- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Demek istedigim album bu yani tek bacaklarini gstrn ben degilim albumde ben bu konuyu acmakla hata ettim neyse yorumlariniz ixin tesekkurlerNe? Su mesajdan hicbir sey anlamadim valla
elalemin facebook hesaplarını mı kopyaladın sen bana mı öyle geliyor..hani artık suç duyurusunda bulunabiliyoruz torbaya göre farkındasın değil mi..
elalemin facebook hesaplarını mı kopyaladın sen bana mı öyle geliyor..hani artık suç duyurusunda bulunabiliyoruz torbaya göre farkındasın değil mi..
profil albümündeki o kadar fotodan bahsediyorum hani bi kaç günde yüklenen bir sürü insanın günlük anlarını..bu kadar albüme sahip olman imkansız..Nasil yani anlamdim ben
Sadece tahmin yürütülmüş...Nasıl?
evet soruyorum bende zaten kopyaladın demedim farkındaysanız..arkadaş yeni üyelerden ağzına kadar dolu bir albüm konunun enteresanlığı ile beni sormaya ittiSadece tahmin yürütülmüş...
albümde kaç foto var ki ben 3 gördümprofil albümündeki o kadar fotodan bahsediyorum hani bi kaç günde yüklenen bir sürü insanın günlük anlarını..bu kadar albüme sahip olman imkansız..
Ben üstteki soran arkadaşlara cevap verdim canım,görüşüm seninle aynı.evet soruyorum bende zaten kopyaladın demedim farkındaysanız..arkadaş yeni üyelerden ağzına kadar dolu bir albüm konunun enteresanlığı ile beni sormaya itti
Hala anlamadim neyse bn albumim eksik kalmasin die yegenimi yukledim sonra kndimi albume resim koymak nesi tuhafprofil albümündeki o kadar fotodan bahsediyorum hani bi kaç günde yüklenen bir sürü insanın günlük anlarını..bu kadar albüme sahip olman imkansız..
ben de anlamadım o yorumu?Nasil yani anlamdim ben
Yani ben ne anlmdm valla aciklasaniz biBen üstteki soran arkadaşlara cevap verdim canım,görüşüm seninle aynı.
yani o bacaklar yeğeninin öyle mi bu durumda erkek üyelere gün yaratmıyor musun...albümde sadece normal fotolar yok sayın üye fazla teşhire açık fotolar mevcut.dediğim gibi eğer albüm sana mı ait onlarca foto var o albümde 3 fotonun altında .Hala anlamadim neyse bn albumim eksik kalmasin die yegenimi yukledim sonra kndimi albume resim koymak nesi tuhaf
Sizin gördüğünüz "elalemin facebook hesaplarını mı kopyaladın sen bana mı öyle geliyor..hani artık suç duyurusunda bulunabiliyoruz torbaya göre farkındasın değil mi..
Ya bir sürü sarı kumral kişiler var ondan bahsediyoruz.Hala anlamadim neyse bn albumim eksik kalmasin die yegenimi yukledim sonra kndimi albume resim koymak nesi tuhaf
ben neden sordum sandınızE bunlar hep farklı kişiler...
Benim farkli kisiler desiginz ne anlasam anlatrmosinzE bunlar hep farklı kişiler...
ANAA.AYIP OLDU.Sizin gördüğünüz "
Albümler - Yeni Fotoğraflar
Kadınlar Kulübü sitesinde oluşturulan yeni Fotoğraflar." başlığı altındaki albümler. Yani son güncellenen albümler. Sitenin yeni halinin cilveleri bir nevi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?