Esimin sacma fikri!

Tuhaf bir aile yapısı oluştu suan kafamda parasi varsa herkes herkesle muhatap kim daha sağlam bir atak yaprda gösteriş boyutu değişir akıl karı değil yani inanın hayretle yazılanlr okuyrm ^_^

Sünnet çocuğuna 2000 euro takmak nedir ya? Çıldırmış olmalı..

Yurt dışında mı yaşıyorsunuz çok fazla ben olsam izin vermezdim

Yurtdisinda yaşiyormussunuz herkes aninda turk lirasina cevirdi parayi
Buradaki kadakadar yuksek bir miktar degil ama geliriniz 2.700 euro iken 2000 sunnet takisi ne demek? Para varda sonradan gormelik yapiyor desek o da degil. Yokken biriktirdigin parayla zengin gorunme cabasi nedir ya sanki kimse bilmiyor mu gelirinizi. Esiniz kendini kaybetmis.

uçmuş...
okadar paraya ne gerek var altı ustu sunnet yanı abartmasın

Ayyy şöyle akraba kardeş bizi bulmaz ki...

En fazla cumhuriyet geldi düğünümde.

Eşin baya sacmalamis hele ki sana mırın kırın edip kendi tarafına saçıyorsa daha sa saçmalık. İki cumhuriyet te anlasın bence

sunnet dugünü mu kaldı artık ya. pipi nin ucu gidiyo diye düğün dernek eee ne oluyo yani. bu neyin gorgusuzlugu. erkek değillerdi de simdimi oldular
burdan yuruyebilirsiniz belki. Böyle saçma şeye para vermem deyip. Ama dünya erkeklerin dünyası. anlarmi kocan bilemedim

2000 Euro yu okuyunca parayi tl ye çevirme hesabı yaparken doğu Demirkol geldi aklıma Lebron james in maaşını hesapliyodu.
( karısıda 3000 alsa hiç fena değil miamı şartlarında )

2000 Euro mu üstelik kaynının düğnü deil sadece sünnet düğünü. Türkiye’nin sayılı zenginlerinden olmalısınız.
Erkek çocuğunuz var mı oda sizin çocuğunuza takar mı? Kesinlikle izn verme. 10 bin tl civarı fln ediyor sanırsam abartmakta level atlamış kocanız. Takın bi çeğrek yeterli milletten sizene kim ne takarsa taksın

İkna edemezsen helal etmiyorum de. Sonuçta seninde rızkın var o parada .

Olmadı Hemen bi erkek çocuk yap zengin olursun

Yurt dışında yasiyorum.2000 euro bi sunnet icin cok cok fazla

Senin ablana o terbiyesizligi yapan adama 2000 euroyu taktırmam.

Ee zaten 7-8 bin euro tutacak dugunun 2000 i ni siz vereceksiniz.ohh ne ala memleket.o para kolay mi kazaniliyo

Hata sizde ablanıza ne yapmak istiyorsanız onu yapacaktınız.
2 bin euro diyorsunuz ya EURO!
Sünnet düğünlerini hiç bilmem ne takılır normal bir düğünden ne farkı vardır ama 8000 tl yapıyor ya bu devirde kimse borç vermez o kadar.

Ayrıca ablasının 1000 euro takacağına emin misiniz?
Sizde söyleyin ablama bir bilezik bile takmazken veremem o kadar birikimimi emeğimi deyin.

sen degil o abartmis bence 2bin euro nedir yaa yuh diyorum bi cumhuriyet yak gitsin o onu takcak biz boyle yapalaim cok sacma gonlunden kopan takilir ablana taktirmamasida cabasi karsi cik 1euro bile cok fazla cumhuriyet altinina bagla isi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…