- 18 Eylül 2017
- 113
- 15
- 48
- 28
- Konu Sahibi Prensesruya
-
bu cümleden sonra beynim kanadı eşiniz size ve ailesine dert olmak için gelmiş. eşinizin psikolojisi değil karakteri bozuk. yakında bu evlilik biter.sizin isterseniz dağlar kadar sabriniz olsun.isterseniz eşiniz dibinizde oturup hiç evden çıkmasın.Eşimin kredi borcu var abisinn adina her ay geldimi abisi cok zorluo hadi ver die zaten vericz ama daha gunu gelmeden esimi bunalima sokuyor bu yuzden esim iddaa lar oynadi kazanirsam direk oderim die ama kaybetmek hic aklina gelmemis ve kaybettikce abisine iki defa daha kredi cektirdi
düzgün yazın lütfen!!Isde ben seni cok uzdum kendimi duzene koyup geri gelicem beni afet ben sana iyi bir es olamadim die bunun babasi cok asiri bi aksi bi ara elektirigimiz kesildi ama odemedigimzden degil hatlarda karisiklik olmus diye kestilr sonradan actilar babasi vay efendim nasil senin elektirigin kesilir sen erkekmisin neler soyldi neler abiside ayni babasi gibi hayir esim 3500 maas aliyor ama oladr bunalimdaki parayi nere ye beriyor nereye harcama gidiyor hesaplamiyor direk aliyor herseyi onlar yuzunden duzen kuramadik bi turlu yoksa maddi skntimz yok
Bende ona bunu anlatiyorum ya ben evde ac kalirim yeterki sen uzulme diye ama yok anlamiyor ben sana hep kotu bi es oldum diyip duruyor hep beni aşaladilar hep kufurler etiler ama hic kimse destek olmadi bana bunalimdayim diyip duruyor sehri terk etmis simdi yalvar yakar geri getirtiyorum sizce eve geldimi ne yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?