• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ona aldığım hediyeyi değiştirip onun yerine galiba kardeşine başka bir şey alması😡

Ona uygun bir ayakkabı yoksa kardeşine almıştır. Maddi seylere çok anlam yüklememek gerek.
İyi de doğum günü hediyesi bu. Doğum günü hediyesi olmasın sıradan bir gün hediye etmiş olsun fark etmez eşimin bana aldığı hediye ile kimseye birşey almazdım. İnşallah bu tahmin gerçek değildir gerçekse çok kırıcı bir durum. Birdaha hediye falan almazdım heralde.

İşin aslını öğrendim arkadaşlar.Durum düşündüğüm gibi değilmiş😃Numarası olmadığı için mağazada gelecek demişler ve haber vermelerini bekliyormuş.İçim rahatladı çok şükür.Kusura bakmayın, meşgul ettim sizleri de biraz😊
Gerdin kız beni :halay: neyse rahatladım 🤗

İşin aslını öğrendim arkadaşlar.Durum düşündüğüm gibi değilmiş😃Numarası olmadığı için mağazada gelecek demişler ve haber vermelerini bekliyormuş.İçim rahatladı çok şükür.Kusura bakmayın, meşgul ettim sizleri de biraz😊
Iyi hadi hepimizin gözü aydın. Hiç tanımadığımız halde görüncenize ve esinize düşman olmuştuk hepimiz.
Görünmez düşmanlarından kurtuldular 😂😂😂

Peki siz kardeşine eşya aldığını nereden çıkardınız?
O gün kardeşiyle gitmişti.Ayakkabıyı da göremeyince kaç gündür öyle düşündüm.Onun yerine aldığı baska bir sey de yoktu ve daha önce kardesinin ayakkabı almak istediğini duymuştum.Kafamda hepsini bağdastirinca böyle bir sonuç çıkarmıştım ama hata yapmışım malesef🙂

Eşime geçen gün doğum günü diye güzel bir spor ayakkabı almıştım,fakat ayağına bir numara büyük geldiği için değiştirmemiz gerekiyordu.Bu aralar eşim çalışmadığı için ben gider numarası olan bir mağazadan değiştiririm dedi ve kardeşiyle gidip değiştirdi.Fakat ben birkaç gündür ayakkabiyi görmedim ve sormak da aklima gelmemisti.Bu sabah işe gelirken aklima takildi,etrafa baktım ve ayakkabıyı göremedim.Büyük ihtimalle eşim ayakkabıyı değistirip onun yerine görümceme ayakkabı aldı.Şimdi ben bu durumda ne yapmalıyım sizce?
eşiniz yürek mi yedi maşallah bu ne cesaret,

O gün kardeşiyle gitmişti.Ayakkabıyı da göremeyince kaç gündür öyle düşündüm.Onun yerine aldığı baska bir sey de yoktu ve daha önce kardesinin ayakkabı almak istediğini duymuştum.Kafamda hepsini bağdastirinca böyle bir sonuç çıkarmıştım ama hata yapmışım malesef🙂

İyi adam şey dememiş "kızım sen zaten kaffanda kurrmuşsun her şeyi" :dondurma:

Back
X