorsunuz.
İnşallah öyledir ya,diğer türlüsünü düşünmek istemiyorum😟

Araştırın, öğrenirsiniz.
Hahahahaa :D
Lutfen aydinlatin bizi.
Google yazinca bir hadis, bir kaynak goremedim?
Yanlis hatirladiginizi kabul edip erdemlik yaomakta guzeldir bi deneyin :)
Ayrica kaldi ki sunnet olsa bile onlar kari koca kadin burada hayir kurumu degil ki robin hoot gibi ondan alip ona versin. Sizin savundugunuz sey cok baska

Kardeşinin ayakkabı almak istediğini duymuştum ve beraber gitmişlerdi.Hem de dün nikaha gittiğimizde de eski ayakkabısını giydi.Benimse daha bugün aklıma geldi bakmak.Evde de olmadiğini görünce öyle düsündüm açıkçasi ama bugün soracağım.Emin olmadan bir şey yapmam tabi ama aklıma kötü kötü seyler geliyor😡
Ne gibi seyler?

Kardeşinin karısına ayakkabı almak sizi enayi yerine koymak bence. Ben aralarında ilişki olduğunu bile düşünürüm. Kardeşine almışsa da bir daha hediye göremez.
Yok kardeşinin eşi değil,kız kardeşi.Eğer öyle yapmışsa ben de bundan sonra hediye almayi düşünmüyorum😡

O akşam başka seyler araya girdiği için unutmuşum malesef,yeni geldi aklıma.O mağazada yoksa bile başka mağazada olurdu mutlaka.Bir de eşimin beğendiği bir ayakkabıydı ve kendi ayakkabısı da artık eskimişti.Bu yüzden de sinir oldum biraz.

Başka mağazada olması farketmez ki aldığınız mağaza muhtemelen sadece değişim yapıyordur parasını iade alamadıktna sonra nasıl başka mağazadan ayakkabı alsın bende bir kere eşim yanımda yokken alma gafletinde bulundum olmadı gitti numarası yoktu başka ayakkabıda beğenemedi ama mecbur aldı bir tane

Eşime geçen gün doğum günü diye güzel bir spor ayakkabı almıştım,fakat ayağına bir numara büyük geldiği için değiştirmemiz gerekiyordu.Bu aralar eşim çalışmadığı için ben gider numarası olan bir mağazadan değiştiririm dedi ve kardeşiyle gidip değiştirdi.Fakat ben birkaç gündür ayakkabiyi görmedim ve sormak da aklima gelmemisti.Bu sabah işe gelirken aklima takildi,etrafa baktım ve ayakkabıyı göremedim.Büyük ihtimalle eşim ayakkabıyı değistirip onun yerine görümceme ayakkabı aldı.Şimdi ben bu durumda ne yapmalıyım sizce?

belki iade etti.

Başka mağazada olması farketmez ki aldığınız mağaza muhtemelen sadece değişim yapıyordur parasını iade alamadıktna sonra nasıl başka mağazadan ayakkabı alsın bende bir kere eşim yanımda yokken alma gafletinde bulundum olmadı gitti numarası yoktu başka ayakkabıda beğenemedi ama mecbur aldı bir tane
Yok ayakkabı istediği gibiydi,sadece numarası olmamıştı.Numarasını da orda yoksa başka mağazadan bulurduk demek istedim.

Sevmediğim bir huyum varsa, o da sabırsız oluşum. Bir şeye sinirlenmişsem anında hemen sorarım.
Eskisi gibi değil ki, telefon denen bir şey var.
Hem öyle bir şey olmuşsa bile en azından eve gidene kadar siniriniz de geçer, eşinizle o şekil konuşursunuz.
Bugün akşama kadar kendinizi yeterince doldurursunuz, eve gittiğinizde eşiniz kardeşine aldığını söylerse birde o sinirle hoş şeyler olmayabilir.
Ona göre hareket edin.

Sevmediğim bir huyum varsa, o da sabırsız oluşum. Bir şeye sinirlenmişsem anında hemen sorarım.
Eskisi gibi değil ki, telefon denen bir şey var.
Hem öyle bir şey olmuşsa bile en azından eve gidene kadar siniriniz de geçer, eşinizle o şekil konuşursunuz.
Bugün akşama kadar kendinizi doldurursunuz, eve gittiğinizde eşiniz kardeşine aldığını söylerse birde o sinirle hoş şeyler olmayabilir.
Ona göre hareket edin.

ben de boyleyim, sabir denen seyin s si bulunmuyor.
Aynen coktan arayip sormustum ben de.

Diyelim ki kendine göre bir ayakkabı bulamadi eşiniz parayı da iade etmiyorlar o zaman hediye çeki alabilirdi yada hiç biri olmazsa en kötü ihtimal yerine size ayakkabı alabilirdi ama kardeşine değil .

İşin aslını öğrendim arkadaşlar.Durum düşündüğüm gibi değilmiş😃Numarası olmadığı için mağazada gelecek demişler ve haber vermelerini bekliyormuş.İçim rahatladı çok şükür.Kusura bakmayın, meşgul ettim sizleri de biraz😊
Veee mutlu son 😂
Bu mutlulukla görümcene kendin ayakkabı al 🙊

İşin aslını öğrendim arkadaşlar.Durum düşündüğüm gibi değilmiş😃Numarası olmadığı için mağazada gelecek demişler ve haber vermelerini bekliyormuş.İçim rahatladı çok şükür.Kusura bakmayın, meşgul ettim sizleri de biraz😊
Aaa ben de bir şeyler yazacaktım konu çabuk çözüldü 😂😂😂 Şaka bir yana sevindim adınıza. Öbür türlü olsa çok sinir bozucu olurdu.

Zaten sormak için akşamı bekleyeceğinize inanmamıştım :rolleyes: Sevindim adınıza :)

Kardeşinin ayakkabı almak istediğini duymuştum ve beraber gitmişlerdi.Hem de dün nikaha gittiğimizde de eski ayakkabısını giydi.Benimse daha bugün aklıma geldi bakmak.Evde de olmadiğini görünce öyle düsündüm açıkçasi ama bugün soracağım.Emin olmadan bir şey yapmam tabi ama aklıma kötü kötü seyler geliyor😡
Umarım yapmamıştır.

Back
X