• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin saçma sapan çıkışları

elvandogancan

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2018
101
20
13
35
kızlar merhaba

Bugün kardeşlerimizle beraber dışarı çıktık. Eşim hep gergin bir insan ve de çabuk sinirlenen bir tip.
Çoğu şeye yardım eder izin verir ama bu hareketleri yüzünden ondan soğuyorum maalesef Mutlu değilim:(
9 aylk bebeğim var bilmiyorum bebeğim fena ondan mı geriliyoruz acaba diyorum .
Çok sert söylemleri kibar üslüp bilmiyor hiç.
Telefonumu yere düşürdüm 3 gecedir. Uyurken.
Ekran koruyucusu aşınmış kenardan.
Bana kardeşlerimizin yanında şu telefonun haline bak sen bir daha düşür bak ne oluyor. b.k bulursun bir daha dedi :o
Alırım kendim dedim nasıl alacaksın dedi.
Neyse arabyı ben kllandm yollar çok bozuktu. Bana nasıl söylendi yol boyunca görmeniz lazım. Düzgin sür napıyorsun sen of pof bende o öyle yapınca heyecan yaptım.
Şuan ağlayarak yazıyorum çok kırıldım kendisine
Eve gelince özür diledi arabada fazla kızdım sana dedi. Bende telefon muhabbetinde de haksızsındedim. Ne var onda takıntılısın senle bu yüzden dışarı çıkmak istemiyorum bilmem ne. Aman aman dedim birşy demedim. Çok kaba. Evlendiğimizden beri öyleydi ama bu ara hepten arttı. Telefon muhabbetinden haklı değilmiyim?
Nasıl davranayım ne yapayım akıllanması için yardım eder misiniz

kızlar merhaba

Bugün kardeşlerimizle beraber dışarı çıktık. Eşim hep gergin bir insan ve de çabuk sinirlenen bir tip.
Çoğu şeye yardım eder izin verir ama bu hareketleri yüzünden ondan soğuyorum maalesef Mutlu değilim:KK43:
Bana kardeşlerimizin yanında şu telefonun haline bak sen bir daha düşür bak ne oluyor. b.k bulursun bir daha dedi :eek:
Neyse arabyı ben kllandm yollar çok bozuktu. Bana nasıl söylendi yol boyunca görmeniz lazım. Düzgin sür napıyorsun sen of pof bende o öyle yapınca heyecan yaptım.
Eve gelince özür diledi arabada fazla kızdım sana dedi. Bende telefon muhabbetinde de haksızsındedim. Ne var onda takıntılısın senle bu yüzden dışarı çıkmak istemiyorum bilmem ne. Aman aman dedim birşy demedim. Çok kaba. Evlendiğimizden beri öyleydi ama bu ara hepten arttı. Telefon muhabbetinden haklı değilmiyim?
Nefret ederim boyle dengesizliklerden evde basbasa insanca yap tartismani coz sorunu milletin yaninda boyke konusinca erkeklik gururlarimi oksaniyor noluyor bunlara gecen gelen misafirimvardi ilk defa geldi bir dahada gorusmeyi istemiyorum dengesizin tekiydi esine karsi toplumdasin dikkat etsene esimle bu tarz probkem yasamadim ama hep uyaririm evde birbirimizi yiyelim(lafingelisi) ama disarda dikkat et laflara

İlk bagirista alttan almayıp haddini bildirmeyince yüz buluyorlar demek ki. Bundan sonra düzelir mi nasıl olur bilemem simarmis çünkü telefonun koruyucusu kavladi diye ne olmuş sanki. Senden daha mı kıymetli. Ben öyle bir şey yasasam ne yapacağımı kestiremem sanırım. Ama hafif bir tepki vermezdim.

narsistik, kontrolcü ,sizden çok kendını seven biri. Düzelmez, ya resti çekip yer mekan dinlemeden güagzının payını vereceksın ya da bu hep böyle sürecek. Senın kalbının kırılmasını önemsemiyor hem de sürekli elinin altında diye düşüynüyor. Resti çek, ağzını toplasın.

kızlar merhaba

Çoğu şeye yardım eder izin verir ama bu hareketleri yüzünden ondan soğuyorum maalesef Mutlu değilim:KK43:
Bana kardeşlerimizin yanında şu telefonun haline bak sen bir daha düşür bak ne oluyor. b.k bulursun bir daha dedi :eek:

profilinizde laborant yazıyor, çalışmıyor musunuz?
veya çalışmayacak mısınız?
bence sizin maddi bağımsızlığınız olmazsa daha çok böyle problem yaşayabilirsiniz

Back
X