- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Gercekten bunlar ise yariyor mu yapayimLahana, marul, nane bunlar libidoyu azaltır. Bol bol yedirin ne diyeyim
Esimin 7 iscisi var bide berber buna cok duskun mesela kisa giyiyorum ewde ona bile izin vermyr asiri sekilde huylaniyorum diyor doktora dedik yeni evlisiniz dedi ama evleneli 3 yila yakin olduyönleneceği başka uğraşlar bulmasına yardım etseniz...sürekli bunumu düşünüyor?
sizin mutlu olmadığınız durumdan o nasıl oluyor..
birlikte başka paylaşımlarınız olsa..
Haftada bir olsa açmadı konuyu herhaldeher gece mi istiyor yoksa ne bileyim haftada 1 falan mı ?
Haftada bir olsa degil haftada 3 kere olsun raziyim gunde 2,3 sefer diyor cildiriyorum bide cocuk istyrher gece mi istiyor yoksa ne bileyim haftada 1 falan mı ?
Veriyorum teli kendi ihtiyacin kendin gor diyorum
Bunlari soylerken cok utaniyorum ama fikor almm lazim......((
Esimden bu konuda sinirleniyorum inanin ... esim
e ayni yerde bile yatamiyorum cunku hemen etkineliyo sarilmada bile cocuk istyrz nefsine duskun ciktiginda amannnnn bu ayda olmayi versin diyor kizlar yatiyorum resmen uyndryr beni kavga edyrz offff yaaa bunun hormonlarini dusurecek bosi yokmu????
Elalem kurler hazirlar esine yakinlassin ben uzaklastrmak icin ariyorum ....
hatta esime gece senin pipini kesecem diyorum ......
Veriyorum teli kendi ihtiyacin kendin gor diyorum offf biktirdi beni ne desin sizce sen varken tele bakmm filan ....
kovsam olmuyor kovmasam olmuyor sirtim agirdi yaa kizlar inanin cok utaniyorum bu konuyu acarken fake oldugunu soyleyenler olur belki ama gercek ...... biktirdi beni
Dogru soyluuyorsun gidip izle diyorum ewet cunku biktirdi beni gunde 2,3 sefer isteyen biri icn dyrm ....izle diyorum izlemiyor sanirim biz tersismillet eşini bu illetten kurtarmaya çalışıyor ilk defa eşini eliyle oraya iteleyeni duydum
Allah sabır versin ama bağlama duası felan mı okusanız, kapanır her bi yerleri
Sevismek guzeldir de, gunde 2-3 kere diyor kiz, can mi dayanirSevişmek candır..
ABOVVV.Yemeğine şap at,keain çö<üm.Millette ne libido var ya.Haftada bir olsa degil haftada 3 kere olsun raziyim gunde 2,3 sefer diyor cildiriyorum bide cocuk istyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?