Eşimin patronu bizimi dinliyor

Valla bilmiyorum kızlar 6. Hisse helal olsun adama asgari ücrete zam gelecek ya zam yapmamak icin mi yapıyor acaba

Esin isinden memnun olmadigni mimikleriyle, hareketleriyle de belli ediyor olabilor. Misal gorevi disinda bi sorumluluk verdiğinde surati dusuyordur otomatikman adamda cakmistir durumu

ülkecek hepimiz kendimizi bir önemli sanıyoruz ki hapimizin face i telefonu sosyal medya hesapları hatta evi bile gözleniyor sanıyoruz.Paranoyak olmuşuz ha ha

Böylesine büyük işlerle ugrasan adamların dostu da düşmanı da vardır. eşini çocuğunu eşinize emanet ediyor. o yüzden çalışanlarının çoğuna böcek yerlestirmis olabilir. ceketinde arabada yada evinizde olabilir. bana pek tesadüf gibi gelmedi niyeyse.

Kendi dinlemese birine dinlettiriyordur. Hem esinizin telefonunu alıp program atması kaç dakika alacak. Var bir şey bu durumda

Elin korelisi gelmis de basimiza patron olmus,
Bide bagirip cagiriyor way anam.
Ozel islerini esine yaptirdigi icin, cocuklari, hanimi getir gotur..
Evinize dinleme cihazi yerlestirmis olabilir.
Turkuz biz sonucta, dunyada pek sevilmiyoruz, her gittigimiz ulkede
Kariya kiza atlayan adamlarimiz oldugu icin.
Patronda bilmek istiyordur, ailesini kime emanet ettigini.

Arabada ve telefonda var birseyler..Sonucta cocuklarini esini emanet ediyor baska bi ulkede.Bence bunlar tesaduf degil.Aracta kamera da var muhtemelen.

Bir insan neden şoförünü dinlemek istesin ki. Gizli saklı bir iş yapmıyor sonuçta eşiniz. Patronu için özel konuşmalarınızın önem arz ettiğini de sanmıyorum eğer öyleyse bu adamın tüm çalışanlarını dinlemesi lazım ki buda hiç mantıklı değil. Sizinki sadece rastlantı olmuş bence bu kadar korkmayın zaten telefon da başka diyorsunuz dediğiniz şey şuanki teknolojiyle imkansız gibi duruyor. Rahat olun bence boşa paniklemişsiniz anlattıklarınız muhtemelen sadece tesadüf..

Iyi de dinliyo olsa esiniz isten cikmak istedigini soylediginde adam elinde tutmak istiyosa ertesi gun esinizi daha cok bezdirecek bi tepkiyle gelmezdi. Dinlediginden degil esinizin yuksek sesle konusmasini yanlis anlayip hayirdir isinden mi memnun degilsin gibi bi goz dagi algiladim ben daha cok. Adam gicikmis bu arada. El kadar cocuklarin kapisinin acilmasini istemesi bana sinif ayrimciligi gibi geldi.

Telefondan değil belki ama ufak bi dinleme cihazını cekete bi yere yerleştirmişse dinliyor olabilir.. bu işten anlayan birilerinden (güvenlik, bilgi işlem şirketi vs gibi) fikir alın bence.. gerekirse evde odanızda arama yaptırın..

Evinize koymusta olabilir.Bide farkli bir ortamda konusun bakalim eger o zamanda fark ederse sorun telefondadir

Ben de patronun arkasından ne zaman konuşsam sanki anlıyormuş gibi konuşuyor :)) Bazen üzerimde dinleme cihazı olduğundan şüpheleniyorum

bazı arkadaşlar çok basit ve düz düşünmüşler , niye dinlesinki eşinizi falan..
peki niye dinlemesin?
bu adamlar bizim gibi "ya bişey olmaz yeaa" kafasında değiller ki? kaldı ki adam yabancı bir ülkede yabancı bir adama eşini, çocuklarını emanet ediyor.Banka işlerini vs.hallettiriyor.Asıl saldım çayıra mevlam kayıra olması düşünülemez.
bence evinize, arabaya, eşinizin ceketine vs. bir yerlere böcek tarzında birşeyler yerleştirmiş kuvvetle olması muhtemel.
pek çok türk şirketinin araçlarında bile dinleme, gps gibi araçların oldugu ve takip edildiği biliniyor.Bu adam neden yapmasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…