Siz gerçek mi söylüyorsunuz oturup karı koca klibi sonuna kadar izliyorsunuzkuzum siz kafayı mı yedınız yaa:)
sonra kocam benden sogudu yok kocam benden uzaklaştı dıye gelıyorsunuz buraya....
sokakta kadına bakıyo böön bööön desen yorum yazıcam da buna ne yazılır....
ben jennifer lopez klibini eşimle izleyip kadına bak be dıyorum şimdi ben anormalim o zaman....yani ne var bunda anlmadım...
Siz gerçek mi söylüyorsunuz oturup karı koca klibi sonuna kadar izliyorsunuz
Ne özgüven arkadaş
Ya kusura bakma bir şey sorucam eşinle oturup klibe kadına mı bakıyorsunuz Nasıl kıskanmıyorsun yada kalçalara bak deyince eşin ne yapıyorBizde izleriz eşimle, Rihanna ve Jennifer Lopez ,Nicki Minaj bunlar izlemekten ve ve dinlemekten keyif aldığımız şarkıcılar...Rihanna çıkınca ben sesleniyorum eşime "aşkım senin ki çıktı" diye, Jennifer Lopez çıkınca da eşim bana sesleniyor "aşkım seninki çıktı" :) Benim tepkim de "off kadındaki kalçalara bak :)
Eşlerinize az huzur verin, emin olun erkekler evlendikten sonra en çok evlerinde huzur istiyorlar. Huzur ve güler yüz bulamadıkları eve gelmek istemiyorlar.
duygularima tercuman olmussun. keske bukadarcik derdim olsa...Anlamadım ki. Telefona bakarken tv de çıkan kadına baktı diye mi dert edindiniz
Ben de böyle sıkıntılar istiyorum
Ya kusura bakma bir şey sorucam eşinle oturup klibe kadına mı bakıyorsunuz Nasıl kıskanmıyorsun yada kalçalara bak deyince eşin ne yapıyor
Siz gerçek mi söylüyorsunuz oturup karı koca klibi sonuna kadar izliyorsunuz
Ne özgüven arkadaş
Hiç bir şey yapmam. Al sana net cevap.Benimle dalga geçenler size soruyorum bana net cevap verin sizin eşiniz başka şeyle uğraşırken tv de gecelikli veya açık bir bayan görünce bir tv ye bir telefona baksa ne yapardınız?bana lafı dolandırmadan net cevap verin
Çok aydınlatıcıHiç bir şey yapmam. Al sana net cevap.
Sizi tebrik eserim valla beni bırak benim etrafımda böyle karı koca yok sanırımEvet, ne var bunda? Neden kıskanayım ki, yanında olan, yatağında olan, ona dokunan, ona huzur veren, ona yuva veren, ona çocuk veren kadın benim...
Eşim ne yapsın gülüyor :) "Allah'tan erkek olmamışsın" falan diyor :)
Sizi tebrik eserim valla beni bırak benim etrafımda böyle karı koca yok sanırım
Yanlış birşey olursa düzeltin ama sanırım eşin doymasıyla alakalı
Yani siz kısıtlasanız bakmıcaksın Nasıl bakarsın deseniz daha mı ilgisini çekmiş olursunuz
eşimle telefonda internete girerken televizyonda gecelik giymiş bayan çıkınca kafasını kaldırıyor sonra telefona bakıyor sonra kadının konuşmasını duyduğu halde yine kaldırıp bakıyor ona sordum ben adamada baktım diyor ama gecelikli kadını gördüğü halde niye kafasını kaldırıyor
Devamlı diziye baksa hayatta kızmam hatta yabancı filmlere bakıyor neleri çıkıyor da kızmıyorum ama diziye bakmazken telefona bakarken bayan çıkınc kafasını kaldırıp bakmasına sinir oldum tamam çok uzun bakmıyor ama kısa kısa bakıp kafasını indiriyor sonra yine bakıp indiriyor tartışma yaptım haksız mıyım
Benimle dalga geçenler size soruyorum bana net cevap verin sizin eşiniz başka şeyle uğraşırken tv de gecelikli veya açık bir bayan görünce bir tv ye bir telefona baksa ne yapardınız?bana lafı dolandırmadan net cevap verin
Bu kadar uzun ve açıklayıcı yorum yaptığın için sana teşekkür ederimYani hayatta ki genel felsefem "bir insan birşeyi yapacaksa eninde sonunda yapar"...Bu sadece aldatma için değil, anne babadan izinsiz bir yere gitmek, bir şeyi başarmak vs...Böyle düşününce insan biraz daha rahat olmayı başarabiliyor. Eşimle ilk tanıştığımız günden beri birbirimizi hiç kısıtlamadık ve de sorgulamadık. O bana arkadaşlarıyla çıkacağını söylediğinde "hava soğuk üşütme, iyi eğlenceler" demeyi tercih ettim,nereye gidiyorsun, kimle gidiyorsun , ne zaman geleceksin demek yerine. Asla aramadım arkadaşlarıyla beraberken, beni bu tavrım karşısımda o aradı, o söyledi kimlerle olduğunu, nerede olduğunu. Ben eşimi tanıyorum, eşim evinde huzur isteyen biri. Koşa koşa evime geliyorum ,der her akşam; dışarıdan geliriz "insanın evi gibi yok" der...Ufak sorunları büyütmem, evimizde daha hiç yüksek sesle konuşulmamıştır. Çoğunlukla eve beraber giriyor olsakta , asla yüzüm asık olmamıştır, kırgınlığım ne olursa olsun ayrı yatmak bizim evliliğimizde yoktur. Eşime şimdiye kadar asla yatakta hayır demedim, hep ondan daha istekli oldum. Gün içinde ayrı kaldığımızda arada bir iç gıcıklıyacı mesajlar da atarım...Bu forumda öyle kıskançlık hikayeleri , öyle ufak sorunların büyütüldüğü hikayeler okuyorum ki, bu karşı tarafı sadece sizden uzaklaştırır. Evlilik bir tarafın diğer tarafa üstünlük kurduğu bir savaş meydanı değildir, yan yana yürünülen bir yoldur.
Kısacası, eşimin istediği her şeyi ben ona zaten veriyorum. Dışarıda yada başka bir kadında arayacağı bir şey yok.Tüm bunlara rağmen gözü dışarıda olacaksa ben zaten kişiliksiz bir adamı sevmişim demektir. O zaman yolu açık olsun.
Eşinize huzur verin...Bazen görmezlikten bazen duymazlıktan gelin. Şunu yazın bir kere kafanıza "sizi sevdi, sizinle evlendi ve her akşam sizin yanınızda yatıyor"...
Eşinle bunları konuşuyor olman bana farklı geldi Ben eşime sorsam banane elin kadınından derçok mu begendin kafanı kaldırıp kaldırıp bakıyorsun derim, oda "ama taş gibi hatun bakılmaz mı buna der" bende "valla taş hatunmuş ama ben daha güzelim" der güler geçeriz. çok sık yaşıyoruz biz böyle şeyleri oturup yorum yapıyoruz, hatta geçen bir defilede en güzel kalçalı kadını seçtikbir dans gösterisinde de en cilveli hatunu seçmiştik ben fazla rahatım bu konularda sanrım, eşim çok terbiyelidir ve asla öyle şeylerde gözü yoktur, tv de baksa ne bakmasa ne, rahat olun şekerim.
Eşinle bunları konuşuyor olman bana farklı geldi Ben eşime sorsam banane elin kadınından der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?