esimin s....duskunlugu

Ya bi de albumunuz herkese açık ve baya tuhaf bir resminiz var. Ya bi tanıdık olursa? Ne yapmaya çalışıyorsunuz?

Bacaklarim gorunuyor fialn orasi albumum yaa esim izlemiyor ben izlemesini istyrm cunku grckten biktirdi burda konu izlemesi izlememesi degil bor kur filan bilen yokmu diye

enişte ştrazeeeeeee
daya şapı yemeklerine daya şapı yemeklerine

bi de eşiniz sadece size karşı mı böyle. eğer sadece size karşıysa iyi bişi bile diyebiliriz ama malum size etek giydirmiyomuş evde, dışarda cıbıl cıbıl kızları görünce napıyo?

elalemin facebook hesaplarını mı kopyaladın sen bana mı öyle geliyor..hani artık suç duyurusunda bulunabiliyoruz torbaya göre farkındasın değil mi..

bi de eşiniz sadece size karşı mı böyle. eğer sadece size karşıysa iyi bişi bile diyebiliriz ama malum size etek giydirmiyomuş evde, dışarda cıbıl cıbıl kızları görünce napıyo?
Esim giydirr ozel gunlerde sadece bana karsi baktigini bile grmm yani bilemiyorum bakihordur ben gormuyorumdur bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…