Esimin plani ne 2..yardımcı olur musunuz?

Kuzenimin esine ne gibi davranışları oluyor diye sormuştunuz ya yazayim.. Esim ailesine ne anlatıyor benle ilgili diye dinledim, kuzenimin karisiyla konusmus, ses pek belli degil ama ben sevdim seni bu zamanda boyle insan bulmak zor ben sevdim seni demiş esim kadina, kadinda bende seni sevdim demis, esim kadina maddi manevi yanındayım sadece bugunler icin degil hep yanindayim kocandan ayrılsan bile arkandayım demis.. Ben bunu acaba akraba ayagina mi konustular diye arkama attim benim derdim gorumcem ve kayinbabam olduğu icin,ama icime bir kurt düştü sordum esime neden boyle dedin, o da sok oldu yuzu sapsarı oldu ben seviyorum o kızı(kuzemimin karisi) esiyle sorunlarini anlatti ondan oyle dedim dedi..
sonra mesaj yakaladim, kuzenimin karisi bir akrabamizla memlekette tanismis, iyi anlastigini söylüyor, ama karin sevmiyor ben seviyorum diyor o da iyi anlasın, karim sevmiyor diye sen sevemezsin diye birsey olamaz diyor, (benim gicik aldığım birisi,adi gül diyelim,) esimde ama bana gül hakkında mesaj cekme hatta hic cekme karim bazen telefonuma bakiyor genelde siliyorum acil bir durum vs oldugunda ara beni suan evdeyim yazmis, sise çevirmece oynamislar, esime karindan baskasina asik oldun mu diye sormuslar o da kıpkırmızı olmus etrafindakiler ayıp ayip deyince begendim ama asik olmadim demis, kuzenimin karısı tek kadin oymus ortamda o sirada... Asik olsa bile der mi bana soylerler diye ama ben duydum, Kuzenimin karisi oyun oynamiyormus yemek yapiyormus o sira, 2.sise geldiğinde bir daha doğruluk demeyeyim bari deyip kuzenimin karisina bakmış gülmüş, bunlari nerden biliyorsun demeyin acik acik yazamam, buraya bile yazarken çok özet geçiyorum, kocasi emanet ettiğinde manisa da gezmedik yer bırakmadilar, çocuklarla kari koca gibi gezdiler, parklar lunaparklar.. Ee çocuklar sıkılıyor bahane bu.. Kıskandim kuzenim de kiskanir dedim ne alakasi var ya benim evim ayrı ben o evde mi yatıyorum dedi, cok mutluydu arkadaşlar,kuzenimin karisi burun estetiği oldu, yememis içmemis kendi memleketinden kadinin olduğu şehire 5 saat araba sürüp gitmis, benim haberim vardı gideceginden tamam ama isim var o şehirde mal alacam diyordu mal alma falan yok resmen kadin için gitmis. Simdi yorum yapar mısınız ne demek bunlar?
Sen ne olduğunu anlamışsın zaten,ilk konunuda okumuştum.. ayan beyan ilişki var ortada.. delil topla.. lazım olacak.

Aralarında birşey olduğu kesin

Hâlâ kocamın planı ne mi soruyorsunuz? Eşiniz bu kadına abayi yakmış. Çocuklarınızın menfaatini düşünün, delil de var elinizde yazdiklarınızdan anladığım kadarıyla. Açın boşanma davasını, alın malların mülklerin yarısını, tazminatı, nafakayı, yiyin evlatlarınizla çıtır çıtır. Daha neyin peşindesiniz planı mi kalmış.

Kuzenimin esine ne gibi davranışları oluyor diye sormuştunuz ya yazayim.. Esim ailesine ne anlatıyor benle ilgili diye dinledim, kuzenimin karisiyla konusmus, ses pek belli degil ama ben sevdim seni bu zamanda boyle insan bulmak zor ben sevdim seni demiş esim kadina, kadinda bende seni sevdim demis, esim kadina maddi manevi yanındayım sadece bugunler icin degil hep yanindayim kocandan ayrılsan bile arkandayım demis.. Ben bunu acaba akraba ayagina mi konustular diye arkama attim benim derdim gorumcem ve kayinbabam olduğu icin,ama icime bir kurt düştü sordum esime neden boyle dedin, o da sok oldu yuzu sapsarı oldu ben seviyorum o kızı(kuzemimin karisi) esiyle sorunlarini anlatti ondan oyle dedim dedi..
sonra mesaj yakaladim, kuzenimin karisi bir akrabamizla memlekette tanismis, iyi anlastigini söylüyor, ama karin sevmiyor ben seviyorum diyor o da iyi anlasın, karim sevmiyor diye sen sevemezsin diye birsey olamaz diyor, (benim gicik aldığım birisi,adi gül diyelim,) esimde ama bana gül hakkında mesaj cekme hatta hic cekme karim bazen telefonuma bakiyor genelde siliyorum acil bir durum vs oldugunda ara beni suan evdeyim yazmis, sise çevirmece oynamislar, esime karindan baskasina asik oldun mu diye sormuslar o da kıpkırmızı olmus etrafindakiler ayıp ayip deyince begendim ama asik olmadim demis, kuzenimin karısı tek kadin oymus ortamda o sirada... Asik olsa bile der mi bana soylerler diye ama ben duydum, Kuzenimin karisi oyun oynamiyormus yemek yapiyormus o sira, 2.sise geldiğinde bir daha doğruluk demeyeyim bari deyip kuzenimin karisina bakmış gülmüş, bunlari nerden biliyorsun demeyin acik acik yazamam, buraya bile yazarken çok özet geçiyorum, kocasi emanet ettiğinde manisa da gezmedik yer bırakmadilar, çocuklarla kari koca gibi gezdiler, parklar lunaparklar.. Ee çocuklar sıkılıyor bahane bu.. Kıskandim kuzenim de kiskanir dedim ne alakasi var ya benim evim ayrı ben o evde mi yatıyorum dedi, cok mutluydu arkadaşlar,kuzenimin karisi burun estetiği oldu, yememis içmemis kendi memleketinden kadinin olduğu şehire 5 saat araba sürüp gitmis, benim haberim vardı gideceginden tamam ama isim var o şehirde mal alacam diyordu mal alma falan yok resmen kadin için gitmis. Simdi yorum yapar mısınız ne demek bunlar?
Kafanız karışık mı cidden?

Kendi öz kuzenim halamın oğlu bana aşık olduğunu söylemişti ve ben ona abi derdim
Kuzenimin karisina guvenmeyi bırak kuzenime bile güvenmem
Kocamla ilişkisi var ikisinin

Kardeşim çok üzgünüm ama aldatılıyorsun sana yazmak için üye oldum öyle adam tam kesmelik esine değil kuzenine söyle akıllı ol o adamin gitmesine izin vermemeliydin ilk başta kimseyle aile akraba arkadaş dahi olsa esli bir şekilde görüşülerek olsa bile bu kadar gorusulmemeli ne geregi var gitme memelekete falan seni seven adam yanında kalir zaten gitmez hemen boşa bekleme delil falan yada kanıtlarla boşa aldatan adam hep aldatir onlar yapacaklarını yapmis hayat tecrübesi bu malesef kadinida ara kocanida kov ayrilmayacaksan al cocuklarini yanina he bosanmayacagim diyorsan da 3 4 gun kov bosanacagini söyle sende rahat umursamaz davran bak ne oluyor bende hayatimi yaşayacağım de aynilarini yapacağım de ama yapma o öyle sansin sadece kuzenine de anlat irtibat kesilir o zaman ama yine yapar kıskançlık böyle olmaz sen biliyorsun zaten ama bu adamla omrunu çürütmeye degmez birak hayatina bak aileside kendide 5 para etmez biraz daha ilerlerse o senin yanina bile gelmez cepte tutuyor seni o da olsun buda olsun aldatmalar sadece yakalanana kadar heyecanli olur eger sen ayrilacagina inandirirsan onu birakir zaten ama suna da hazir ol seni bir dayanamadiginda ya kabul etmeni bekler yada bir gun seni birakip onunla olabilir bu şekilde davranirsan o yüzden evi terket edebiliyorsan yada asla gorusme ama bana sorarsan kesinlikle bosamalisin bir an bile gecirme senin yanindan ona ondan sana tam şerefsiz böyleleri yazik gunah yillarina...sevgine canın yanacak ama geçecek birak gitsin...

Sizin eski konularınızı da okudum eşinizin 2019 da sizin kendi erkek kardeşinizin karısına baktığını yazmışsınız. Sonra başka bir kıza şimdi de bu gelin. Ya eşiniz anormal ya siz. Akrabalardan yakistirmadiginiz insan kalmamış hala evlisiniz?

Back
X