Bugün televizyondakine bakan yarın....... Eşinizde çapkınlık var gibi. Bana göre kanlı canlı kadına bakmakla tvdeki açık saçık kadına bakmak aynı şey. Adamın içinde var. Bakıyor yani anladın mı? Dikkatli olmak lazım.
valla biz biraz arkadaş gibiyiz, işin geyiğini yapıyoruz.tv deki kadından kıskanacak kadar kendimi kaybetmedim henüz
ayrıca açıkçası hiçbir erkeğin güzel bir kadın görünce, yada açık seçik giyinmiş harika bir hatun görünce kayıtsız kalabileceğini sanmıyorum, ki düşünün biz kadınken bakakalıyoruz çoğuna. adamın gözünün dışarıda olması ayrı bir şey, tv de ki güzel bir kadına bakması ayrı bir şey. o yüzden beni rahatsız etmiyor. kendi kendimize eğleniyoruz.
Açıkçası ilk önce eşime çok kızgındım devamlı televizyona baksa kızmazdım ama telefona bakarken ara ara bayan çıkınca bakması beni rahatsız etticanım yapma gözünü seveyim de kadın zaten huzursuz olmuş, iyice huzursuz etmeyin :))) yaa ne çapkınlıgı olacak allah aşkına, belkide biz yokken babalarımız bile bakıyordur bir kadın görünce, göz bu yani, ayrıca bence bir yandan telefonuyla ilgilenip bir yandan ara ara tv ye bakmış nromal bir şey, gözünüzü seveyim adamın günahını almayın, ne demek hemen sokaktaki kadına bakmalar falan. Konu sahibi bence böyle şeyler düşünmeyin.
Bu kadar uzun ve açıklayıcı yorum yaptığın için sana teşekkür ederim
Aslında ben de erkeği ne kadar kısıtlarsan o kadar bakar diye düşünüyorum fakat inanın o akşam ikidebir televizyona bakınca sinirden elim ayağım titredi
Bazen hiç bakmıyor bazen bakıyor bende anlamıyorum
Siz evli misiniz evliyseniz eşiniz kafasını kaldırıp baksa ne yaparsınızBugün televizyondakine bakan yarın....... Eşinizde çapkınlık var gibi. Bana göre kanlı canlı kadına bakmakla tvdeki açık saçık kadına bakmak aynı şey. Adamın içinde var. Bakıyor yani anladın mı? Dikkatli olmak lazım.
Açıkçası ilk önce eşime çok kızgındım devamlı televizyona baksa kızmazdım ama telefona bakarken ara ara bayan çıkınca bakması beni rahatsız etti
Ama burada 100 tane yorum yapıldıysa 80 i normal ben olsam kızmam yazdı hatta dalga geçenler oldu bende mi sorun var anlamadım
Evet evliyim. Eşim baksa bozulurum. O da biliyor. Ama biliyorum ki yanında ben yokken bi kadın gördü mü bakıyor. Erkeklerin hepsi aynı bence. Hepsi de bakar. Ama yanınızda alenen yapması bilemiyorum gizleyemiyor, belki merak duyuyor başka kadınlara. Tanımadan da tam yorum yapamıyoruz ama. Siz daha iyi bilirsiniz.Siz evli misiniz evliyseniz eşiniz kafasını kaldırıp baksa ne yaparsınız
Bende çoğu erkeğin baktığını düşünüyorumEvet evliyim. Eşim baksa bozulurum. O da biliyor. Ama biliyorum ki yanında ben yokken bi kadın gördü mü bakıyor. Erkeklerin hepsi aynı bence. Hepsi de bakar. Ama yanınızda alenen yapması bilemiyorum gizleyemiyor, belki merak duyuyor başka kadınlara. Tanımadan da tam yorum yapamıyoruz ama. Siz daha iyi bilirsiniz.
Hiç sormadınız mı sormadan Nasıl durdunuzBende böyleyim yav. Eşim tele bakıyo ama reklam çıkınca böyle bayanlı kafayı kaldırıo çıldırıyorum. Tabi ben sizin gibi tartışmadım ama kendimi yedim.
Bana da yardımcı olun
Valla hala öyle sormadım. Çünkü ne diyecem bu reklamlar hepsi ilgi çekmek için zaten.Hiç sormadınız mı sormadan Nasıl durdunuz
Tv deki gecelikli kadına baksa ne olur bakmasa ne olur? Biz arada eşimle açıp victorias secret defilesini seyrederiz. Hangisi daha güzel diye yorum yaparız. Ne var yani bında? Sorununuz var bunu kabul edin. Ya kendinize güvenmiyorsunuz yada eşinize. sorununuzun hangisi olduğunu siz bılun ve sorununuzu çözmeye çalışın yoksa bu evliliğe ızun ömür biçemiyorum.Siz benim yazdığımı tam okudunuz mu devamlı tv ye bakmıyordu telefona bakarken gecelikli kadın çıkınca kafasını kaldırıp kaldırıp baktı Allah aşkına çok merak ediyorum siZin eşiniz başka şeyle uğraşırken tvde gecelikli veya açık bayan görse ve kafasını kaldırıp kaldırıp baksa ne yapardınıZ
Tv deki gecelikli kadına baksa ne olur bakmasa ne olur? Biz arada eşimle açıp victorias secret defilesini seyrederiz. Hangisi daha güzel diye yorum yaparız. Ne var yani bında? Sorununuz var bunu kabul edin. Ya kendinize güvenmiyorsunuz yada eşinize. sorununuzun hangisi olduğunu siz bılun ve sorununuzu çözmeye çalışın yoksa bu evliliğe ızun ömür biçemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?