Kızıma ve oğluma para veriyorum yaş günü için ve noel bayramı için, istediklerini alsınlar. Torunlarıma anneleri babaları ne derse, onu alıyorum, arkadaşlar arasında hiç hediye yapmayız ve beraber yaşadığım erkek arkadaşım için, doğum gününe daha haftalarda önce eğer vitrinde birşey görünce hemen o gelirse aklıma ve bu onun çok hoşuna gider diye düşünürsem, hemen alırım ve saklarım doğum gününe kadar. Şimdiye kadar havalara uçtu sevincinden. O kendisi bana daha orijinal hediyeler yapıyor, hoşuna gittiği için. Geçen sene mesela, evin bodrum katını jimnastik stüdyosuna benzetmiş, ne ararsan vardı ve doğum günümde bir personal trainer geldi, 2 saat bana gösterdi, hangi alet ne için. Ben sade bir yağmurlu günde dışarı çıkıp stüdyoya gitmek istemediğim için ve şimdi ne güzel olurdu, insanın kendi stüdyosu olsa dediğim için. Ama ben onu o zaman, sade öyle hiç bir şey düşünmeden demiştim. Biz birbirimizin hediye fiyatlarına bakmıyoruz. Bazı zaman, küçücük hediyeler daha kıymetli oluyor ve insanı sevindiriyor.