Esimin plani ne 2..yardımcı olur musunuz?

Aşığını yanında tutmak için eşine sus payı vermiş. İş hikaye kadını sık görmek için bahane yaratmış. Bunu göremiyor musunuz?
Olsun, yine de boşamayacak. Bakma, kardeşi de karısını boşamayacak. Böyle koyniş koyniş yaşayıp giderler artıkın.

Hah ikinci sezon çıkmış...
Hanımefendi, size ilk konunuzda da söyledik. Siz adamı neden tek başına gönderdiniz?
Mevsimlik iş mi bu da, 15 gün evde, 15 gün memlekette şeklinde sürsün.
Kuzeniniz de, hani şu gençliğe sürekli kendi yandaş partisini savunan ihtiyar amcalara benziyor. İhanetini de görse 'benim karım yapmaz, bunlar dış minnakların oyunu" falan diyecek kafada.
Hem adamı çoluk çocuk yollamışsınız, hem de ailesine küsüm ben gitmem diyorsunuz.
Mantıklı bir taraf yok ki ele alınsın.
Eşinizin itiraf etmesini mi bekliyorsunuz?
Söyleyeyim, etmeyecek. Size kötü niyetli hatta paranoyak diyecek.
Değer mi sevgili hemcinsim?

Konuyu açma amacınız ne, kocanızla konudaki kadının seviştiğini bir de bizden mi duymak istiyorsunuz?
Tuhafsınız yapacagınız sey belli siz de biliyorsunuz

Ya ses dinleme cihazı ya kamera var ya da naklen yayın yapan bir akraba 😵‍💫
Eski konularini hatirliyorum, 1-2 sene oncesi olmasi lazim ama balik hafizamla bulamam simdi.
Ses cihazi vardi yada telefona program mi yukluydu oyle bi şeydi.
O olduguna da eminim; adamin gelini görünce al al olan kosele suratından hatirliyorum.
Adam geline seni ve cocuklari seviyorum tarzi birşeylerde söylüyordu, irz dusmani.

O zaman konu sahibine, adamin niyeti bozuk demiştim ama hala "kocamin niyeti ne" diye soruyor, neyi duymak istiyor, kabullenemiyor mu, vazgecemiyor mu anlayamadim.
Bu kadar zamandir bunu yaşayip susmasi, aksiyona gecmemesi normal degil, psikolojisinin saglikli olmadigini dusunuyorum
Herşeyden önce kendi adina, psikolojik yardim alip, aklini basina devsirip, yaşadigi şu sacmaliga son vermesi lazim.

Eski konularini hatirliyorum, 1-2 sene oncesi olmasi lazim ama balik hafizamla bulamam simdi.
Ses cihazi vardi yada telefona program mi yukluydu oyle bi şeydi.
O olduguna da eminim; adamin gelini görünce al al olan kosele suratından hatirliyorum.
Adam geline seni ve cocuklari seviyorum tarzi birşeylerde söylüyordu, irz dusmani.

O zaman konu sahibine, adamin niyeti bozuk demiştim ama hala "kocamin niyeti ne" diye soruyor, neyi duymak istiyor, kabullenemiyor mu, vazgecemiyor mu anlayamadim.
Bu kadar zamandir bunu yaşayip susmasi, aksiyona gecmemesi normal degil, psikolojisinin saglikli olmadigini dusunuyorum, bu kadar seyi bilip susmasi normal degil.
Herşeyden önce kendi adina, psikolojik yardim alip, aklini basina devsirip, yaşadigi şu sacmaliga son vermesi lazim.
Ya işte delil bulup kardeşine boşatacak karıyı. Kendi kocası ile evli kalacak ama, kadını rezil edip intikam almış olacak. Ama kaçırdığı bir şey var, tüm sülalesi adamın ağzının içine bakıyor, o sanıyordu ki bi ben bakıyom. O kardeşi de karısını enişte ile yatakta bassa erkek forumu bulup karımın planı ne diye konu açacak vaziyette🤣 Devir ehonomi devri çünkü.

Ya işte delil bulup kardeşine boşatacak karıyı. Kendi kocası ile evli kalacak ama, kadını rezil edip intikam almış olacak. Ama kaçırdığı bir şey var, tüm sülalesi adamın ağzının içine bakıyor, o sanıyordu ki bi ben bakıyom. O kardeşi de karısını enişte ile yatakta bassa erkek forumu bulup karımın planı ne diye konu açacak vaziyette🤣 Devir ehonomi devri çünkü.
Kardesi boşansa kocasina gundogar.
Adami mal varligiyla uzaya göndersek, herkes rahatlayacak.

Kardeş karısı nerden çıktı şimdi?
Kuzen eşi değilmiymiş yani
Yaa yok. Eskiden kardeşimin karısı şöyle ahlaksız böyle terbiyesiz, ben muhafazakar görümceyim, kocam sütten çıkmış ak kaşık diye açtığı bir sürü konu var (havuzlu ev misafirligi konusundan hatırlıyorum ben) o konularda görümce olduğu ve kocasına toz kondurmayip kardeşinin namusuna dil uzatmakla suçlandığı için artik kardeş karısı diyemiyor, yumuşatmak için kuzen karısı diye konu açıyor işte....ama yıllardır var bu muhabbet...İki kardeş para için eşlerinin ilişkisine göz yumuyorlar. Konu sahibi de boşanmayı asla düşünmüyor...

o kim ayol
Ben çok fazla üye tutamam aklımda
Durum zaten iğrenç te
Ama kardeş eşiyse aç karnıma kusasım geldi
Gelinin ağzından açtığı konuda görümce yani kendi pasta fırlatıyordu heralde öyle bişeydi en manyak olayı o kalmış aklımda 🤣

Yaa yok. Eskiden kardeşimin karısı şöyle böyle, ben görümceyim, kocam sütten çıkmış ak kaşık diye açtığı bir sürü konu var (havuzlu ev misafirligi konusundan hatırlıyorum ben) o konularda görümce olduğu ve kocasına toz kondurmayip kardeşinin namusuna dil uzatmakla suçlandığı için artik kardeş karısı diyemiyor, yumuşatmak için kuzen karısı diye konu açıyor işte....ama yıllardır var bu muhabbet...İki kardeş para için eşlerinin ilişkisine göz yumuyorlar. Konu sahibi de boşanmayı asla düşünmüyor...
Ne havuzlu bahcesi ya nerden cikardiniz illa her konu benziyor diye o uyemi oluyoruz o uye olsam ordan yazarım

Back
X