• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin önceki hayatı

the_orange

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2024
49
2
3
İyi gunler
Eşimin benden önce uzun yıllar konuştuğu sevgilisiyle cinsel birlikteliği de olmuş. Bunu kafaya taktım. Bazen unutuyorum ama aklima gelince kötü oluyorum. Benim eşimden önce birlikteliğim olmadı. Acaba o aklina geliyor mu özlüyor mu diye kuruntu yaptım. Belki de böyle değildir ama kendime engel olamiyorum bazen. Elinde olmadan aklina geliyordur sonucta insaniz. Hicbir şekilde bana kendi anlatmadi. Ben sormuştum sadece. Bu durumu nasil unutabilirim

Allah aşkına salın şu adamları. Anlatması çok saçma, veya siz sorduysanız daha saçma. Adama, şeyinin skoru kaç denir mi? Hadi sordunuz cevaba neden takıldınız?

Adam benimle evlenmiş, iyi bir eş ise geçmişinden banane. Kuzum, sizin başka derdiniz yok mu? Nasıl bu kadar saçma dertlere vakit buluyorsunuz?

İyi gunler
Eşimin benden önce uzun yıllar konuştuğu sevgilisiyle cinsel birlikteliği de olmuş. Bunu kafaya taktım. Bazen unutuyorum ama aklima gelince kötü oluyorum. Benim eşimden önce birlikteliğim olmadı. Acaba o aklina geliyor mu özlüyor mu diye kuruntu yaptım. Belki de böyle değildir ama kendime engel olamiyorum bazen. Elinde olmadan aklina geliyordur sonucta insaniz. Hicbir şekilde bana kendi anlatmadi. Ben sormuştum sadece. Bu durumu nasil unutabilirim
Unutamasa onunla evlenirdi diye düşün geç. Kaç zaman olmuş takılacak mevzu değil

İyi gunler

Siz böyle sevgililik yaşamadan mı evlendiniz? Ya da kısa sürede mi evlendiniz

Erkekler maalesef kadınlar kadar vefalı değil mutluluğu bulunca geçmişi unutmaları daha kolay oluyor. Arada hatırlasalar da bu da çok doğal kafanıza takacak bir durum yok.

Sizin de birlikteliğiniz olsaydı böyle takıntı yapmazdınız bence. Eğer evliliğiniz iyi gidiyorsa hiç takilmaniz gereken bir konu değil. Adam sizin yanınızda.

Bak yine evlenmeden önceki sevgilim için intihar etmeye calistigim geldi aklima🤣
Insanlarin geçmişini rahat birakir misinizzz litfen?
Ah gençlik. Şimdi güldüğümüz şeyler o zaman dünyanın sonu gibi geliyordu 🥹😅

İyi gunler
Adam yalan söylese bir dert söylemese bir dert

Dürüst olmuş bu devirde bi şeyler yaşamayan kaç kişi kaldı bir elin beş parmağı??

Yalan söylese huyunu bilip bu sefer de bir şekilde öğrenip hem yalan söyledi hem biri ile olmuş diye stres yapacaksın

Ben erkeklerin kadınlar kadar takıntılı olduğunu düşünmüyorum. Herhangi bir şey hissetmeden de bir kadınla birlikte olabilir sadece cinsellik için

Unutamazsın bu bir veri beynine işlemiş. Kabullenip yola devam edeceksin

42 yaşında adam tabi ki yaşamalı, aksi halde cok cok acaip bir durum olurdu. 32 de fazlaca bir yaş kusura bakma kanka çılgın bakire olmussun o yuzden herkes bekaret kemeri taksın istiyorsun

Back
X