- 14 Ağustos 2018
- 21.030
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.578
- 598
- Konu Sahibi eflatun899
-
bizim bi akrabada da var bu huy, yalnız yaşıyo Allahtan.su israfı olmasın diye gün sonunda toplu sifon çekiyo bazen ertesi akşam çekiyomuşEşim de yok ama kv ler bide geldiğinde ben de şok olmuştum hiç biri sifon çekmiyor israf diye. Tuvalete girince asitden gözlerim yaşarıyordu onlar varken
Herkese merhaba.Eşimle severek evlendik temmuz ayında 2 yıl olacak ne yazık ki evliliğimizin başından beri en çok kullandığım üç kelime "tuvalet","sifon" ve "ellerini yıkadın mı ?" hatta artık bende takıntı haline geldi her tuvalete girdiğinde istemsiz olarak kulağım onda sifonu cekti mi diye dinliyorum duymazsam "sifooon" diye bağırıyorum arkasından.Bu hale geldiğimize inanamıyorum.Eşimi seviyorum ancak bu konuyu ne yaptıysam aşamadık.Güzellikle konuşmayı da denedim tamam dikkat ederim diyor ama 3 kere çektiyse 4.de çekmiyor.Sürekli kontrol etmekten yoruldum artık.Ellerini yıkıyor ama ne kadar güzel yıkıyor ondan da şüpheliyim.Neredeyse 40 yaşına gelmiş bir adamdan bahsediyorum.Kayınvalidemler bize yatılı misafirliğe geldiğinde ayrı bir şok yaşadım koskoca kadın neredeyse o da 60 yaşına yakın tuvalete girdi ve sifonu çekmedi.Ben utandım o şekilde görmeye koskoca kadın utanmıyor kendi evlerinde de öyleler bunlar nasıl insan anlamıyorum.Eşimin bu pis huyunun nereden geldiği belli Hadi annesi neyse her zaman evimize gelmiyor ama eşimle sürekli birlikte yaşıyoruz sonuçta.Deodorant da kullanmıyor çoğu zaman ben veriyorum eline.Henüz çocuğumuz yok ama bu adamdan çocuk yapmak da mantıklı gelmiyor bazen.Bir de sigara içmesinden nefret ediyorum onu da evlendiğimiz gün bırakacağım diye söz verdi ama nafile.Bu anlattıklarımızın dışında ciddi bir sorunumuz yok.Millet uzaya tatile gidiyor biz hala ne konuşuyoruzbenim durumumda olan var mı ? ne olur bir akıl verin.
Bide bunu anlatiyo mubizim bi akrabada da var bu huy, yalnız yaşıyo Allahtan.su israfı olmasın diye gün sonunda toplu sifon çekiyo bazen ertesi akşam çekiyomuş
çamaşır suyuna batırsan da ertesi gün yine aynı olur o yüzden ömür boyu çamaşır suyuna batırmak lazım bunlarıEşin ve ailesini 1 gece çamaşır suyunda bekletip,sirkeli suyla yikayasim geldi..
Iğrenç ve çok ayıp..hayvanlar bile kaka yaptıklarında kapatıyorlar..Ne bilim Allah yardımcın olsun.
evetBide bunu anlatiyo mu
öyle yapıyorum uzun süredir onunkine elimi sürmüyorum ona temizletiyorum ama bir kere sifonu çekmediğine şahit olsam sinirlerim tepeme çıkıyorEvde iki tuvalet varsa, birini siz birini esiniz kullansin ve onunkini temizlemeyin. Rahatsiz olana kadar pis kalsin. Ya ogrenecek ya ogrenecek.
kesinlikle titiz olmasını tercih ederdim bence çok şanslısınızBenim eşimde tam tersi titizlik hastası ellerini o kadar çok yıkar ki her alışverişte rol on deodoran alır ...herşeyin bir ortası olmalı bence pis olacağına böyle olmasını tercih ederim tabi.
Siz söylemeye devam edin mutlaka değişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?