Eşimin. Piskolojisi bozuk

Gercekten o bileziklerin gelecegine inandiniz mi

Ecbur gelicek cunku eltimin abisi hoca kayinpederim kefil verilmedigi an abisi vericek eltiminn

Arkadaşım abiyla baba çok iyi davranıyorlar, ne yapacaklardı? Vay paşam aslanım oyna tabi evine çoluğuna çocuğuna bakma mı diyeceklerdi!
Valla gitmişken bu adamı boşa, bundan ne köy olur ne kasaba!

Vay vay vay baskıya gelemiyormuş? Ya siz şaka mısınız? Baskıya gelemiyor ama ailesini bırakıp gidiyor! Oh ne güzel dünya ya. Valla herkesin sizin gibi karısı olmalı (!)

Aslind abi yandan cok sinirliyim beni birakip gitmesi asiri zoruma gittu ama bi yandanda belki bunaldi cunku her eve geldiginde oflayip pufluyur ben niye hic duzelmiyorum yiyemiyorum icemiyorum artik diye ondan icim aciyor ona suan

Erkeklerin felaketlerle başa çıkma yöntemi:kaçmak

Ne oluyosa biz kadinlara oluyo heleki cocukda oldugu zaman daha cok eli kolu baglaniyor insanin

Ya kendinizi kandırmayın. Ne suç varsa esinizin ailesinin uzerine atmissiniz. Sizin kocanız kendini yetistirememis. Ben abisinin yerinde olsam kredi bile çekmem.

eşiniz borcu borçla hatta kumarla kapatmak gıbı bır yanlış seçim yapmış, zaten bu demek oluyor ki ya kumar bağımlısı ya da psikolojisi gerçekten kötü mantıklı karar alamıyor.
abisinin sizin için çektiği meblağın karşılığı ne ise onu ödeyin gerisine karışmayın..
ve neden bu kadar kafaya takıyor ki?? abisi bu kadar bunaltıyor ise (bize anlatmadığınız şeylerde olabilir ne bileyim borcunu gününde ödememiş, zamanında geciktirmiş olabilir eşiniz ve abisininde eşinize karşı para konusunda güveni yok diye düşünüyorum ki her fırsatta adama kredi çektirmiş kendi borçları için) ve panatez içindeki durumlardan biri yaşanmadı ise geçmişte sizde onu bunaltın , borç onun borcu değil mi??? ödesin paşa paşa..
madem gününde ödeniyor size düşen kısım abisininde sizi şıkıştırmaması lazım.
birde son olarak eşiniz iş bitirici , sorun çözücü bir adam değil sizi v eçocuğunu düşünmeden borç yapmasından, zora geldi mi kaçmasından belli.
siz ilişkinizi yeniden gözden geçirin, çalışmıyorsanız işe girin eşinize güvenmeyin maddi anlamda ve eşinize bir dur deyin borç konusunda..!

Bu ne yani eşiniz bahane aramış bence. Daha çok sahip çıkması gerekirken o değilde abinin eşine de maşallah dedim çoğu çektirmez asla kumar için falan. Sizde girin işe çalışın şu sizi terkeden adamı da boşayın o yalvarsın o ağlasın sen niye ağlıyorsun

Soyle hata yapip milleti borclandirip kandirip kredi cekip pskilojim bozuk diyenlerede hayranim bi soyle akilli olamadim.bu arada abi pislik lafini haketmiyor aksine cok saf.uc kere kredi cekecek kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…