Esimin sacma fikri!

Onlarda yarın size takar cocugunuz olunca,
Borc bu paralar alıyorsun veriyorsun öyle..

Senin tarafına gelince mırın kırın kendi tarafına gelince yağdır babam yağdır...

Oldu başka?

Biriktirip biriktirip savurmak nedir? Kabul etme kesinlikle...

ben sadece senın ablana takmamasına sinir oldum. 2 bin cok fazla sünnet bu?? 200-300 Eurodan fazlasını takmazdım

Henuz borcumuz yok ama ev aldik yakinda odemiye basliycaz. Ben cogu zaman kendimden kisiyorum ilerde lagzim olur diye kenara atiyorum ama onun ailesinden bir soz konusu olunca giden gidene
Istedigi burda hata yapiyorsunuz! Ben dahil butun kadinlar bu hatayi yapiyor.onca yil Sonra ogrendim yapmamak lazim boyle eslere. Ne lazimsa almali. Bu sekilde davranan eslerden gizli birikim yapmak lazim kotu gunler icin:)

burada da altin bikezik takilir ama siz takmamissiniz
ben ne takmamısım? konu sahibi ben değilim. Burda bilezıkte takılır üstünede para takılır normal yani. Herkes cok vs yazmış. Burda düğünlerde takılarda en az 50.000 euro masraf demek.

Acaba Ablası abisi sizin düğününüzde ne taktı.Bir sünnette böyle takılıyorsa.

Düğününüzde de böyle iyi meblalar takılmıştır diye düşünüyorum.
Ablasi bana bilezik takti en fazla 700 eurodur.
Abisiyse orasi biraz karisik esim bes yil abisiyle kaldi onun is yerinde calisti ve para almadi yanimizda kal biz senin calistigin parayi biriktirelim diye. Sonundada onun calistigi parayla bana bileklik aldilar ve diger takilari. Aslinda esim herseyi kendi almis oldu ama el icinde kimseye bahsedilmedigi icin vay abiye bak nasil bileklik takmis denildi. Dedigim gibi bunlarin geneli gosteris icin.

Geliriniz nedir o onemli eger bu parayi takacak kadar iyiyse soru degil.yoksa 2000 euro baya baya fazla alt tarafi sunnet dugun olsa napicak acaba.heralde araba falan alir
Iste keste gelirimizide yazsaydim insanlar cok kazaniyoruz sandi heralde. 1500 euro o aliyo bende tas catlasin 1200 euro. Iki kisiyiz masrafimiz yok ev alicaz dedik kendimizi zorladik baya kenara koyduk o hazir paradan kullanicak. Yok bir ayligimiz tum gidiyo

Yok canim ne asireti bizde normal maasli insaniz yani. Yur disinda yasiyoruz ama bu demek degilki onun ayligini ve benimkinin yarisi onlara goturup takalim.
Gelenegimizde var sonucta para altin takmak okadarina bisey diyemem ama normal olur yani bizim gibi iki bin takicak enayi az rastlanir.

Evet onun aylik geliri 1500 benimse 1200 fln. Yani on yirmi bin kazaniyo degiliz sadece biriktirdik. Ama sayesinde biriktirip kenara koydugumuz tum para kendi ailesine gidiyo

En cok merak ettigim size dugunde ne taktilar?
Orasi karisik ya o ayri bi hikaye baya uzun. Sozde cok takti gorunduler ama aslinda esim abisinin yaninda bedavaya calisti onlarda onun parasini alip kendi adlarina bize takilari taktilar. Biz biliyoruz esimin kendi parasinin oldugunu ama elaleme kendileri takmis gibi gosteriyolar. Herseyleri hava yapmiycaklari sey yok.

Hem o.. Hemde insan kendi ailesinide dusunuy. Ben yeri geldi kendi kizima pahali diye almadigim seyler oldu. Kendimi enayi gibi hissediyorum resmen kendi kizimdan kisip basklarina al bu senin demek. Ayrica haklisin insanlar nelerle bogusuyo biz burda aaa sunnet var binmi iki binmi taksak tartismasi yapiyoruz.boyle gorgusuz bi aileye dustugum icin bende kendime aciyorum

Onlarda yarın size takar cocugunuz olunca,
Borc bu paralar alıyorsun veriyorsun öyle..
Ya kusura bakma ama ne kadar geri bi dusunce ya.. kendileride aynen boyle dusunuyo. Esimde saniyoki onlarda bizim sunnette takar.

Pardonda bende sunnet yapicam diye kafadan herkese diye evimin rizkini dagitiyimki.

Ayrica sunnet yapicagmiz ne malum? Allah nasip etmesse nereye yapiyosun? Bi kizim var iki olur uc olur dort olur orasini bilemeyizki.

ben sadece senın ablana takmamasına sinir oldum. 2 bin cok fazla sünnet bu?? 200-300 Eurodan fazlasını takmazdım
Ya dusun ben bini bile kabul etmistim yeterki basimdan gitsin diye ama abarttikca abartmak nedir ya onlar birbirine hava aticak diye ben parami savuruyorum

Hayırdır Bana ne kızıyorsun ?
Evlenmeseydin madem geri düşünceli insanların ogluyla,
Benmi takıyorum 2000 euroyu git eşine kız,
Eskilerin adetleri bu ? Olan mantıgı söyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…