- 7 Aralık 2018
- 7.332
- 18.898
- 248
- 28
- Konu Sahibi sekerzadem
Gavat ne alaka ya
bu arada çocuğa öyle şeyler söylenmesine izin vermeyin. Hassas bir mizacı varsa etkileri kalıcı olabilir.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Manyak ya. Bazen gerçekten çok dengesiz oluyor bu adamlar benim eşim de dahil!Anlatmaya utaniyorum bu yüzden kimseyede anlayamadım eşim 30 ben 22yasindayim 4 yıllık evliyiz esimden simdiye kadar sözlü veya fiziki şiddet görmedim ve bu 30 yaşındaki adam dün saçma sapan çocuk gibi davrandı konuya geciyim.
Dün akşam otuyorduk eşim de kızımız la oynuyordu ve kızımızı sözlü olarak kizdirmaya başladı bunu genelde yapar ne cevap vericek tepkisi ne olucak diye kızım bana çok düşkündur eşim de annen seni sevmiyor filan dedi kızım da sinirlendi Hayır seviyor dedi eşim bunun üzerine benden kizimiza seni sevmiyorum dememi istedi ne yapacağını merak ediyormuş bende Hayır demeyeceğim küçücük çocuk gercekmi saka mi nerden bilsin üzülür dedim bu sefer benle inatlasti soyluycen die ben soylemeyince de eliyle ensemden yakamdan filan tutu ne olduğunu bende anlamadım sonra bna gavat dedi ve bıraktı şok oldum. Ters tters baktım o anda kızım orda olmasaydi onu orda hirpalardim benim öyle baktığımı görünce öyle bakar kalırsın iste dedi.O sinirle gavat sensin dengesiz dedim cocuguda aldım çıktım odadan dünden beri konuşmuyorum o da konusmuyor hem suçlu hem güçlü gün içinde 4-5kez arardi bugün hic aramadi bile ben mi abartiyorum koca adamın yaptığına bakın...
Gavat ne yaaAnlatmaya utaniyorum bu yüzden kimseyede anlayamadım eşim 30 ben 22yasindayim 4 yıllık evliyiz esimden simdiye kadar sözlü veya fiziki şiddet görmedim ve bu 30 yaşındaki adam dün saçma sapan çocuk gibi davrandı konuya geciyim.
Dün akşam otuyorduk eşim de kızımız la oynuyordu ve kızımızı sözlü olarak kizdirmaya başladı bunu genelde yapar ne cevap vericek tepkisi ne olucak diye kızım bana çok düşkündur eşim de annen seni sevmiyor filan dedi kızım da sinirlendi Hayır seviyor dedi eşim bunun üzerine benden kizimiza seni sevmiyorum dememi istedi ne yapacağını merak ediyormuş bende Hayır demeyeceğim küçücük çocuk gercekmi saka mi nerden bilsin üzülür dedim bu sefer benle inatlasti soyluycen die ben soylemeyince de eliyle ensemden yakamdan filan tutu ne olduğunu bende anlamadım sonra bna gavat dedi ve bıraktı şok oldum. Ters tters baktım o anda kızım orda olmasaydi onu orda hirpalardim benim öyle baktığımı görünce öyle bakar kalırsın iste dedi.O sinirle gavat sensin dengesiz dedim cocuguda aldım çıktım odadan dünden beri konuşmuyorum o da konusmuyor hem suçlu hem güçlü gün içinde 4-5kez arardi bugün hic aramadi bile ben mi abartiyorum koca adamın yaptığına bakın...
aaa oğluma hakaret olarak kabul ediyorumEşinizin 30 yaşında olduğuna emin misiniz burdan bakınca 3 yaş gibi duruyor
Anlatmaya utaniyorum bu yüzden kimseyede anlayamadım eşim 30 ben 22yasindayim 4 yıllık evliyiz esimden simdiye kadar sözlü veya fiziki şiddet görmedim ve bu 30 yaşındaki adam dün saçma sapan çocuk gibi davrandı konuya geciyim.
Cocuk gibi yazip masumlastirmayin bence siddet ve küfür var olayda adam resmen sorunluaaa oğluma hakaret olarak kabul ediyorum![]()
ben yazmadim kiCocuk gibi yazip masumlastirmayin bence siddet ve küfür var olayda adam resmen sorunlu
Zaten cocugun yaninda o kelimeyi kullanabilen bir babadan ne beklenir ki. Arkadaslarin bir cogu sacmalamis yazmis ama bence burda sacmalamaktan daha tehlikeli bir durum var.Eşim bunu yapsa baştan izin vermezdim. Cocuk kizdirmak aglatmak en nefret ettiğim seylerdir. Sadistlikmi nedir. Sevmiyorum öyle çocukları bile bile kirmalarini. Eşim bana öyle davransa sanırım evde kıyamet fena kopardı.bencede adamın sizinle bir derdi var. Simdi bir iki küfür de eklemek isterdim. Ama esiniz ban yemeğe bile değmez. Çocuğunuzu bu "baba" ile fazla yalnız bırakmayın