eşimin saçma sapan davranışı

Gavat ne alaka ya :D bu arada çocuğa öyle şeyler söylenmesine izin vermeyin. Hassas bir mizacı varsa etkileri kalıcı olabilir.

Anlatmaya utaniyorum bu yüzden kimseyede anlayamadım eşim 30 ben 22yasindayim 4 yıllık evliyiz esimden simdiye kadar sözlü veya fiziki şiddet görmedim ve bu 30 yaşındaki adam dün saçma sapan çocuk gibi davrandı konuya geciyim.
Dün akşam otuyorduk eşim de kızımız la oynuyordu ve kızımızı sözlü olarak kizdirmaya başladı bunu genelde yapar ne cevap vericek tepkisi ne olucak diye kızım bana çok düşkündur eşim de annen seni sevmiyor filan dedi kızım da sinirlendi Hayır seviyor dedi eşim bunun üzerine benden kizimiza seni sevmiyorum dememi istedi ne yapacağını merak ediyormuş bende Hayır demeyeceğim küçücük çocuk gercekmi saka mi nerden bilsin üzülür dedim bu sefer benle inatlasti soyluycen die ben soylemeyince de eliyle ensemden yakamdan filan tutu ne olduğunu bende anlamadım sonra bna gavat dedi ve bıraktı şok oldum. Ters tters baktım o anda kızım orda olmasaydi onu orda hirpalardim benim öyle baktığımı görünce öyle bakar kalırsın iste dedi.O sinirle gavat sensin dengesiz dedim cocuguda aldım çıktım odadan dünden beri konuşmuyorum o da konusmuyor hem suçlu hem güçlü gün içinde 4-5kez arardi bugün hic aramadi bile ben mi abartiyorum koca adamın yaptığına bakın...
Manyak ya. Bazen gerçekten çok dengesiz oluyor bu adamlar benim eşim de dahil!

Ne abartması... şerefsizlik yapmış kocan... az bile yapmışsın.
Aramıyorsa sevin... sen daha çok surat yap

Merhaba.
Hiç normal değil o kelimesi hiç. Hem de çocuğunuzun yanında... anladığım kadarıyla sizi kıskanmış çocuğunuzdan komplekse girmiş ama ne olursa olsun çok yanlış yaptığı ilerde daha fazlasınıda yapabilir taviz vermeden dikkatli olun bence. Benim de yeni ayrıldığım sözlüm öfkelenince böyle saçma kelimeler kullanırdı bana “lan, karı, gerizekalı,benim canımı sıkma gibi psikolojik şiddet uyguladı ilerisi fiziksele dönecekti biliyorum daha aklıma gelmiyor siz anlayın artık kişiliği bozuk narsist bir insan işte anlaşmak mümkün değil :(

Anlatmaya utaniyorum bu yüzden kimseyede anlayamadım eşim 30 ben 22yasindayim 4 yıllık evliyiz esimden simdiye kadar sözlü veya fiziki şiddet görmedim ve bu 30 yaşındaki adam dün saçma sapan çocuk gibi davrandı konuya geciyim.
Dün akşam otuyorduk eşim de kızımız la oynuyordu ve kızımızı sözlü olarak kizdirmaya başladı bunu genelde yapar ne cevap vericek tepkisi ne olucak diye kızım bana çok düşkündur eşim de annen seni sevmiyor filan dedi kızım da sinirlendi Hayır seviyor dedi eşim bunun üzerine benden kizimiza seni sevmiyorum dememi istedi ne yapacağını merak ediyormuş bende Hayır demeyeceğim küçücük çocuk gercekmi saka mi nerden bilsin üzülür dedim bu sefer benle inatlasti soyluycen die ben soylemeyince de eliyle ensemden yakamdan filan tutu ne olduğunu bende anlamadım sonra bna gavat dedi ve bıraktı şok oldum. Ters tters baktım o anda kızım orda olmasaydi onu orda hirpalardim benim öyle baktığımı görünce öyle bakar kalırsın iste dedi.O sinirle gavat sensin dengesiz dedim cocuguda aldım çıktım odadan dünden beri konuşmuyorum o da konusmuyor hem suçlu hem güçlü gün içinde 4-5kez arardi bugün hic aramadi bile ben mi abartiyorum koca adamın yaptığına bakın...
Gavat ne yaa :KK70::KK70:trajikomik bi durum gerçekten

çocuğa böyle davranması baştan yanlış zaten annen seni sevmiyor ne demek ya. size de saygısızlık etmiş. bu ne böyle ruh hastası herif kendini üstün görüyor sizi de oyuncak gibi görüyor herhalde

18 yaşında anne olmuşsunuz yani. En iyi ihtimalle 17 yaşında bir kızla evlenen insan evladından ne beklenir ki zaten?
Çouğunuza sahip çıkın bu deliyle yalnız bırakmayın.

Kendinizi suçlamayın. Eşiniz dengesizlik etmiş. Yüzde yüz hatalı...

Var bir karın ağrısı, zira ağır saçmalamış. Size ne şekil bulaşacağını bile kestiremeyip, böyle saçmalamış. Konuşmayın, tepkinizi verin. Sonrasında, mutlaka özür dilemesi ve bir daha böyle terbiyesizce konuşmaması gerektiğini anlamalı.Hem suçlu olup, hemde özür dilemeyi bilmeyenleri var.Kullandığı küfür kelimesi bile çok yersiz ve saçma.Kadının g...tı nasıl oluyorsa artık.

Eşim bunu yapsa baştan izin vermezdim. Cocuk kizdirmak aglatmak en nefret ettiğim seylerdir. Sadistlikmi nedir. Sevmiyorum öyle çocukları bile bile kirmalarini. Eşim bana öyle davransa sanırım evde kıyamet fena kopardı.bencede adamın sizinle bir derdi var. Simdi bir iki küfür de eklemek isterdim. Ama esiniz ban yemeğe bile değmez. Çocuğunuzu bu "baba" ile fazla yalnız bırakmayın

Eşim bunu yapsa baştan izin vermezdim. Cocuk kizdirmak aglatmak en nefret ettiğim seylerdir. Sadistlikmi nedir. Sevmiyorum öyle çocukları bile bile kirmalarini. Eşim bana öyle davransa sanırım evde kıyamet fena kopardı.bencede adamın sizinle bir derdi var. Simdi bir iki küfür de eklemek isterdim. Ama esiniz ban yemeğe bile değmez. Çocuğunuzu bu "baba" ile fazla yalnız bırakmayın
Zaten cocugun yaninda o kelimeyi kullanabilen bir babadan ne beklenir ki. Arkadaslarin bir cogu sacmalamis yazmis ama bence burda sacmalamaktan daha tehlikeli bir durum var.

Bir kitap var köpek gibi yetiştirilen çocuklar diye bunu bir alın okuyun derim. Küçük çocukla bu şekilde konuşması, size şiddet uygulamaya çalışmasında de kabul edilir bir durum değil. Bu adamın babalık yaptığını sanmıyorum. Yalnız asla çocukla bırakmayın. Çocuğunuzun sağlıklı olması bu şekilde pek mümkün değil. Mutlaka gelirinizi ayarlayın, kendi kazancınızı sağlayın, okul vs düşünüyorsanız tamamlayın. Eşinize ise mutlaka aşılmaması gereken sınırları öğretin. Çocuğa fiziksel psikolojik şiddet, taciz vs olmaması için baştan konuşun. Sınırları aşamasın.İzleyin, kendinizi kandırmayın.

Back
X