eşimin saçma sapan davranışı

Şaka mı bu ? Bu nasıl dengesiz bir varlık böyle, sakın konuşmayın bu deliyle.

Ayyy en gıcık oldugum hareketler. Kendince ŞAKA yaptığını düşünüyordur çünkü..

Aşırı saçmalamış eşiniz. Böyle devam edecek mi gözlemleyin. Olmadı bir aile danışmanına gidin. Çocuk için sakıncalı bir durum

Bu nebiçim adam ya. Sinir oldum hangi birini yazsam şaşırdım. Öncelikle çocukla böyle inatlaşması çocuğunuzun psikolojisi için çok çok yanlış. Size olan davranışlarıda berbat nerden buldunuz bunu ahırdan mı diyicemde hiç dişisini hırpalayan hayvan görmedim hayvanlara hakaret olucak

Kusura bakmayın ama doğru demissiniz
eşiniz tam bir gavat

Bazı insanlar özellikle erkekler eğitimden anlamayanlar çocuklara kendi yaşadıkları travmaları yaşatmaya çalışıp sadece tepki ölçmek için olduğunu iddia ediyorlar. Bunu kaç defa gördüm. Sizinki bir de size kalkıp saçma sapan bir tepki vermiş. Normalde böyle garip kelimeler kullanır mı?
Kesinlikşe hatasını anlayıp tekrar asla çocuğa da size de bu tarz şeyler yapmayacağı ile ilgili konuşmalısınıx.

Vallahi arrik sasirmiyorum.iyiki kadinlar kulubu varda bu gerizekali sigirlarin hergun herbirini taniyoruz mal mal hareketleirne sahit oluyoruz. Bizlerede tecrube oluuor. Ben anlamaadimki biz bu adamlarin konusunu actikca hergun dahada kotuye gidiyorlar. Bu elhamdullillah Allah esimi basimdan eksik etmesin diyenler. Balli kocisim artik ailem o benim diyenler. Gercekten mutlularmi rolmu yaoiyorlar cozemedim. Bi iki hafta bende yalandan boyle sarilicam adama kocamda kocam sikayetide birakicam bakim ayiligi birakacakmi

O ne bıcım kelıme oyle ya. Bu adam babalık yapıcak işte cocuga. Kocanız ergenlıgını atlatamamıs daha. Su sacma adamlsrın yaptıgı hareketlere de anlam yuklemeyın neymıs bakalım ne tepkı verecekmıs. Ne yapıyor. Olmayan beyniyle davranıs analızı mı yapıyor.

Allah aşkına ayağından terliği çıkarıp gavat öyle değil böyle olur die ağzına neden yapıştırmadın aslaaaa konuşma köpeek olsun sürünsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…