esimin s....duskunlugu

kendi fotosuna tıkladıktan sonra albümlere tıklayın gözüküyor..

profil albümündeki o kadar fotodan bahsediyorum hani bi kaç günde yüklenen bir sürü insanın günlük anlarını..bu kadar albüme sahip olman imkansız..
Hala anlamadim neyse bn albumim eksik kalmasin die yegenimi yukledim sonra kndimi albume resim koymak nesi tuhaf

Hala anlamadim neyse bn albumim eksik kalmasin die yegenimi yukledim sonra kndimi albume resim koymak nesi tuhaf
yani o bacaklar yeğeninin öyle mi bu durumda erkek üyelere gün yaratmıyor musun...albümde sadece normal fotolar yok sayın üye fazla teşhire açık fotolar mevcut.dediğim gibi eğer albüm sana mı ait onlarca foto var o albümde 3 fotonun altında .

elalemin facebook hesaplarını mı kopyaladın sen bana mı öyle geliyor..hani artık suç duyurusunda bulunabiliyoruz torbaya göre farkındasın değil mi..
Sizin gördüğünüz "
Albümler - Yeni Fotoğraflar
Kadınlar Kulübü sitesinde oluşturulan yeni Fotoğraflar." başlığı altındaki albümler. Yani son güncellenen albümler. Sitenin yeni halinin cilveleri bir nevi. Konu sahibine ait değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…