- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
Ben asla izin vermem. Hele de sizin ablanıza takılacak bilesiğe laf ettiyse.Bir ay sonra kaynimin cocuklarinin sunnet dugunu var, ve esil 2 bin euro takmayi planliyo. Once bin dedi ona tamam dedim sonra gelmis diyo ablam bin takicakmis o bin takisiyo bizim fazla takmamiz lazim diyo.
Sirf cevreye hava olsun diye. Oyle bi aileleri var cunki hep hava atma gorgusuzluk.
Cok buyuk haksizliga ugramis gibi hissediyorum kendimi ya bizim biriktirelim diye calisip kenara atalim onun ailesinden kim olursa olsun dugunu olan birisine bi suru para takiyoruz nedir bu ya.
Yazinda ablamin dugunu olmustu ona bilezik almak istedim almadi surat asti bende aman uzatmayim diye ustelemedim. Gittik kiydirik bi bileklik aldim simdi cok pismanim niye yaptim diye. Onun ailesine gelince savuruyoruz oyle.
Dun baya kavga ettik bu yuzden. Sizcede fazla degilmi benmi abartiyorum?
Boyle bi akrabam olsaydi keskeYok canım arabada neymiş ev falan villa yatlar katlar
Ay benimm cocuklar doğunca kimse bişey takmadı ey gidiiiii et parcası kopacak diye millete ne paralar takılıyorrrr sans yokk anam bendeBoyle bi akrabam olsaydi keske
HahahhahahahaEuro kaç para haberi kocanın haberi var mıYurtdışında mı yaşıyorsunuz? Sünnet düğününde 2bin euro para takmak bence de görgüsüzlüğün dibi. Para takmak bence zaten görgüsüzlük, döviz takmak bi üst mertebe görgüsüzlük, yüksek meblağ döviz takmak ise görgüsüzlüğün dibi. Aşiret falan mısınız ya be oluyor? Hani haberlere çıkıyor ya “aşiret gelini altınların ağırlığından boyun fıtığı oldu” falan o aile bunlar mı?
Yurtdışında yaşıyor heralde ama orada 2 bin euro 2 bin lira gibi ediyor,konu sahibinin yerinde olsam 300 euro takardım çünkü eşi konu sahibinin ablası evlenirken bilezik almasına karşı çıkmış konu sahibide 300 euro ya bileklik almış.Euro kaç para kocanın haberi var mıYurtdışında mı yaşıyorsunuz? Sünnet düğününde 2bin euro para takmak harbi görgüsüzlük. Para takmak bence zaten görgüsüzlük, döviz takmak bi üst mertebe görgüsüzlük, yüksek meblağ döviz takmak ise görgüsüzlüğün dibi. Aşiret falan mısınız ya ne oluyor? Hani haberlere çıkıyor ya “aşiret gelini altınların ağırlığından boyun fıtığı oldu” falan o aile bunlar mı?
Yurtdışında yaşıyor diye tahmin ettim. Türkiye’de hala para takılıyor mu ya :)Yurtdışında yaşıyor heralde ama orada 2 bin euro 2 binlira gibi ediyor,konu sahibinin yerinde olsam 300 euro takardım çünkü eşi konu sahibinin ablası evlenirken bilezik almasına karşı çıkmış konu sahibide 300 euro ya bileklik almış.
:)))Mesajları okuya okuya geldim
Her mesajda kur biraz daha artmış.
Altın ateş pahası olunca mecbur takılıyorYurtdışında yaşıyor diye tahmin ettim. Türkiye’de hala para takılıyor mu ya :)
Yurtdışında yaşıyorlar diye düşündüm ben. Parayı euro cinsinden kazanıyorlarsa bizim için olduğu kadar yüksek bir meblağ değil 2 bin euro. Ama ablama bir bileziği çok gören adamın yeğenine bu kadar para takmazdım.Euro kaç para kocanın haberi var mıYurtdışında mı yaşıyorsunuz? Sünnet düğününde 2bin euro para takmak harbi görgüsüzlük. Para takmak bence zaten görgüsüzlük, döviz takmak bi üst mertebe görgüsüzlük, yüksek meblağ döviz takmak ise görgüsüzlüğün dibi. Aşiret falan mısınız ya ne oluyor? Hani haberlere çıkıyor ya “aşiret gelini altınların ağırlığından boyun fıtığı oldu” falan o aile bunlar mı?
ben 301 eura takardim ki anlasinAblama 300 euro takdirdiysa
Bende çalışıp katkıda bulunuyorsam
Iki çocuğa tam 300 euro takardim.
Öyle saça böyle tarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?