eşimin saçma sapan hareketleri

Benimle dalga geçenler size soruyorum bana net cevap verin sizin eşiniz başka şeyle uğraşırken tv de gecelikli veya açık bir bayan görünce bir tv ye bir telefona baksa ne yapardınız?bana lafı dolandırmadan net cevap verin

Siz gerçek mi söylüyorsunuz oturup karı koca klibi sonuna kadar izliyorsunuz
Ne özgüven arkadaş

Ne özgüven arkadaş

Bizde izleriz eşimle, Rihanna ve Jennifer Lopez ,Nicki Minaj bunlar izlemekten ve ve dinlemekten keyif aldığımız şarkıcılar...Rihanna çıkınca ben sesleniyorum eşime "aşkım senin ki çıktı" diye, Jennifer Lopez çıkınca da eşim bana sesleniyor "aşkım seninki çıktı" :) Benim tepkim de "off kadındaki kalçalara bak :)

Eşlerinize az huzur verin, emin olun erkekler evlendikten sonra en çok evlerinde huzur istiyorlar. Huzur ve güler yüz bulamadıkları eve gelmek istemiyorlar.

Ya kusura bakma bir şey sorucam eşinle oturup klibe kadına mı bakıyorsunuz Nasıl kıskanmıyorsun yada kalçalara bak deyince eşin ne yapıyor

Rüyada görüyor bu erkek milleti... Ne kadınlar ne kadınlar arz-ı endam ediyordur kimbilir ? isviçreli bilim kadınlarına sesleniyorum buna bir çare ?????

Ya kusura bakma bir şey sorucam eşinle oturup klibe kadına mı bakıyorsunuz Nasıl kıskanmıyorsun yada kalçalara bak deyince eşin ne yapıyor

Evet, ne var bunda? Neden kıskanayım ki, yanında olan, yatağında olan, ona dokunan, ona huzur veren, ona yuva veren, ona çocuk veren kadın benim...

Eşim ne yapsın gülüyor :) "Allah'tan erkek olmamışsın" falan diyor :)

Ne özgüven arkadaş

özgüven ile alaksı yok
ama güven ile cok alakası var.eşimi kadınlar hamamına attım sanar he sende bir garipsin...bak eşin cıdden uzaklasır senden böyle cok cıddıyım... kıskansan bıle bellı etme.bende kıskancım ama adamın ızledıgı klibe kadar rahatsız boyutta degıl.bu rahatsızlıktır ötesi berisi yok.......

Hiç bir şey yapmam. Al sana net cevap.

Sizi tebrik eserim valla beni bırak benim etrafımda böyle karı koca yok sanırım
Yanlış birşey olursa düzeltin ama sanırım eşin doymasıyla alakalı
Yani siz kısıtlasanız bakmıcaksın Nasıl bakarsın deseniz daha mı ilgisini çekmiş olursunuz

Bir şey yasaksa insanlar onu yapmaya karsi daha fazla istek duyarlar. Bence dogru orantılı ikisi. Bu yuzden rahatsız da olsaniz bazen kendinizi durdurun cunku tv izlemesine kadar kisitlayacaksaniz sonuc kacinilmaz olacak. Hepimiz insaniz.

Yani hayatta ki genel felsefem "bir insan birşeyi yapacaksa eninde sonunda yapar"...Bu sadece aldatma için değil, anne babadan izinsiz bir yere gitmek, bir şeyi başarmak vs...Böyle düşününce insan biraz daha rahat olmayı başarabiliyor. Eşimle ilk tanıştığımız günden beri birbirimizi hiç kısıtlamadık ve de sorgulamadık. O bana arkadaşlarıyla çıkacağını söylediğinde "hava soğuk üşütme, iyi eğlenceler" demeyi tercih ettim,nereye gidiyorsun, kimle gidiyorsun , ne zaman geleceksin demek yerine. Asla aramadım arkadaşlarıyla beraberken, beni bu tavrım karşısımda o aradı, o söyledi kimlerle olduğunu, nerede olduğunu. Ben eşimi tanıyorum, eşim evinde huzur isteyen biri. Koşa koşa evime geliyorum ,der her akşam; dışarıdan geliriz "insanın evi gibi yok" der...Ufak sorunları büyütmem, evimizde daha hiç yüksek sesle konuşulmamıştır. Çoğunlukla eve beraber giriyor olsakta , asla yüzüm asık olmamıştır, kırgınlığım ne olursa olsun ayrı yatmak bizim evliliğimizde yoktur. Eşime şimdiye kadar asla yatakta hayır demedim, hep ondan daha istekli oldum. Gün içinde ayrı kaldığımızda arada bir iç gıcıklıyacı mesajlar da atarım...Bu forumda öyle kıskançlık hikayeleri , öyle ufak sorunların büyütüldüğü hikayeler okuyorum ki, bu karşı tarafı sadece sizden uzaklaştırır. Evlilik bir tarafın diğer tarafa üstünlük kurduğu bir savaş meydanı değildir, yan yana yürünülen bir yoldur.
Kısacası, eşimin istediği her şeyi ben ona zaten veriyorum. Dışarıda yada başka bir kadında arayacağı bir şey yok.Tüm bunlara rağmen gözü dışarıda olacaksa ben zaten kişiliksiz bir adamı sevmişim demektir. O zaman yolu açık olsun.

Eşinize huzur verin...Bazen görmezlikten bazen duymazlıktan gelin. Şunu yazın bir kere kafanıza "sizi sevdi, sizinle evlendi ve her akşam sizin yanınızda yatıyor"...

bana çok komik geldi, ayy azcık rahat olun, biz eşimle tv de ki manknlere falan bakıp bide yorum yapıyoruz, yok bunun şurası güzelmiş burası çirkinmiş diye.
güzel bir kadın başka kadınların bile dikkatini çekerken normal bir erkek olan eşinizin neden dikkatini çekmesin. valla bence böyle konular için hiç tartışma falan çıkarmayın, " hatta çok begendin heralde canım, bakıp bakıp duruyorsun" diye espri yapsaydın.

çok mu begendin kafanı kaldırıp kaldırıp bakıyorsun derim, oda "ama taş gibi hatun bakılmaz mı buna der" bende "valla taş hatunmuş ama ben daha güzelim" der güler geçeriz. çok sık yaşıyoruz biz böyle şeyleri oturup yorum yapıyoruz, hatta geçen bir defilede en güzel kalçalı kadını seçtik bir dans gösterisinde de en cilveli hatunu seçmiştik ben fazla rahatım bu konularda sanrım, eşim çok terbiyelidir ve asla öyle şeylerde gözü yoktur, tv de baksa ne bakmasa ne, rahat olun şekerim.

Bu kadar uzun ve açıklayıcı yorum yaptığın için sana teşekkür ederim
Aslında ben de erkeği ne kadar kısıtlarsan o kadar bakar diye düşünüyorum fakat inanın o akşam ikidebir televizyona bakınca sinirden elim ayağım titredi
Bazen hiç bakmıyor bazen bakıyor bende anlamıyorum

Eşinle bunları konuşuyor olman bana farklı geldi Ben eşime sorsam banane elin kadınından der

Bugün televizyondakine bakan yarın....... Eşinizde çapkınlık var gibi. Bana göre kanlı canlı kadına bakmakla tvdeki açık saçık kadına bakmak aynı şey. Adamın içinde var. Bakıyor yani anladın mı? Dikkatli olmak lazım.

Eşinle bunları konuşuyor olman bana farklı geldi Ben eşime sorsam banane elin kadınından der

valla biz biraz arkadaş gibiyiz, işin geyiğini yapıyoruz. tv deki kadından kıskanacak kadar kendimi kaybetmedim henüz
ayrıca açıkçası hiçbir erkeğin güzel bir kadın görünce, yada açık seçik giyinmiş harika bir hatun görünce kayıtsız kalabileceğini sanmıyorum, ki düşünün biz kadınken bakakalıyoruz çoğuna. adamın gözünün dışarıda olması ayrı bir şey, tv de ki güzel bir kadına bakması ayrı bir şey. o yüzden beni rahatsız etmiyor. kendi kendimize eğleniyoruz.

dertler derya olmuşşşşşşş ay yok takmayın nolcak o kadar da adamın gözlerini çıkarıp avucunuza saklayın ohhh kafalar rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…