Esimin sacma fikri!

Ben asla izin vermem. Hele de sizin ablanıza takılacak bilesiğe laf ettiyse.

Euro kaç para kocanın haberi var mı Yurtdışında mı yaşıyorsunuz? Sünnet düğününde 2bin euro para takmak harbi görgüsüzlük. Para takmak bence zaten görgüsüzlük, döviz takmak bi üst mertebe görgüsüzlük, yüksek meblağ döviz takmak ise görgüsüzlüğün dibi. Aşiret falan mısınız ya ne oluyor? Hani haberlere çıkıyor ya “aşiret gelini altınların ağırlığından boyun fıtığı oldu” falan o aile bunlar mı?

Hahahhahahaha

Yurtdışında yaşıyor heralde ama orada 2 bin euro 2 bin lira gibi ediyor,konu sahibinin yerinde olsam 300 euro takardım çünkü eşi konu sahibinin ablası evlenirken bilezik almasına karşı çıkmış konu sahibide 300 euro ya bileklik almış.

Yurtdışında yaşıyor diye tahmin ettim. Türkiye’de hala para takılıyor mu ya :)

Yurtdışında yaşıyorlar diye düşündüm ben. Parayı euro cinsinden kazanıyorlarsa bizim için olduğu kadar yüksek bir meblağ değil 2 bin euro. Ama ablama bir bileziği çok gören adamın yeğenine bu kadar para takmazdım.

Ablana takmamis küçücük sadece sünnet olmuş çocuğa okadar takı takiyor
Onada taksin ama evlenene daha çok takılır. Sünnet çocuğuna 1 çeyrek tamamdır ne ki şimdi bu hava cıva

2000 euro 9.000 Tl edio az değil mi ?? Ulan insan canından giden bit kadar parça için 9000 bin TL ne demek yaaa ayyy ülkemizde o kadar fakir fukara varken böyle rakamlarn bir sünnet düğününde takılma konusu içler acısı yazık ... acıdım size

2 bin euroya ayri bir dugun de esiniz yapsin
Oha diyecem musadenizle
Dugun icinde dugun olmaz bence bir balayina gonderelim deseydiniz.
Bunu tabii ki sizin ablaniza takacaginiz hediyeye karisip mudahale ettigi icin diyorum. Yoksa taksin iki de dansoz getirsin onlara da para skistirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…